Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΒΟΛΗ ΜΕΡΟΣ 5ο: Ο Μεσαίωνας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών – Προστατευόμενοι μάρτυρες είναι τα μέλη της επιτροπής λοιμώξεων του Συλλόγου σας; – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!

Νίκος Αντωνιάδης

Όπως σας είχα πει, με τις προηγούμενες δημοσιεύσεις για τα πρακτικά των δύο συνεδριάσεων του Διοικητικού Συλλόγου Αθηνών, δεν έχουμε φτάσει ούτε στη μέση των αποκαλύψεων.

Των αποκαλύψεων για το μνημείο αυτό υποκρισίας και παραπομπής στις εποχές της Ιεράς Εξέτασης και του Μεσαίωνα.

Χρειάστηκαν δύο συνεδριάσεις. Τώρα θα μάθετε το λόγο.

Στο τέλος της συνεδρίασης της 2ας Ιουλίου 2020, και αφού προηγουμένως ο Πρόεδρος Γιώργος Πατούλης είχε ψευδώς ισχυριστεί για τον Φαίδωνα Βόβολη ότι αυτός δήθεν ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, για να του προσδώσει τον χαρακτηρισμό του έσχατου συνωμοσιολόγου και επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία γιατρού και να πετύχει την παραπομπή του, καταγράφηκαν τα ακόλουθα, όταν ο κ. Πατούλης διαπίστωσε ότι δεν “βγαίνει” εύκολα η παραπομπή:

Γιώργος Πατούλης:Θα το δώσουμε στην Επιτροπή Λοιμώξεων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, η οποία είναι επίσημη, με την έννοια των πολλών απόψεων που έχουν δημοσιοποιηθεί και έχουν δημιουργηθεί, να μας κάνουν μία έκθεση, εάν είναι δόκιμα αυτά που λέει και λειτουργικά, να μας το πουν. Αν είναι αδόκιμα να μας το φέρει η Επιτροπή Λοιμώξεων και θα το συζητήσουμε την επόμενη φορά. Αυτή είναι η δική μου άποψη“.

Παναγιώτης Ψυχάρης:Εγώ τη δέχομαι“.

Γιώργος Πατούλης:Ωραία. Ένα ‘επίσημο όργανο’, δόκιμο και όποιος θέλει τη διαδικασία της σύσκεψης αυτής να παρίσταται πέρα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Κύριε Χατζή φροντίστε γι αυτό μαζί με τον κ. Πατσουράτο, να το συζητήσετε, να το δώσετε και παρακαλώ μέσα σε μία κλειστή διαδικασία (!!!), δεν χρειάζεται να την αναπτύξουμε ιδιαιτέρως (!!!), να μπορέσουμε να ξέρουμε χωρίς να πείτε όνομα στην συνδιάσκεψη αυτή, να πείτε αυτά τα οποία έχουν συμβεί και αυτά τα οποία λέγονται και να έρθουμε εδώ να το συζητήσουμε. Συμφωνούμε;

Θεοφάνης Αγγελόπουλος:Συμφωνούμε Πρόεδρε, αλλά να πω κάτι;

Γιώργος Πατούλης:Βεβαίως κ. Αγγελόπουλε

Θεοφάνης Αγγελόπουλος: Διάβασα αυτά που μας έστειλαν οι υπηρεσίες. Δεν έχω μπει στο site του να τα δω, αλλά απ’ ό,τι υπέπεσε στην αντίληψή μου, δεν αμφισβητούσε την ύπαρξη του ιού, αλλά αμφισβήτησε τα μέτρα που πάρθηκαν, το lock down, που εγώ τα θεωρώ απολύτως σωστά. Εγώ αυτό κατάλαβα ότι αμφισβήτησε“.

Γιώργος Πατούλης:Εγώ, λοιπόν, εντελώς εσωτερικά (!!!) λέω να δώσουμε όλες τις ανακοινώσεις του στην επιτροπή, τι είπε στην απάντησή του και θα επανέλθουμε και με τους ανθρώπους με την ειδικότητα των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι έχουν μία άποψη“.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!

Κατ’ αρχάς, το μέλος του Δ.Σ. Θεοφάνης Αγγελόπουλος (ψήφισε ΟΧΙ), επαναφέρει στην τάξη τον Γιώργο Πατούλη, αποκαθιστά την αλήθεια και του λέει ότι ο Φαίδων Βόβολης ποτέ δεν αμφισβήτησε την ύπαρξη του κορωνοϊού αλλά μόνο τα μέτρα που ελήφθησαν !!!

Και ο Γιώργος Πατούλης τι κάνει όταν τα ακούει αυτό;

Τίποτα!!

Κουβέντα!!

Ο λαός θα έλεγε ότι “έκανε τον Κινέζο”.

Πέθανε από τον κορονοϊό ο γιατρός στην Γουχάν που είχε μαυρίσει το δέρμα του

 

Συνέχισε να μιλάει για την επιτροπή των λοιμώξεων, οι οποίοι και αυτοί …”έχουν μία άποψη“…

Οι απολύτως αρμόδιοι έχουν απλώς …μία άποψη.

Φυσικά, για το εάν ο Φαίδων Βόβολης ισχυρίστηκε ότι υπάρχει ή δεν υπάρχει κορωνοϊός, δεν χρειαζόταν καμία επιτροπή να τους το πει:

Αρκεί να γνωρίζει κανείς …ανάγνωση.

Άντε, το πολύ να χρειάζονταν αυτόν να τους εξηγήσει τι έγραφε ο Βόβολης:

Ούτε κορονoϊός, ούτε κοροναϊός: Ο Μπαμπινιώτης εξηγεί γιατί είναι «κορωνοϊός» (pic) | Plus: Κοινωνία | gazzetta.gr

 

Και τώρα σκέφτεται κανείς:

-Οι δημοσιεύσεις του Φαίδωνα Βόβολη ήταν μήνες πριν. Γιατί δεν φρόντισε ο κ. Πατούλης να ζητήσει την “άποψη” των μελών της επιτροπής λοιμώξεων πριν την συνεδρίαση της 2ας Ιουλίου;;

-Ο Φαίδων Βόβολης είχε απαντήσει από τις 4 Ιουνίου στις αιτιάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Με 16 χειρόγραφες σελίδες. Με αριθμό πρωτοκόλλου 13398/4.6.2020. Επί ένα μήνα ο Ιατρικός Σύλλογος και ο Πρόεδρός του δεν αντέδρασαν!! Γιατί τον “θυμήθηκαν” μετά από ένα μήνα; Και αφού είχε δώσει τις εξηγήσεις αυτές, γιατί δεν τις έστειλε στην επιτροπή να λάβει θέση;

Μήπως για να δούμε πώς θα κυλήσει η συνεδρίαση και να έχουμε “καβάτζα” την επιτροπή για τα δύσκολα;

16 σελίδες απλής λογικής…

 

Σημειωτέον ότι τα μέλη της επιτροπής, όπως προκύπτει από την απλή επισκόπηση των πρακτικών της 1ης συνεδριάσης, είχαν πλήρη άγνοια, όχι μόνο του περιεχομένου της απάντησης του Φαίδωνα Βόβολη, αλλά ακόμη και αυτής της ύπαρξης της απάντησης!! Πολλώ μάλλον ότι αυτή είχε δοθεί ένα μήνα πριν!

Έτσι αποφασίσατε να “πνίξετε” τη φωνή του, να τον παραπέμψετε και να τον καταδικάσετε, κ. Πατούλη;

Φτερά και πούπουλα: Πάρτι υπερπαραγωγή για τη Μαρίνα Πατούλη -... | People & Style Ειδήσεις

Αλλά τα πράγματα γίνονται χειρότερα:

23 Ιουλίου 2020. Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδριάζει εκ νέου.

-Είναι οι ίδιοι που ήταν και στις 2 Ιουλίου;

-Πόσοι ήταν παρόντες και πόσες ψήφους είχαμε;

Τα πολύ χειρότερα όμως σας τα κρατάω για το τέλος…

 

Πάμε να δούμε τα απίστευτα πράγματα που έγιναν και καταγράφηκαν στην αρχή της συνεδρίασης αυτής σχετικά με την επιτροπή λοιμώξεων:

 

Φώτιος Πατσουράκος (ψήφισε ΝΑΙ):Κύριοι συνάδελφοι, η υπόθεση αυτή του κ. Βόβολη, ο οποίος θα σας υπενθυμίσω ότι την προηγούμενη φορά είχαμε κάνει μία εκτενέστατη συζήτηση και είχαμε αναλάβει εγώ και ο κ. Χατζής με εντολή του Προέδρου να συζητήσουμε με τους συναδέλφους της Επιτροπής Λοιμώξεων ποια ακριβώς είναι η άποψή τους. Συζητήσαμε και επειδή οι συνάδελφοι δεν θέλουν να εμπλακούν σε ένα θέμα που αφορά το Πειθαρχικό, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι είναι συνάδελφοι επιστήμονες, οι οποίοι συνδράμουν με την επιστημονική τους άποψη για το γεγονός του τι γίνεται και τι πρέπει να κάνουμε ως Περιφέρεια και ως Ιατρικός Σύλλογος που αφορά στη νόσο Covid-19.

Εμείς, με τον κ. Χατζή, θέσαμε κάποιες ερωτήσεις, την άποψή τους την επιστημονική και μόνο επ’ αυτής μας απάντησαν. Δική μας απόφαση είναι τι θα κάνουμε από εδώ και μετά για το συγκεκριμένο θέμα.

Απλά θα σας διαβάσω τις συγκεκριμένες απόψεις, όπως μας έχουν καταθέσει και χωρίς φυσικά να αναφέρομαι ποιοι το λένε, γιατί ζήτησαν ότι δεν θα ήθελαν να καταγράφεται ποιοι γιατροί είναι αυτοί που τα λένε από την Επιτροπή, αλλά είναι της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων“.

!!!!!!!!!!

Απίστευτος Μεσαίωνας !!!!!!

Μεσαίωνας - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Είναι, λέει, συνάδελφοι επιστήμονες και δεν θέλουν να γνωρίζουμε τα ονόματά τους!!

Ενώ προφανώς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, είναι …οικοδόμοι !!!

Σαν προστατευόμενοι μάρτυρες!!

Οι προστατευόμενοι μάρτυρες της υπόθεσης Novartis θα καταθέσουν όπως εκείνοι επιθυμούν!

Ή ακόμη πιο προχωρημένο από την Ποινική Δικονομία:

Προστατευόμενοι …πραγματογνώμονες!!!

Παρά λίγο να τους δώσουν και τα ονόματα …“Αικατερίνη Κελέση” και “Μάξιμος Σαράφης”, των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis…!!!

Αλλά, εντάξει, τον διαβεβαιώνει τον Βόβολη ο κ. Πατσουράκος, ότι …”είναι από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων“…

Ωραία, ησύχασα τώρα. Όλα καλά!

Οι οποίοι δεν ήθελαν να εμπλακούν στο Πειθαρχικό, αλλά όχι απλώς ενεπλάκησαν, αλλά …διατύπωσαν και την κατηγορία !!!!!!

Αλλά, βέβαια. Δεν τους είπαν το όνομα “Βόβολης”…

Δεν τους είπαν ότι πρόκειται για τον Μητσοτάκη, απλώς τους είπαν ότι είναι ο πρωθυπουργός…

Ησύχασα πάλι…

Σε μία …κουβεντούλα σαλονιού!! Μεταξύ τους!! Ανώνυμα!! Ενώ πρόκειται για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου!! Για τη φήμη και το κύρος του!! Για την αξιοπρέπειά του!! Το ήθος του!! Την τιμή και την υπόληψή του!!

Το να συζητάμε τώρα για την υπεράσπιση του κατηγορουμένου, για κανόνες δικαίου, για δικονομικούς κανόνες, για την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, για το άρθρο 6 της ΕΣΔΑ περί δίκαιης δίκης, όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Υπόθεση Antović and Mirković κατά Μαυροβουνίου -Άρθρο 8 ΕΣΔΑ » Power Politics

Και ο Φαίδων Βόβολης πρέπει να δεχθεί την ανωνυμία αυτών που διαμόρφωσαν το “κατηγορητήριο” στο τέλος της συνεδρίασης αυτής:

Είπαν 5 να πάει αρχείο, 1 λευκό και 7 για το Πειθαρχικό. Άρα με 7 κατά πλειοψηφία πάει στο Πειθαρχικό για το θέμα της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς και της διασποράς αντιεπιστημονικών όπως ακριβώς το λέει η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, όπως σας το διάβασα ‘αντιεπιστημονικών και επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία απόψεων“.

Κατ’ αρχάς, το ότι αυτοί που διατύπωσαν την “κατηγορία” από την Επιτροπή Λοιμώξεων, οι άγνωστοι στον κ. Βόβολη λοιμωξιολόγοι, “είναι από την “Επιτροπή Λοιμωξιολόγων”, αυτό δεν μας κάνει την “κατηγορία” κατηγορία της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας!!!

Άλλο η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων του Σύψα, του Τσιόδρα και της παρέας τους, και άλλο η Επιτροπή Λοιμώξεων του Ιατρικού Συλλόγου!!

 

Μεσαίωνας…

Ο Φαίδων Βόβολης παραπέμπεται με μία κατηγορία που διατύπωσαν άγνωστοι σε αυτόν γιατροί, στη 2η συνεδρίαση, μετά από την 1η και αφού στο τέλος αυτής ο Πρόεδρος τα είχε βρει σκούρα και ήταν στον αέρα η παραπομπή που διακαώς επιθυμούσε (και τελικά πέτυχε).

Φυσικά και δεν θα μείνω με σταυρωμένα χέρια μπροστά σε αυτόν τον μεσαίωνα. Θα βγάλω τις μάσκες από όλους. Και από τους προστατευόμενους μάρτυρες-πραγματογνώμονες-κατήγορους λοιμωξιολόγους.

Μεγάλο κακό η υποκρισία | Ορθοδοξία | Ορθοδοξία | orthodoxia.online

Έχουμε 18 Οκτωβρίου. Μέχρι τις 27 Οκτωβρίου έχω να κάνω πολλά. Πάρα πολλά.

Αλλά ακόμα δεν έχουμε τελειώσει με τις αποκαλύψεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »