Σελίδες

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Και μαντεύει και εκβιάζει και τρομοκρατεί και διχάζει. Τι είναι;



Το ψεύδος, ο μονόλογος, οι εκβιασμοί και η φίμωση του «αντιπάλου» είναι πολύ ευγενικοί όροι για να περιγράψουν τα όσα συμβαίνουν από τις περίφημες τρεις εξουσίες του πολιτεύματος, τους ιατρικούς συλλόγους, ορισμένους «ειδικούς» και τα μέσα. Όλοι τους παρουσιάζονται ως απόλυτοι αρνητές της απλούστερης λογικής.

Στο προχθεσινό του διάγγελμα ο Κ. Μητσοτάκης δεν περιορίστηκε στον εκβιασμό «ή πειθαρχείτε ή σας κλειδώνω και σας βουλιάζω οικονομικά»  ό λ ο υ ς  αυτή τη φορά, υπονοώντας σαφώς τους δημ. υπαλλήλους. Ξέχασε πάλι το ψυχικό βούλιαγμα. Περιόρισε την ανθρώπινη ύπαρξη στην ύλη. Το πόσο την αγαπάει κι αυτή είναι αποδεδειγμένο.

Προέβλεψε επίσης ότι η θεραπεία είναι το εμβόλιο και όρισε την υφασμάτινη προσωπίδα ως υποκατάστατο του εμβολίου (μέχρι αυτό να παραχθεί). Φαίνεται ότι
«οι ειδικοί» που τον συμβουλεύουν έχουν κι αυτοί μαντικές ικανότητες εκτός από κώφωση. Γιατί αν άκουγαν τις θεραπείες που έχουν ήδη εφαρμόσει γιατροί ανά τον κόσμο, θα απαντούσαν  ε π ι σ τ η μ ο ν ι κ ά, κάτι το οποίο αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

Οι κυβερνολοιμωξιολόγοι αναγκάστηκαν το καλοκαίρι να παραδεχθούν αυτό που πολλοί γνωρίζουν από πρώτο χέρι. Ο αριθμός των νεκρών από κόβιντ-19 είναι πλασματικός. Γιατί όμως η  κυβέρνηση επιθυμεί να αυξήσει τον αριθμό των νεκρών ενός πολύ φονικού ιού που είναι και ασυμπτωματικός, και πατενταρισμένος και δεν είναι καν ιός σύμφωνα με τα εργαστηριακά στάνταρ απομόνωσής του; Αν στα παραπάνω συνυπολογιστεί η μη διενέργεια νεκροψιών τι αποτέλεσμα έχουμε;

Τόση αγάπη δεν αντέχεται. Ούτε τόση νομιμότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου