Σελίδες

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Η Νέα Τάξη κάνει πάρτυ ακόμα και τα βέλη πέφτουν παντού. Πάρτε ασπίδες και το νου σας στα παιδιά.

 Penny Papaioannou

Γιάννης Στάνκογλου στο "diaforetiko.gr" : "Επειδή σου αρέσουν οι γυναίκες, δε σημαίνει ότι δε μπορείς να έρθεις κοντά με κάποιον άντρα".


Μαρία Σολωμού στο "Πρώτο Ψέμα": "Ήμουν με 3-4 άνδρες την ίδια περίοδο".

Θοδωρής Αθερίδης σε υγειονομικό σε αναστολή: "Καλά σας κάνουν."

Ευάγγελος Φιλόπουλος (πρόεδρος ελληνικής αντκαρκινικής εταιρείας) στο pelop.gr: "Tα καυσόξυλα ευθύνονται για τουλάχιστον 15.000 θανάτους στην Ελλάδα. Η κατάσταση χειροτερεύει επικίνδυνα".

Φοιτήτρια ιατρικής και μέλος της MKO "TED" : "Η παιδεραστία είναι αμετάβλητος σεξουαλικός προσανατολισμός ακριβώς όπως και η ετεροφυλοφιλία" σε ομιλία της με τίτλο "Γιατί η αντίληψή μας για την παιδεραστία πρέπει να αλλάξει".
(Σημειώνεται ότι η TEDx Athens χρηματοδότησε και την έκδοση βιβλίου του "συγγραφέα" του προπαγανδίστικού παιδικού "Όχι, δε θα μπείτε στη μύτη μας", Ευγένιου Τριβιζά.)

Κάθριν Ράιλι, καθηγήτρια, στο diaforetiko.gr : "Όλα τα παιδιά ξέρουν ότι είμαι τρανς και με αγαπούν πολύ."

Όπως δεν τσιμπήσαμε με την ταμπέλα του συνωμοσιολόγου έτσι δε θα τσιμπήσουμε και με την ταμπέλα του ρατσιστή ή οποιαδήποτε άλλη ταμπέλα.

Η Νέα Τάξη κάνει πάρτυ ακόμα και τα βέλη πέφτουν παντού. Πάρτε ασπίδες και το νου σας στα παιδιά. Έχουν μπει στην τελική ευθεία για την ήττα, αυτός είναι ο τελευταίος βρυχηθμός τους.

Καλή δύναμη.

1 σχόλιο: