Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Matt Le Tissier: «Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο – Απίστευτος ο αριθμός των αθλητών που καταρρέουν»

«Στην καριέρα μου ούτε ένα παιχνίδι δεν είχε διακοπεί γι’ αυτό το λόγο και τώρα διακόπτονται κάθε εβδομάδα»

Την ανησυχία του για τον απίστευτο αριθμό επαγγελματιών αθλητών παγκοσμίως που έχουν καταρρεύσει λόγω καρδιακών προβλημάτων, από τη στιγμή που τα εμβόλια για τον Covid-19 δόθηκαν μαζικά στους πληθυσμούς, εξέφρασε ο πρώην Άγγλος ποδοσφαιριστής, Matt Le Tissier.

Μάλιστα τα σχετικά αγγλικά δημοσιεύματα, επικαλέστηκαν τον θάνατο του 22χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή, Αλεξάνδρου Λάμπη, ο οποίος πέθανε στην Ηλιούπολη μετά από αιφνίδια καρδιακή ανακοπή κατά την διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος.

Ο Le Tissier ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για τον αυξανόμενο αριθμό ποδοσφαιριστών που υποφέρουν από ξαφνικά καρδιακά προβλήματα. Toνίζοντας ότι «δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο, είναι απίστευτος ο αριθμός των αθλητών που καταρρέουν. Αυτό δεν είναι σωστό, πρέπει να ερευνηθεί. Μπορεί να είναι το εμβόλιο. Πρέπει να το ερευνήσουμε».

Στην συνέντευξη, ο Le Tissier είπε ότι

 στην καριέρα του δεν θυμάται ούτε ένα παιχνίδι να έχει διακοπεί για επείγουσα ιατρική κατάσταση στους οπαδούς, σχολιάζοντας το γεγονός ότι αυτό συμβαίνει πλέον κάθε εβδομάδα, αφού επετράπη ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα ποδοσφαίρου.

Ο Λε Τισιέ προτείνει και ζητά επείγουσα έρευνα της FIFA για την πρωτοφανή, όπως την ονομάζει, αύξηση στους θανάτους ποδοσφαίρου το 2021 σε σύγκριση με τον μέσο όρο της προηγούμενης 12ετίας και την αύξηση των ιατρικών έκτακτων περιστατικών που συμβαίνουν σε οπαδούς, έτσι ώστε το εμβόλιο για τον COVID-19 να μπορεί να αποκλειστεί απολύτως ως αιτία των περιστατικών!

pronews.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.