Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Στον ανακριτή για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο αστυνομικός που πυροβόλησε 36χρονο Ρομά και έσωσε ηλικιωμένη

Στον ανακριτή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση θα οδηγηθεί ο αστυνομικός που το απόγευμα της Τετάρτης τραυμάτισε θανάσιμα με το όπλο του έναν 36χρονο Ρομά στην Κηφισιά.

Όπως κατέθεσε, ήταν εκτός υπηρεσίας. Επέστρεφε με τον τετράχρονο γιο του στο σπίτι, όταν κατάλαβε ότι ο 36χρονος με τον συνεργάτη του προσπαθούσαν να απαγάγουν μια ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία γνώριζε. Τότε άρχισε να τους καταδιώκει με το αυτοκίνητό του. Κάποια στιγμή ο ένας από τους δυο δράστες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, τράκαρε και ακινητοποιήθηκε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αστυνομικός, βγήκε από το
αυτοκίνητό του ο ίδιος και ένας από τους δράστες. Πιάστηκαν στα χέρια. Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο 36χρονος προσπάθησε να τραβήξει από τη ζώνη του περίστροφο και τότε αυτός έβγαλε το δικό του πιστόλι και πυροβόλησε 3-4 φορές. Μία από τις σφαίρες τραυμάτισε στην πλάτη τον 36χρονο δράστη.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, η 82χρονη που δήλωσε ότι μπήκε με τη θέλησή της στο αμάξι των δραστών γιατί την ξεγέλασαν, βγήκε από το αυτοκίνητό τους.Οι δυο δράστες έβαλαν μπρος και εξαφανίστηκαν. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος ήταν γνωστός στην αστυνομία για απόπειρα δολοφονίας κατά συναυτουργία στο Ζεφύρι το 2009, αλλά και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ