Σελίδες

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Εχθρός της Ελλάδας δεν είναι η Ρωσία, Εχθρός της Ελλάδας είναι το ΝΑΤΟ

Stella Patrona

".......Η Ουκρανία, μία νέα χώρα, που προέκυψε από τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, έχει τεράστια σημασία για την ασφάλεια της Ρωσίας και γι’ αυτό η ένταξή της στο ΝΑΤΟ αποτελεί επιθετική κίνηση κατά της Ρωσίας. Και αυτό το γνώριζαν πολύ καλά, τόσο το ΝΑΤΟ, όσο και η ΕΕ, που επέλεξαν να τη χρησιμοποιήσουν σαν ιδανικό «πειραματόζωο» των επικίνδυνων για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια σχεδιασμών τους…

".......Εχθρός της Ελλάδας δεν είναι η Ρωσία, για να βοηθάμε τον ουκρανικό στρατό με στρατιωτικό οπλισμό. Μόνο ανθρωπιστική βοήθεια οφείλουμε να στείλουμε.

Εχθρός της Ελλάδας είναι το ΝΑΤΟ, και όσοι στήνουν πραξικοπήματα και κατασκευάζουν χρωματιστές επαναστάσεις, για να διαλύσουν κράτη και να στήσουν προτεκτοράτα. Η ανεξαρτησία μας και η υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας προϋποθέτει την αποδέσμευση της χώρας μας από τον εγκληματικό οργανισμό του ΝΑΤΟ.

Κύριος εχθρός της Ελλάδας είναι η Ε.Ε., που διαλύει τις ευρωπαϊκές κοινωνίες και πρώτη την ελληνική, για να εξυπηρετηθούν τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που υπηρετεί ,μεταξύ των οποίων και τα υπερατλαντικά. Η ευημερία της μεγάλης πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας έχει σαν αναγκαία συνθήκη την έξοδο από την ΕΕ...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου