Σελίδες

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Βενεζουέλα: Μετανάστευσε το 3% του πληθυσμού εξ΄αιτίας των ΗΠΑ, χαμός στα ΜΜΕ – Ελλάδα: μετανάστευσε το 5% και όλα καλά!


Από την Βενεζουέλα των 32.000.000 κατοίκων με την επίθεση που δέχεται από τις ύαινες της Δύσης … μας λένε ότι έφυγαν μετανάστες 1.000.000 πολίτες για ανεύρεση εργασίας σε γειτονικές χώρες.
Δηλαδή μετανάστευσε το 3% του πληθυσμού των φτωχότερων στρωμάτων και ο παγκόσμιος τύπος έχει αναστατωθεί από την «τραγωδία».


Από την Ελλάδα των 10.000.000 κατοίκων , που χαίρει της αγάπης των τοκογλύφων , έφυγαν 500.000 πολίτες οι περισσότεροι εκ των οποίων με πανεπιστημιακές σπουδές.

Δηλαδή έφυγε το 5% του πληθυσμού το οποίο για να σπουδάσει κόστισε πολλά ματωμένα δισεκατομμύρια ..Γνώσεις ακριβοπληρωμένες τις
οποίες επωφελούνται άλλες χώρες.Βενεζουέλα: Μετανάστευσε το 3% του πληθυσμού εξ΄αιτίας των ΗΠΑ, χαμός στα ΜΜΕ - Ελλάδα: μετανάστευσε το 5% και όλα καλά!2


Εμείς θα αρκεστούμε στους αποκεφαλιστές του ISIS που με ένα πλαστό πτυχίο Ιατρικής μπορούν να πιάσουν δουλειά ως ιατροδικαστές, νευροχειρούργοι και μπορούν να κάνουν μεταμοσχεύσεις καρδιάς ή και εγκεφάλου χωρίς αναισθησία μ’έναν απλό σουγιά.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου