Σελίδες

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Με διαταγή ανωτέρων απαγορεύουν στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών να τραγουδούν συνθήματα στην παρέλαση

Σοκ προκαλεί έγγραφο που διέρρευσε και αφορά «εντολές» ανωτέρων στην Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών απαγορεύοντας την απαγγελία συνθημάτων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, κάτι που προφανώς παραπέμπει στην κινητοποίηση που έχει προκληθεί με το ”Μακεδονία Ξακουστή”.

Συγκεκριμένα το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα έγγραφο που δημοσιεύουν τα Παραπολιτικά και το οποίο αποτελεί διαταγή για την ημέρα της 25ης Μαρτίου σχετικά με τα συνθήματα που λένε πάντα τα άτομα της συγκεκριμένης μονάδας τη στιγμή που παρελαύνουν.

Αναλυτικότερα το έγγραφο με
θέμα «Στρατιωτική παρέλαση 25ης Μαρτίου 2019» απαγορεύει ρητά την απαγγελία συνθημάτων κατά τη διάρκεια της επερχόμενης παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2019». 


Μάλιστα το ίδιο έγγραφο επιχειρηματολογεί πάνω στη σχετική απόφαση σημειώνοντας πως αυτό γίνεται «με σκοπό τη διαφύλαξη αλλά και την προβολή της αξιοπρέπειας της Μονάδας και του Λιμενικού Σώματος» ενώ συνεχίζει απειλώντας με επιπτώσεις σε όποιον παραβεί τις διαταγές γράφοντας πως με αυτό τον τρόπο θα διασφαλιστεί «η αποφυγή κυρώσεων πειθαρχικών αλλά και ποινικών σε στελέχη, πράγμα το οποίο έχει συμβεί στο παρελθόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου