Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Συστημ(ατ)ικές απάτες 2

 

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα με την «θετικότητα» στον covid 19 – και αν δεν φρόντιζαν οι δημαγωγοί να τα κρύβουν (αλλά και οι υπήκοοι να προτιμούν την άγνοιά τους) θα έπρεπε να έχει προκληθεί τεράστιος σάλος. Πρόκειται για ζωές: το «θετικός» εκτός απ’ την δημιουργική λογιστική θανάτου των αφεντικών, σημαίνει το λιγότερο «κατ’ οίκον εγκλεισμό», απαγόρευση επαφών με άλλους, και μια αγωνία σφυρηλατημένη απ’ το δημαγωγικό carpet bombing. Ο εντοπισμός «θετικών» και «αρνητικών» στο σωρό, στήνοντας «απόχες στο ψαχνό», απαγορεύεται (από καθαρά «επιστημονική» άποψη…) να γίνεται όπως γίνεται – γράφαμε μόλις χτες το manual του αμερικανικού CDS – ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν «ποσοτικοποιημένα τμήματα του 2019-nCoV» και ότι δεν συμβαίνει αυτή η θηριώδης “μαϊμουδιά” που παραδέχεται αυτό το στρατηγείο.

Σ’ ένα ρεπορτάζ τους στις 29 Αυγούστου οι καθεστωτικοί New York Times παρουσίασαν μεν αυτό το θέμα (για το οποίο πρέπει να βουΐζει όλο το ψοφιοκουναβιστάν!) με

τίτλο Your coronavirus test is positive. Maybe it shouldn’t be, αλλά όσο πιο ήπια γινόταν. To CDS θεωρεί ότι το όριο πρέπει να είναι 33 αναδιπλασιασμοί, κι ότι αν ως εκεί δεν έχει βρεθεί «κάτι» τότε δεν υπάρχει θέμα, ούτε συνέχεια του τεστ. Ένας επανέλεγχος δεδομένων που έγινε στη Μασσαχουσέτη, στη Ν. Υόρκη και στη Νεβάδα απέδειξε ότι το 90% όσων είχαν βρεθεί «θετικοί» δεν είχαν κανέναν ιό! Κι αυτό σημαίνει ότι απ’ τα νούμερα «κρουσμάτων» που σερβίρονται μόνο το 1/10 θα έπρεπε να θεωρείται «θετικό» (και πάλι χωρίς τρομοκρατία)!

Το CDS δεν επιβάλει την άποψή του στα εργαστήρια που κάνουν το PCR. Μήπως στο ψοφιοκουναβιστάν το παρατραβάνε; Όχι και τόσο. Τα περισσότερα εργαστήρια έχουν σαν όριο τους 40 αναδιπλασιασμούς – αρκετό απ’ ότι φαίνεται για να βγάζει 9 παραπάνω πλαστά positive σε κάθε ένα (ας πούμε) πραγματικό. Τι να συμπεράνει κανείς για τους 46 αναδιπλασιασμούς στο ελλαδιστάν;

Αυτό που συμπεραίνει με βεβαιότητα η ασταμάτητη μηχανή είναι ότι η δημιουργική λογιστική θανάτου με σημαία τον covid-19 συνεχίζεται με τον ίδιο θηριώδη και απροκάλυπτο τρόπο που ξεκίνησε. Και ότι υπάρχει μια καινούργια «κοινή δεξαμενή», δίπλα στην προηγούμενη, που δεν γράφει «νεκροί από covid-19» αλλά «θετικοί από covid-19»! Όπου πετάγονται οι πάντες, και σε πολύ μεγάλο ποσοστό (90% δεν το λες ασήμαντο!) εκείνοι που «κόλλησαν» (χωρίς να καταλάβουν κάτι ιδιαίτερο), το ανοσοποιητικό τους τσάκισε τον παρείσακτο, και όλα μια χαρά.

Πέρα απ’ τον φόβο – του – θανάτου (που μπορεί να έχει ξεθυμάνει κάπως) στις δυτικές κοινωνίες αυτή η διαχείριση έχει σαν στόχο να «αποδεικνύει» ότι δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει φυσική ανοσία του πληθυσμού! Σκεφτείτε: αν, για παράδειγμα, στη γαλλία των σχεδόν 740.000 «διαπιστωμένων κρουσμάτων» οι 600.000 ή οι 650.000 «πέρασαν» τον covid χωρίς καλά καλά να το καταλάβουν και έχουν ήδη φυσική ανοσία, και το μόνο που ανιχνεύστηκε στο αναπνευστικό τους ήταν οι κατεστραμμένες ασπίδες και τα σπασμένα δόρατα του τσαχπίνη, τότε καταρρέει όλο αυτό το παραμύθι του «δεύτερου κύματος» τρομοκρατίας!

Έχουν όμως δικαίωμα, τότε, αυτές οι 600.000 ή 650.000 να ζητήσουν γερές αποζημιώσεις απ’ το γαλλικό κράτος! Για ηθική βλάβη και διάφορα επιπλέον… Να ένας επιπλέον λόγος που κράτη και αφεντικά (μαζί με τους λακέδες τους) προσπαθούν να κρυφτούν εντείνοντας την τρομοκρατία και τα πειθαρχικά μέτρα.

Να γιατί θα μας φορέσουν κι άλλη γενική απαγόρευση κυκλοφορίας – παρότι παριστάνουν ότι «δεν θέλουν»…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ