Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Τσιόδρας: Δαιμονοποιήθηκε η ανοσία της αγέλης, η οποία μπορεί να γίνει και με …φυσικό τρόπο; Kαι το lock down έχει αρνητικές συνέπειες…; Θα ζητήσω να καταθέσουν στην πειθαρχική διαδικασία Τσιόδρας, Πατούλης, Λινού, Σύψας, Χατζής: Αν νομίζετε ότι θα σας το κάνω απλό, πλανάστε…

 Νίκος Αντωνιάδης

Καταλαβαίνετε όλοι τι θα γίνει όταν ζητήσω να καταθέσει ο Σωτήρης Τσιόδρας ως μάρτυρας στην πειθαρχική διαδικασία κατά του Φαίδωνα Βόβολη, έτσι…;

Kαι να ερωτηθεί εάν κατά την κρίση του πρέπει να καταδικαστεί ο Φαίδων Βόβολης. Μετά από όλα αυτά που μας λέει τώρα ο “σωτήρας” περί δαιμονοποίησης της ανοσίας της αγέλης και περί των αρνητικών συνεπειών του lock down.

Και όχι μόνο ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Αλλά και ο Γιώργος Πατούλης. Να εξηγήσει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, γιατί ενώ ήταν έμπλεος οργής κατά του Φαίδωνα Βόβολη στις δύο συνεδριάσεις κατά τις οποίες απαίτησε την πειθαρχική δίωξη του καρδιολόγου, ο ίδιος συμμετείχε στη δεξίωση της συζύγου του στη γιορτή της Αγίας Μαρίνης, παραβιάζοντας τα “ιερά” μέτρα της κυβέρνησης, τα οποία είχαν εισηγηθεί οι συνάδελφοί του λοιμωξιολόγοι της επιτροπής.

Και η Αθηνά Λινού. Να καταθέσει εάν θεωρεί ότι ο Φαίδων Βόβολης  παραπληροφόρησε τον κόσμο, του προκάλεσε σύγχυση και

κλόνισε την εμπιστοσύνη του κοινού στην ιατρική επιστήμη, όπως μεταξύ άλλων κατηγορείται, και αν θεωρεί ότι πρέπει να καταδικαστεί, όταν η ίδια δήλωσε δημόσια ότι ήταν αυτή, μαζί με τους Σωτήρη Τσιόδρα, Νίκο Σύψα και τους υπόλοιπους της επιτροπής, που παραπληροφόρησαν τον κόσμο για τις μάσκες, του προκάλεσαν σύγχυση και κλόνισαν την εμπιστοσύνη του κοινού στην ιατρική επιστήμη.

Λινού : Μπορεί να φτάσουμε τα 1.000 κρούσματα την ημέρα - ΤΑ ΝΕΑ


Και τον Νίκο Σύψα. Να καταθέσει και να ερωτηθεί επί της δήλωσης Λινού. Και αυτός, και ο Τσιόδρας. Και αν θεωρεί ότι πρέπει να καταδικαστεί ο Φαίδων Βόβολης.

Κορονοϊός - Σύψας: Είμαστε ένα βήμα πριν από το lockdown στην Αττική - ΒΙΝΤΕΟ


Και τον Αναστάσιο Χατζή. Να ερωτηθεί, πώς ο ίδιος πρότεινε την παραπομπή του Φαίδωνα Βόβολη για αντιεπιστημονικές και επικίνδυνες θέσεις, όταν ο ίδιος επί τέσσερις μήνες ισχυριζόταν ότι οι μάσκες στα παιδιά μπορούν να προκαλέσουν έως και αιφνίδιο θάνατο, κόντρα σε αυτά που έλεγαν οι συνάδελφοί του στην επιτροπή, για τους οποίους, και την εμμονή τους να φορέσουν μάσκες στα παιδιά, έγραφε ότι “τρώγοντας έρχεται η όρεξη”.

ROMIANEWS: Ο Ηπειρώτης γιατρός Τάσος Χατζής, υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γ. Παπανδρέου μιλάει στους Ηπειρώτες και τους φίλους της Ηπείρου, την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015, ώρα

Αν νομίζουν ότι θα είναι απλά τα πράγματα γι αυτούς εκεί στον Ιατρικό Σύλλογο, πλανώνται…

Γιατί εγώ όλους αυτούς θα ζητήσω από το Πειθαρχικό Συμβούλιο να κληθούν να καταθέσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ