Σελίδες

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Διορία υποβολής συμμετοχής για την ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ του εξωδίκου των 130 σελίδων του Αντωνιάδη - Ποντίκα.

Αγαπητοί μου

μέχρι να οριστικοποιήσουμε με το Νίκο κάποια πράγματα για την συμμετοχή στην εξώδικη καταγγελία, να υπενθυμίσω ότι η διορία υποβολής συμμετοχής για την ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ του εξωδίκου των 130 σελίδων, είναι μέχρι αύριο το βράδυ στις 00:00.
Αφού κλείσει η υποβολή συμμετοχής στη μετάφραση, οι εθελοντές θα ειδοποιηθούν μέσω mail για τον τρόπο με τον οποίο θα μοιραστεί το υλικό για τη μετάφραση.
Οι αιτήσεις για Αγγλικά, Γαλλικά, Ρώσικα και Γερμανικά είναι υπέραρκετες. Αν έχετε άτομο με άρτιες γνώσεις σε Ισπανικά, Ιταλικά, Πολωνικά, Ρουμάνικα ή Σλοβακικά που θέλει να προσφέρει τις γνώσεις του, παρακαλούμε προωθήστε τη φόρμα.
Έχει ήδη διαχωριστεί σε μέρη, τα οποία θα κάνουν τον φόρτο πιο διαχειρίσμο. Όταν κλείσει η φόρμα, οι εθελοντές μεταφραστές θα ειδοποιηθούν μέσω μαιλ και μόνο, για λεπτομέρειες και διανομή του υλικού.
Παρακαλούμε από τώρα, από το Σάββατο το πρωί και μετά, όσοι έχετε συμπληρώσει τη φόρμα, να κοιτάτε τα μαιλ σας για αλληλογραφία από εμάς. Παρακαλούμε επίσης οι κανόνες που θα δώσουμε να τηρηθούν ευλαβικά για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αρκετά σύντομα.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή και τη στήριξη σας.
Παρόλες τις δυσκολίες προχωράμε δυνατά.
Μετά τιμής και σεβασμού

Δημήτριος Ποντίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου