Σελίδες

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

ΤΗΝ “ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ” ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΤΗΝ 91ΧΡΟΝΗ ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ;; ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΛΟΙΜΩΞΗ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ, ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ “ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ” ΣΤΙΓΜΗ ΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΟΠΟΥ ΤΗ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΑΜΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΚΟΒΙΝΤ, Ε ;; ΩΣΤΕ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΟΒΙΝΤ, Ε ;; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΟΒΙΝΤ, Ε…; ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ…

 Screenshot_2

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Η κυρία Παρθένα είναι μία από τις άπειρες περιπτώσεις άτυχων συνανθρώπων μας που προορίζεται για τη λίστα της απάτης. Μπήκε με λοίμωξη ουροποιητικού, πάσχουσα από χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, δεν έχει ζωή. Την είχαν στο Νταχάου του Χαϊδαρίου στο διάδρομο τέσσερις μέρες. Και την “κατάλληλη” στιγμή, προγραμματισμένα, μεταφέρθηκε σε θάλαμο. Στο άψε σβήσε διασωληνώθηκε. Αχρείαστα. Είναι που ο Βασιλακόπουλος έλεγε ότι αυτούς τους ασθενείς δεν τους διασωληνώνουν. Όταν δεν έχει νόημα η διασωλήνωση.

Αμ έχει και παραέχει, ε…;

Γιατί η διασωλήνωση αυτή πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε διασωλήνωση κόβιντ. Φυσικά. Προγραμματισμένα πράγματα. Στο θάλαμο βρέθηκε θετική. Ενώ ήταν διασωληνωμένη.

Στους υπόλοιπους ασθενείς κανένα τεστ. Ο θάλαμος ούτε που μπήκε σε καραντίνα. Όπως μου λέει ο γιος της. Ο Βασίλης.

Γιατί να μπει σε καραντίνα ο θάλαμος; Μήπως είναι πραγματικά θετική; Απλώς “τσίμπησαν” την κυρία Παρθένα.

Α, και είναι πολύ τυχερή. Σας το είπα; Ναι, ναι. Γιατί αν δεν την ήταν “θετική”, δεν θα έβρισκαν θέση σε ΜΕΘ. Ενώ τώρα βρήκαν! Για να πεθάνει (γιατί για να πεθάνει είναι) σε ΜΕΘ.

Αλλά όχι την όποια ΜΕΘ.

Στη ΜΕΘ Covid-19…

Χαράς ευαγγέλια για τον Ε.Ο.Δ.Υ. Ετοιμάζει τα τεφτέρια του.

Φυσικά. Αφού βγήκε και ο αρχιαπατεώνας και το παραδέχθηκε και

δημόσια (αφού βεβαίως προηγουμένως αναβλήθηκε η δίκη μου, τους είχα κερδίσει στις επιθέσεις τους εναντίον μου, και δεν είχε νόημα πλέον να κρύβονται και άρχισαν να “χτίζουν” την υπεράσπισή τους), ότι ακολουθούν τον “πιο αυστηρό ορισμό” του θανάτου “από κορωνοϊό”. Και χρεώνουν τα πάντα σε αυτόν. Ώστε και κεραυνός να σε χτυπήσει, αν είσαι θετικός θα καταλήξεις σε σακούλα και ένα ακόμα νούμερο στη λίστα της απάτης.

Αν είσαι και ανεμβολίαστος, ακόμα καλύτερα. Γιατί ως γνωστόν, τα εμβόλια αυτά λειτουργούν και ως αλεξικέραυνα. Σε προφυλάσσουν και από τους κεραυνούς…

Μην πάτε μακριά. Το είπαν στο Νταχάου στους γιους της κυρίας Παρθένας:

“Είναι και ανεμβολίαστη”…

Τι έχουμε εδώ, το καταλαβαίνετε όλοι. Το ερώτημα είναι, έχετε συνειδητοποιήσει πόσα περιστατικά έχουν μαζευτεί από τον Ιούνιο του 2020; Έχετε συνειδητοποιήσει πόσοι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα μαρτυρούν για το πρωτόκολλο του θανάτου; Και για το πρωτόκολλο της απάτης μέσα στα κολαστήρια;

Και το κυριότερο, θα μαρτυρήσουν στη δίκη και στην ποινική διαδικασία για τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Αυτοπροσώπως, με ένορκες βεβαιώσεις ή μέσω των άπειρων αποδεικτικών στοιχείων.

Ώστε καταλαβαίνετε πια γιατί η εγκληματική οργάνωση του αρχιδολοφόνου με στοχοποίησε στον έσχατο βαθμό.

Και γιατί ο κίνδυνος ΤΩΡΑ είναι πιο σοβαρός από ποτέ.

Γιατί δεν είναι μόνο αυτοί οι άνθρωποι. Είναι και όλοι αυτοί που σχεδόν καθημερινά πλέον ζητάνε να έρθουν, και έρχονται σε επικοινωνία μαζί μου. Και κατακλύζουν τον ήδη ογκώδη φάκελο με τα στοιχεία για το φριχτό πρωτόκολλο, με ακόμη περισσότερα.

Εδώ λοιπόν έχουμε μία ακόμη θετικοποίηση. Αφήνω προς το παρόν τη λέξη εκτός εισαγωγικών. Και εξηγώ το λόγο.

-Αν η κυρία Παρθένα είναι πράγματι θετική, η θετικοποίηση αυτή έγινε ΜΕΣΑ στο Νταχάου, δηλαδή σε ένα περιβάλλον που για να το κάνουμε ασφαλές, όπως και σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία, διώξαμε έξι χιλιάδες υγειονομικούς.

Σωστά;

Ώστε, η θετικοποίηση της κυρίας Παρθένας έγινε μετά από αυταπόδεικτη παραβίαση του μέτρων για την πρόληψη του κορωνοϊού. Άρθρο 285 § 2 Ποινικού Κώδικα.

Κακούργημα για τον διοικητή του νοσοκομείου και το υπεύθυνο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

-Αν, πάλι, έχουμε μία ακόμη περίπτωση που το εργαστήριο του καθηγητή Πουρνάρα, του εγκληματία Πουρνάρα της υπόθεσης Αβραμίδη, “βρήκε” τον κορωνοϊό στους …35 εκατομμύρια κύκλους, τότε η κυρία Παρθένα είναι αρνητική και το Νταχάου γλιτώνει το κακούργημα του 285 § 2 Π.Κ.

Ώστε όλα μπορεί να διορθωθούν και αύριο που θα ζητήσει ο Βασίλης τα στοιχεία του μοριακού τεστ και το δείγμα, η απάντηση θα είναι ότι τελικά το αποτέλεσμα ήταν “ασθενώς ασθενώς” ή “αμφίβολο” ή “έτσι κι έτσι” ή “μπορεί ναι, μπορεί και όχι” ή “ενδεχομένως θετικό” ή “ολίγον θετικό” ή “τι να σου πω ρε αδελφέ” ή “κύριος οίδε τι είναι”.

Δηλαδή, για να μην το κουράζουμε άλλο, αρνητικό.

Ώστε η κυρία Παρθένα να πεθάνει αξιοπρεπώς και να ταφεί όπως της αξίζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου