Σελίδες

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Ουκρανία: Μετά την «θανατηφόρα επανάσταση» που σχεδίασαν οι τοκογλύφοι τώρα έρχονται … να ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ στα θύματά τους

Μετά την «επανάσταση» στην Ουκρανία που σχεδίασαν οι τοκογλύφοι κι εκτέλεσαν μισθοφόροι με σκοπό την ανατροπή του φιλορώσου Γιανούκοβιτς και η οποία κόστισε τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων και ποιος ξέρει πόσα δισεκατομμύρια ατομικών περιουσιών χάθηκαν … έρχονται οι ίδιοι οι εγκληματίες … να ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ στα θύματά τους ώστε να μπορέσει να ξαναστηθεί το κράτος.

Και το δάνειο το υπογράφουν μετά χαράς οι πράκτορες των τοκογλύφων που τοποθετήθηκαν στην δοτή κυβέρνηση. Κι από τις δύο πλευρές … τα ίδια συμφέροντα…για να μην πάει στραβά το παραμικρό.

Το μοτίβο του Δεκέμβρη του 2008 που έζησε η Αθήνα … είναι κλασικό σενάριο ανατροπής νόμιμα εκλεγμένων κυβερνήσεων … στημένο με τέτοια αριστοτεχνία ώστε οι λαοί να νομίζουν ότι η απειλή βρίσκεται εντός κι ότι η δική τους «αυθόρμητη» εξέγερση …έφερε την πολυπόθητη αλλαγή ηγεσίας και την «απελευθέρωση».

Κι αυτή η «απελευθέρωση» σημαίνει …νέα δάνεια και
νέα βάρη και υποχρέωση των επόμενων γενεών να δουλεύουν σκληρά και να ματώνουν από τους φόρους για να εξοφληθούν τα χρέη που δημιούργησαν όλοι αυτοί που βρίσκονται πίσω από τον «εξευρωπαϊσμό» της Ουκρανίας …που «γλίτωσε» από την «κακιά» Ρωσία.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου