Σελίδες

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Ο Πούτιν αναγνώρισε τις Λαϊκές Δημοκρατίες του Λουγκάνσκ & του Ντονιέτσκ! Στο Ντανιέτσκ πανηγυρισμοί και πυροτεχνήματα...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Την αναγνώριση των αυτόνομων Λαϊκών Δημοκρατιών του Λουγκάνσκ και του Ντονιέτσκ, ως... κυρίαρχα κράτη, υπέγραψε, σε απ΄ευθείας τηλεοπτική μετάδοση, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλ. Πούτιν.


Αναμένεται και η σύναψη σειράς συμφωνιών, μεταξύ των οποίων και αυτή της στρατιωτικής συνεργασίας. Ετσι, θα δοθεί το νόμιμο δικαίωμα στην Ρωσία ν΄αναπτύξει στρατεύματα, σ΄αυτές τις δύο περιοχές, όπως συνέβη και στην Νότια Οσετία.

Ο Ρώσος Πρόεδρος κατέληξε σ΄αυτήν την απόφαση, μετά τους σφοδρούς βομβαρδισμούς του παραξικοπηματικού καθεστώτος της Ουκρανίας, εναντίον των δύο αυτών ρωσόφωνων περιοχών, κατά παράβαση των συμφωνιών του Μίνσκ, για εκεχειρία.


Αύριο, η αναγνώριση θα επικυρωθεί, από το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και  την Δούμα.


Ο Ρώσος Πρόεδρος ζητεί, από το καθεστώς του Κιέβου να

σταματήσει αμέσως τις πολεμικές επιχειρήσεις, εναντίον των δύο Δημοκρατιών, αλλιώς θα είναι η μόνη υπεύθυνη, για τις συνέπειες.


Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της Συρίας Ασσαντ δήλωσε ότι και η χώρα του είναι έτοιμη ν΄αναγνωρίσει τις δύο λαϊκές Δημοκρατίες. Το ίδιο δήλωσε και η Νότια Οσετία.

 Θ΄ακολουθήσουν και άλλες χώρες.


Στο Ντανιέτσκ πανηγυρισμοί και πυροτεχνήματα.

  

 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου