Σελίδες

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Ο καθηγητής Montagnier υποστηρίζει την καταγγελία για διακοπή μαζικού εμβολιασμού στο Ισραήλ

 Ο καθηγητής Montagnier υποστηρίζει την καταγγελία για διακοπή του μαζικού εμβολιασμού στο Ισραήλ


Συγγραφέας: France Soir

Σε επιστολή στις 21 ​​Μαρτίου 2021 που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο Nakim.org, ο καθηγητής Montagnier, βραβευμένος με το βραβείο Νόμπελ στην ιατρική,  υποστηρίζει το αίτημα του Δρ Seligmann και του μηχανικού Haim Yativ για αναστολή του εμβολιασμού κατά της Covid-19

Απευθύνεται στον Πρόεδρο, MM. δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου του Κράτους του Ισραήλ.

Αυτή η επιστολή υποστηρίζει την αναφορά για την αναστολή του εμβολιασμού κατά της covid-19 που σας υποβλήθηκε από την MM. Yativ και Seligmann.

Είμαι ο Luc Montagnier, γιατρός της ιατρικής, ομότιμος καθηγητής στο

Institut Pasteur στο Παρίσι, διευθυντής ομότιμης έρευνας στο CNRS, βραβείο Νόμπελ στη φυσιολογία ή ιατρική για την ανακάλυψη του ιού του AIDS.

Είμαι ειδικός στην ιολογία, έχοντας αφιερώσει μεγάλο μέρος της έρευνάς μου σε ιούς RNA, ιδίως σε εγκεφαλομυοκαρδίτιδα ποντικών, από τον ιό σάρκωμα Rous, τον ιό HIV 1 και τον ιό HIV 2.

Έχει καταβληθεί σημαντική προσπάθεια για τον εμβολιασμό κατά του coronavirus covid-19 που είναι υπεύθυνος για μια παγκόσμια πανδημία. Συγκεκριμένα, το κράτος του Ισραήλ έχει οργανώσει μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού του έως τώρα, το 49% του συνολικού πληθυσμού του έχει λάβει δύο δόσεις εμβολίου Pfizer. 

Πρώτα απ 'όλα, θα ήθελα να τονίσω την καινοτομία αυτού του τύπου εμβολίου. 

  • Σε συμβατικά εμβόλια, οι γενετικές πληροφορίες που μεταφέρονται από ιικό DNA ή RNA απενεργοποιούνται και οι πρωτεΐνες ιών χρησιμοποιούνται για την πρόκληση αντισωμάτων εμβολίου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ιός παραμένει ζωντανός, αλλά μετριάζεται από διαδοχικά περάσματα in vitro. 
  • Στην περίπτωση των λεγόμενων εμβολίων RNA messenger, αυτά τα εμβόλια παρασκευάζονται από ένα ενεργό κλάσμα του RNA του ιού που θα εγχυθεί στο εμβολιασμένο άτομο. Συνεπώς διεισδύει στα κύτταρα του τελευταίου που θα κατασκευάσει τις πρωτεΐνες εμβολίου από τον κώδικα του ενέσιμου RNA.
    Βλέπουμε αμέσως ότι αυτό το τελευταίο βήμα εξαρτάται πολύ για την επιτυχία του από τη φυσιολογική κατάσταση του παραλήπτη.

Θα ήθελα να συνοψίσω τους πιθανούς κινδύνους αυτών των εμβολίων σε μια πολιτική μαζικού εμβολιασμού.

1. Βραχυπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες  : αυτές δεν είναι οι φυσιολογικές τοπικές αντιδράσεις που εντοπίζονται σε οποιοδήποτε εμβολιασμό, αλλά οι σοβαρές αντιδράσεις απειλητικές για τη ζωή του παραλήπτη, όπως αναφυλακτικό σοκ που συνδέεται με ένα συστατικό του μείγματος εμβολίων ή σοβαρές αλλεργίες ή αυτοάνοση αντίδραση μέχρι την απλασία των κυττάρων.

2. Έλλειψη προστασίας εμβολίου  :

2.1  πρόκληση αντισωμάτων διευκόλυνσης  - τα επαγόμενα αντισώματα δεν εξουδετερώνουν μια ιογενή λοίμωξη, αλλά αντίθετα την διευκολύνουν ανάλογα με τον παραλήπτη. Ο οποίος παραλήπτης , μπορεί να έχει ήδη εκτεθεί στον ιό ασυμπτωματικά. Ένα χαμηλό επίπεδο φυσικώς επαγόμενων αντισωμάτων μπορεί να ανταγωνίζεται τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο.

2.2 Η παραγωγή αντισωμάτων που προκαλούνται από εμβολιασμό σε έναν πληθυσμό πολύ εκτεθειμένο στον ιό θα οδηγήσει στην επιλογή μεταλλάξεων ανθεκτικών σε αυτά τα αντισώματα. Αυτές οι μεταλλάξεις μπορεί να είναι πιο μολυσματικές ή πιο μεταδοτικές . Αυτό βλέπουμε τώρα. Μια ατελείωτη μάχη μεταξύ  ιών-εμβολίων που το πλεονέκτημα το έχει πάντα ο ιός.

3. Μακροπρόθεσμες επιπτώσεις  : Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς των κατασκευαστών εμβολίων RNA, υπάρχει κίνδυνος ενσωμάτωσης του ιικού RNA στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Πράγματι, καθένα από τα κύτταρα μας έχει ενδογενείς ρετροϊούς με την ικανότητα να αντιστρέφει με τη μεταγραφάση RNA σε DNA. Αν και αυτό είναι ένα σπάνιο γεγονός, δεν μπορεί να αποκλειστεί η διέλευση του μέσω του DNA των γεννητικών κυττάρων και η μετάδοσή του στις μελλοντικές γενιές.

''Αντιμέτωποι με ένα απρόβλεπτο μέλλον, είναι καλύτερο να απέχουμε. 

Καθηγητής Luc Montagnier

 πηγή

Le Pr Montagnier apporte son soutien à la plainte pour l’arrêt de la vaccination de masse en Israël

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου