Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα απονέμει χάρη στους αρνητές μάσκας. Σβήνει πρόστιμα στους παραβάτες των υγειονομικών κανόνων!

Οι κάτοικοι της Φλόριντα που είχαν συλληφθεί επειδή αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα σε περιοχές της πολιτείας που επέβαλαν εντολές για μάσκες θα λάβουν χάρη. Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis εμφανίστηκε στο Fox News την Τετάρτη μαζί με ένα ζευγάρι που συνελήφθη πολλές φορές, επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα.

Το εν λόγω ζευγάρι, ο Mike και η Jillian Carnevale, αρνήθηκαν να εφαρμόσουν μια τοπική εντολή για μάσκα στο γυμναστήριό τους, το Fitness 1440. Εξαιτίας αυτού συνελήφθησαν τρεις φορές μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους. Η δίκη είχε οριστεί για να καθορίσει την τιμωρία τους στις 18 Μαΐου, αλλά ο Mike Carnevale δήλωσε: «Τώρα θέλουν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα. Θέλουν να μας βάλουν στη φυλακή και δεν υποχωρούμε σε αυτό», δήλωσε. «Έχουμε έναν δικηγόρο που θα το παλέψει μέχρι τέλους. Θα το παλέψω μέχρι τέλους. Δε θα υποχωρήσω, αυτή είναι η θέση μας».

Ο κυβερνήτης DeSantis παρενέβη για

να υπογράψει την Πέμπτη μια αναστολή που θα καθυστερήσει την υπόθεση για 60 ημέρες. Επιθυμεί να αντιμετωπίσει «εκκρεμείς παραβάσεις για πράγματα όπως οι μάσκες και η κοινωνική αποστασιοποίηση» και σημείωσε επίσης, ότι «οι υγειονομικές διαταγές, πρέπει να είναι συμβουλευτικές, δεν πρέπει να είναι τιμωρητικές».

Ως ηγέτης στον αγώνα κατά της τυραννίας του COVID, ο Κυβερνήτης DeSantis έχει εξουσία επιείκειας για την απονομή χάριτος και τη διαγραφή προστίμων, όταν εγκρίνεται από δύο μέλη του Υπουργικού του Συμβουλίου. Τον Μάρτιο, υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα για την κατάργηση των προστίμων για άτομα ή/και επιχειρήσεις που παραβίασαν τους τοπικούς περιορισμούς COVID-19. Αυτό ήρθε μετά το μπλοκάρισμα των κρατικών προστίμων για άτομα που παραβιάζουν τους κανόνες για την πανδημία.

Στις 3 Μαΐου, ο DeSantis υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα που ακυρώνει τις τοπικές επείγουσες εντολές COVID-19, όπως οι εντολές για μάσκες, αλλά οι ιδιωτικές επιχειρήσεις εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να τις απαιτούν, αν το επιλέξουν. Αυτό προσφέρει στους ιδιώτες μελλοντικές ελευθερίες, αλλά δεν καλύπτει περιπτώσεις του παρελθόντος.

Στις 13 Μαΐου, ο DeSantis επανέλαβε την απόφασή του, γράφοντας στο Twitter: «Οι κάτοικοι της Φλόριντα δεν πρέπει να τιμωρούνται, επειδή απορρίπτουν την υπερβολή των τοπικών αρχών μέσω περιττών εντολών για μάσκες».

Πόσες άλλες τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν είναι άγνωστο, αλλά με αυτή την είδηση μπορεί να εμφανιστούν περισσότεροι άνθρωποι. Η Φλόριντα έχει ανοίξει πλήρως και η οικονομία της αναπτύσσεται. Τα κρατικά έσοδα του Απριλίου ήταν περισσότερα από 750 εκατομμύρια δολάρια πάνω από τα αναμενόμενα.

«Τίποτα από αυτά δε θα ήταν δυνατό αν είχαμε κάνει πολιτικές εγκλεισμών, αν είχαμε αποκλείσει τα παιδιά από τα σχολεία, αν είχαμε κάνει πολλά από τα πράγματα που έχουν κάνει πολλές από αυτές τις άλλες πολιτείες», σημείωσε ο DeSantis σε συνέντευξη Τύπου στο Fort Meyers νωρίτερα αυτό το μήνα. «Υπάρχει λόγος για τον οποίο το ποσοστό ανεργίας μας είναι χαμηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο κατά ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό».

Ο τερματισμός των εντολών μάσκας και άλλων περιορισμών έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει μια πολλά υποσχόμενη ανάκαμψη.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.