Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ οι μαύροι αντιμετωπίζονται ρατσιστικά και από την... ύπαιθρο.

 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ αντιμετωπίζει μια χιονοστιβάδα γελοιοποίησης αφού εξέφρασε τον απίστευτο ισχυρισμό ότι οι έγχρωμοι άνθρωποι αποκλείονται από την απόλαυση της υπαίθρου.

Ακούγεται σαν παρωδία μιας αριστερής σταυροφορίας, αλλά είναι πράγματι αληθές. Η ΜΚΟ με έδρα την Ελβετία ανησυχεί τόσο πολύ για τους ανθρώπους που εξαιρούνται από την ύπαιθρο, που αναδεικνύει τις προσπάθειες μιας γυναίκας που ξεκίνησε μια ομάδα πεζοπορίας.

Σε ένα άρθρο στον ιστότοπό του, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ενημερώνει τους αναγνώστες ότι η Rhiane Fatinikun ίδρυσε το Black Girls Hike επειδή η πεζοπορία είναι μια «δραστηριότητα που κυριαρχείται από λευκούς» και ήθελε να ενθαρρύνει τις μαύρες γυναίκες να «εξερευνήσουν την ύπαιθρο του Ηνωμένου Βασιλείου νιώθοντας ασφάλεια μαζί με τις αδελφές τους ».

Η Fatinikun μας λέει ότι

η πεζοπορία πάσχει από χρόνια έλλειψη εκπροσώπησης και ότι δεν προωθείται προς τους μαύρους. Η ομάδα πεζοπορίας της έχει τώρα 150 μέλη.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μοιράστηκε το άρθρο στο λογαριασμό του στο Twitter μαζί με το μήνυμα: «Αυτή η Μαύρη Βρετανίδα πεζοπόρος αντιμετωπίζει τον αποκλεισμό από την ύπαιθρο».


Το ομολογουμένως γελοίο μήνυμα προκάλεσε γρήγορα ένα κύμα χλευασμού κατά της ΜΚΟ, καθώς πολλοί απλώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι προωθεί επίμονα τέτοιες ανοησίες.

Ο δημοσιογράφος Andrew Neil ήταν μεταξύ εκείνων που “έκραξαν” το άρθρο, απορρίπτοντας το ως «εξωφρενικό». Είπε ότι «δεν γνώριζε ότι η Βρετανική ύπαιθρος κάνει διακρίσεις χρώματος», προσθέτοντας «Είτε αυτό, είτε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ με τις όλο και πιο παράλογες “αρετές” που εκφράζει, έχει πάρει την κατηφόρα».



«Λες και οι μαύροι «αποκλείονται» από το να πηγαίνουν στην ύπαιθρο. Γελοίες ανοησίες. Αυτό το αφήγημα της παλαβής θυματοποίησης είναι τόσο καταστροφικό για τους μαύρους »,έλεγε ένα άλλο δημοφιλές σχόλιο. «Ο καθένας σε αυτό ίδρυμα είναι φοβερά ανόητος», πρόσθεσε ο συγγραφέας Kurt Schlichter.

Η λεγόμενη «αναλογία» των απαντήσεων σε σύγκριση με τις επισημάνσεις "μου αρέσει" της ανάρτησης είναι ενδεικτικότατη, καθώς το tweet έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2.500 απαντήσεις και μόλις 164 επισημάνσεις "μου αρέσει". Πάνω από 700 άτομα ανέφεραν επίσης στο Twitter την ανάρτηση για να συρρικνωθεί περισσότερο αυτό το παράλογο άρθρο.

Φωτογραφία απο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προς ανάδειξιν του Black Lives Matter


(σ.ι. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ σίγουρα δεν διευθύνεται από ανόητους. To Great Reset είναι η  ανέγερση της παγκόσμιας δικτατορίας του Αντιχρίστου, του θηρίου που περιγράφεται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης. Το Black Lives Matter έγινε βασικό μέρος του Great Reset γιατί μέσω αυτού αναδεικνύεται μια συγκεκριμένη μειονότητα - μία συγκεκριμένη φυλή - η φυλή του Δάν. Κομμάτι της φυλής Δαν (οι Φαλάσας) διατηρήθηκε ανόθευτο και “πεντακάθαρο” για χιλιάδες χρόνια και η επιστροφή τους στη γη του Ισραήλ ολοκληρώθηκε την δεκαετία του ΄90. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ. )


Φυλή Δαν ( Φαλάσας ή Beta Israel)


Την Ημέρα των Ιθαγενών, το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Καριέρας των έγχρωμων Εβραίων (JOC) ανακοίνωσε ότι επέλεξε την πρώτη φουρνιά επιλαχόντων για το προπτυχιακό και μεταπτυχιακό του πρόγραμμα, το οποίο τοποθετεί νέους από 18 έως 25 ετών σε θέσεις μερικής απασχόλησης σε εβραϊκές επιχειρήσεις και ιδρύματα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πρόγραμμα των έξι εβδομάδων, μέρος μιας συνεργασίας μεταξύ της Πρωτοβουλίας των έγχρωμων Εβραίων (JoCI) και της UpStart, είναι προσαρμοσμένο στο να βοηθά τους αποφοίτους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ως επιχειρηματίες, ενώ εργάζεται για την αλλαγή σε συστημικό επίπεδο στην εβραϊκή κοινότητα γενικά. Η UpStart είναι μια εταιρεία που συνεργάζεται με εβραίους ηγέτες για να φιλοξενήσει αυτούς τους τύπους προγραμμάτων.

Οι διοργανωτές του προγράμματος ελπίζουν επίσης ότι η πρωτοβουλία θα βοηθήσει στην ανάδειξη μελλοντικών ηγετικών προσωπικοτήτων έγχρωμων Εβραίων, θα αυξήσει της πρόσβαση στην απασχόληση τόσο των συμμετεχόντων όσο και των υπαλλήλων της εταιρείας · και θα ωθήσει την ανάπτυξη εντός του τομέα της εβραϊκής καινοτομίας των ΗΠΑ.

"Η ηγεσία των εβραϊκών κοινοτικών οργανώσεων σήμερα απλώς δεν αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία της ίδιας της εβραϊκής κοινότητας", δήλωσε ο Angel Alvarez-Mapp, διευθυντής προγράμματος και επιχειρήσεων του JoCI. "Για να το αλλάξουμε αυτό, πρέπει να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους και να καλλιεργήσουμε την επαγγελματική τους ανάπτυξη στα πρώτα στάδια της σταδιοδρομίας τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την UpStart για να επιδιώξουμε αυτό το όραμα."

Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται στο πρόγραμμα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ενώ αγκαλιάζουν τις πολυφυλετικές και πολυεθνικές τους ταυτότητες - όλοι οι συμμετέχοντες αυτοπροσδιορίζονται ως έγχρωμοι Εβραίοι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 10ωρες εβδομάδες εργασίας, όπου οι συμμετέχοντες θα ολοκληρώσουν έργα βάσει του πεδίου ενδιαφέροντος, των δεξιοτήτων και των μελλοντικών φιλοδοξιών τους. Η τοποθέτησή τους στον τομέα έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με αυτά τα ενδιαφέροντα.

Θα υπάρξουν επίσης εργαστήρια εκπαίδευσης και συζήτησης για να συγκεντρώσουν τους συμμετέχοντες μαζί για να μάθουν "για την επιχειρηματικότητα, το οικοσύστημα της εβραϊκής καινοτομίας και την προσωπική ανάπτυξη ως έγχρωμοι Εβραίοι , αξιοποιώντας την εβραϊκή σοφία για να βελτιώσουν τις εκπαιδευτικές τους εμπειρίες."

Οι εταιρείες που ανέλαβαν τους συμμετέχοντες περιλαμβάνουν τις Upstart, Keshet, Dimensions Educational Consulting, Detroit Jewish for Justice και Advot.

"Το όραμά μας για τις εβραϊκές κοινότητες ως ακμάζοντες κόμβους καινοτομίας βασίζεται στην τολμηρή ηγεσία σε συστημικό επίπεδο - και βλέπουμε ότι η ηγεσία δεν μπορεί να ενδυναμώσει πλήρως τις ποικιλόμορφες κοινότητες μας", δήλωσε η υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού της UpStart, Danielle Natelson. "Έχουμε την ευθύνη να διασφαλίσουμε μεγαλύτερη και πιο δίκαιη εκπροσώπηση και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τους Εβραίους της Color Initiative για να αναλάβουμε ταχεία δράση και να δεσμευτούμε για αυτό το έργο."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »