Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Βρετανική Telegraph: Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας, αλλά Μακεδόνας!

σ.σ. Έπειτα από το BBC που άλλαξε στον χάρτη την ονομασία των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεδονία», ήρθε και η Βρετανική Telegraph να δηλώσει ότι «ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας αλλά Μακεδόνας.» Και αυτά συμβαίνουν τώρα, φανταστείτε τί έχει να γίνει εάν αυτή η επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία μεταξύ των υπ. εξ. Ελλάδος-Σκοπίων επικυροποιηθεί. Η Ελλάδα λαβώνεται όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός από τις εθνομηδενιστικές και κομμουνιστικές ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ και τα κομματικά συμφέροντα.

***
Ιούνιος 27, 2018. 22:07

Σκόπια.

« Η βρετανική εφημερίδα «The Telegraph» σε ένα οδοιπορικό που παρουσιάζει για την ‘Μακεδονία’, ο συντάκτης Πωλ Μπλούμφιλντ, ασχολείται με το ζήτημα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και γράφει ότι δεν ήταν Έλληνας αλλά ήταν Μακεδόνας!», σημειώνει το σημερινό σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

Μάλιστα, παρουσιάζοντας τα
κρασιά του οινοποιείου «Στόβοι», όπου έκανε ένα διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό ο Μπλούμφιλντ αναφέρει ότι δοκίμασε κρασί που όπως του είπε ο ντόπιος παραγωγός από αυτό έπινε ο Μέγας Αλέξανδρος (…)


«Α, το ζήτημα του Άλεξ. Στο σχολείο πιθανότατα μάθατε ότι ο σειριακός κατακτητής ήταν Έλληνας- Τον 4ο π.Χ. αιώνα δεν υπήρχε η ίδια η Ελλάδα. Όχι, ο Αλέξανδρος ήταν Μακεδόνας. Αλλά, το ερώτημα είναι που ήταν ακριβώς η «Μακεδονία», γράφει ο Βρετανός συντάκτης.

Οι σημερινοί Έλληνες επιμένουν ότι βρίσκεται στην επικράτειά τους, απαιτώντας από τους γείτονες τους να ξηλώσουν το μνημείο που προκάλεσε μια μακρόχρονη ρήξη με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία- μια κατάσταση που εξομαλύνθηκε αυτόν τον μήνα με την υπογραφή μιας διασυνοριακής συμφωνίας με την μετονομασία αυτού του έθνους σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας και αποσύρθηκαν οι ελληνικές ενστάσεις όσον αφορά τη συμμετοχή της τόσο στην ΕΕ, όσο και στο ΝΑΤΟ, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα επικαλούμενο το δημοσίευμα της εφημερίδας «The Telegraph».

(Στοιχεία από expres.mk)

The Hellenic Information Team

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΑΒΕΡΩΦ

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »