Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Αθώο το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα που απειλούσε να κάψει τον ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με το σκεπτικό του προέδρου του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών “δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή της νομοθετικής διάταξης βάσει της οποίας του ασκήθηκε η δίωξη”. Νωρίτερα ο εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή του κατηγορουμένου, ο οποίος στην απολογία του έκανε λόγο -μεταξύ άλλων- για ιδεολογική καταστολή.

Σε βάρος του κατηγορουμένου είχε ασκηθεί, νωρίτερα, δίωξη για διέγερση σε διάπραξη αδικήματος και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στο Facebook που ανέφερε το εξής:

“Τον ΣΚΑΪ θα τον κάψουμε. Σήμερα, αύριο, σε δέκα χρόνια δεν ξέρω… Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαΐδια του”.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν περίπου 100 άτομα αλληλέγγυοι στον κατηγορούμενο ομοϊδεάτη τους.


πηγή



3 σχόλια:

  1. Ελεύθερο το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, για τις απειλές που εξαπέλυσε όχι μόνο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά ΚΑΙ από το Facebook......

    Όταν το συστημικό Facebook σου κόβει σχόλια και λογαριασμούς για ψύλλου πήδημα επικαλούμενο ρητορική μίσους, προτροπή σε βίας και κ.λ.π. βλέπουμε πως η οργάνωση "Ρουβίκωνας", αλλά και το γνωστό ηγετικό στέλεχος του ο Γιώργος Καλαϊτζίδης όχι μόνο έχουν λογαριασμό στο συστημικό Facebook αλλά μπορούν να λένε και να γράφουν ότι θέλουν και να μην υπάρχει κανένα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως πρόβλημα.....

    Τι λέτε το γνωστό και συστημικό Facebook είναι και αυτό μέλος μιας αναρχικής συλλογικότητας και αντιεξουσιαστικό;
    ή
    ο Ρουβίκωνας με φερετζέ την αναρχική συλλογικότητα είναι μια καρα-συστημική οργάνωση στην υπηρεσία του συστήματος και της εξουσίας;;;

    Πως αλλιώς εξηγείτε εσείς αυτή η "ΑΣΥΛΙΑ" που απολαμβάνει από παντού και από όλους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχάσαμε ότι ο «Ρουβίκωνας», οι χαϊδεμένοι παρακρατικοί του συστήματος, στις 31/1/18 είχε απευθύνει το εξής κύρυγμα "αγάπης" στο Facebook:

    «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Καποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Αλλοι θεωρούν ότι "θα είναι η μέρα τους" και κάποιοι άλλοι θέλουν "να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες". Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους»

    Άμα κάποιος ή κάποια ομάδα είχε γράψει στο Facebook:

    «Στη Συμφωνία των Πρεσπών στο Πισοδέρι Φλώρινας μπορεί να χυθεί αίμα. Καποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Αλλοι θεωρούν ότι "θα είναι η μέρα τους" και κάποιοι άλλοι θέλουν "να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες". Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους»,
    τότε:

    1)θα είχε κλείσει ο λογαριασμός του-τους στο Facebook
    και
    2)θα του χτύπαγε την πόρτα η αστυνομία και "Αντε... και καλή τύχη μάγκες"....

    σωστά ή κάνω λάθος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η να έφραφε,

      « Στο Gay Pride στη Θεσσαλονίκης/Αθήνας μπορεί να χυθεί αίμα. Καποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Αλλοι θεωρούν ότι "θα είναι η μέρα τους" και κάποιοι άλλοι θέλουν "να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες". Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους»

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ