Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ – ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΥΠΟ ΟΠΟΙΑNΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Η ΧΩΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΔΙΚΗ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΑ EΓΚΛΗΜΑΤΑ.
ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ. Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ.


Εδώ και πολλές δεκαετίες επιλέγουμε τις ψεύτικες πολιτικές λύσεις του γνωστού εικονικού φάσματος, που γεμίζουν το σύνολο της πολιτικής παλέτας με τις προσποιητές αντιπαραθέσεις τους.
Αγαστή κρυφοχουντοπαρέα, προδότες εκ κατασκευής και όλοι με ύφος. Η αριστερή αθλιότητα, η ροζ, η κεντρώα, η δεξιά, η ακροδεξιά, τα παρακρατικά τάγματα της ακροαριστεράς. Έξη αθλιότητες που παριστάνουν κάτι που δεν είναι, τους φίλους τού λαού.
Οι κατασκευασμένες ιδεολογίες τους έχουν ένα μέρος αλήθειας και πολλά μέρη ψέμματος. 
Πολλοί ακόλουθοί τους είναι ιδεολόγοι με καλές προθέσεις, αλλά εκείνοι τους οποίους ακολουθούν είναι πολιτικά ενεργούμενα με διεθνή εργοδότη, χρήσιμα πολυεργαλεία χειραγώγησης και διακυβέρνησης από τα παρασκήνια.

Τι ρόλο παίζει ένας λαός που μπορεί μόνο να δέχεται τα αδιέξοδα πολιτειακά συστήματα τα σχεδιασμένα από άλλους μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια και μπορεί μόνο να ψηφίζει προκατασκευασμένα από άλλους κόμματα, ενώ και τα μεν και τα δε, σε όλη την πρόσφατη ιστορία, είναι εξ αρχής δημιουργημένα από πρεσβείες μεγάλων δυνάμεων και μασονικές στοές;

Τι αξία και βαρύγδουπη ψευδοεγκυρότητα μπορεί να έχει ένα πολιτειακό σύστημα, όταν δεν δίνει την δυνατότητα στο εκλογικό σώμα να ανακαλέσει την εντολή του προς μία κυβέρνηση πού γίνεται απόλυτα ανακόλουθη προς τις δεσμεύσεις της, αντίθετη με την λαϊκή βούληση και συνεπώς ένοχη υπεξαίρεσης και κατάχρησης εξουσίας, ανάξια και προδοτική;
Πόσο μάλλον όταν η αντισυνταγματικότητα, η διαφθορά, η εξαπάτηση και η ατιμωρησία, είναι το σήμα κατατεθέν των πολλών τελευταίων κυβερνήσεων και γενικώς του δημόσιου βίου. Ένα σύστημα και μία πολιτική παράδοση όπου παραπέμπεται στην βουλή σωρεία μηνύσεων για εσχάτη προδοσία, οι οποίες απορρίπτονται από αυτούς που είναι δικάζοντες και αποφασίζοντες για την πολιτική τους συντεχνία, ενώ τα κοινά τους συμφέροντα αποκλείουν την αμεροληψία.
Που στην πράξη αρνείται τα δημοψηφίσματα και όταν κάνει ένα και μοναδικό εδώ και δεκαετίες, από ανεπιτυχή δόλιο υπολογισμό χειραγώγησης των ψηφοφόρων, τότε το καταπατάει.


Λαός που είναι ανίκανος να αυτοκυβερνηθεί θα σέρνεται επί γενεές σε μία παρωδία.

Η αποχή από τις εκλογές, ως λύση είναι εξ ορισμού ανοησία. Το πρόβλημα δεν είναι η αποχή ή η συμμετοχή, αλλά η ποιότητα των κομμάτων και η μορφή του πολιτεύματος που και τα δύο πρέπει να τα δημιουργήσει ο λαός.

Η κοινωνική μηχανική με τις λεγεώνες των πληρωμένων σκουπιδο-μκο και ψευδοθεσμών της, μας μεταχειρίζονται ως λοβοτομημένους ευνούχους.
Ξυπνήστε όσο είναι καιρός, διότι τα τηλεπαράθυρα μας μετατρέπουν σταδιακά σε ζόμπι ραγιάδες.

Νομίζει κανείς ότι το όνομα είναι για χάρη των Σκοπιανών; Νοιάζονται οι διεθνείς διαμεσολαβητές για τις υποτιθέμενες ιστορικές ιδιοτροπίες τους;

Οι διεθνείς παράγοντες που διαμέλισαν χωρίς κανένα δισταγμό την Γιουγκοσλαβία και τέλος της απέσπασαν το Κοσσυφοπέδιο με προβοκάτσιες και με νατοϊκούς βομβαρδισμούς, όπως έκαναν και κάνουν στην Μέση Ανατολή και σε πολλά άλλα σημεία του κόσμου, αυτά τα ίδια αρπακτικά, εγκληματικά, αιματοβαμμένα και άκρως υποκριτικά ισχυρά συμφέροντα, νοιάζονται για τις «ψυχολογικές» εμμονές, μάλιστα τις άκρως παράλογες, ανιστόρητες και καταγέλαστα αντιεπιστημονικές, ενός ανίσχυρου κρατίδιου, που κυβερνάται από μαριονέτες όπως και εμείς; Αν οι μεγάλες δυνάμεις δεν ενδιαφερόντουσαν για το όνομα, θα πίεζαν τα Σκόπια και σε χρόνο μηδέν θα έφευγε το εμπόδιο για την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Τους ενδιαφέρει όμως το όνομα διότι είναι εργαλείο για να αναδιατάξουν την περιοχή.

Το επόμενο βήμα σε αυτήν την καλά υπολογισμένη μακρά διαδοχή γεγονότων είναι ο διαμελισμός της Ελλάδας, αφού πρώτα διαλυθεί οικονομικά ολοσχερώς - όπως είχε προγραμματιστεί και όπως γίνεται χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ακόμα - και αφού εποικιστεί μονίμως - όπως είχε προγραμματιστεί και επίσης όπως γίνεται χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ακόμα - με ξένους πληθυσμούς και κατά πλειονότητα, με παραχωρημένα σε αυτούς πολιτικά δικαιώματα δηλαδή μερίδιο κυριαρχίας, για λόγους «αντιρατσιστικούς» και «ανθρωπιστικούς».
Στην συνέχεια, χωρίς καμμία απολύτως δυνατότητα αντίδρασης από την ισχνή και ανίσχυρη μειονότητα των γηγενών Ελλήνων, η χώρα θα κοπεί σε κομμάτια, χερσαία και νησιωτικά και σε σφαίρες επιρροής που σταδιακά θα ενσωματωθούν στα γειτονικά κράτη ή σε νέους σχηματισμούς.
Το σύνολο των συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων περιλαμβάνει τους αγωγούς ενέργειας, την ανάγκη κυρίως της Γερμανίας να αποκτήσει πρόσβαση στην Μεσόγειο μέσω μικρών προτεκτοράτων, τον τεράστιο ενεργειακό πλούτο της χώρας, όπως και τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ έναντι της Ρωσίας.
Η χώρα μας γεωπολιτικά είναι μία δεύτερη Μέση Ανατολή ως κόμβος αντιτιθέμενων δυνάμεων.

Το όνομα και ισοδυνάμως η αναγνώριση Μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας, θα προσφέρει την αναγκαία δικαιολογία για όλα όσα θα ακολουθήσουν.
Διότι είναι αυτονόητο ότι με την δική μας επικύρωση, τα Σκόπια θα γίνουν στην πράξη οι διεθνώς υποστηριζόμενοι συγκληρονόμοι των δικαιωμάτων επί της ιστορίας και με αυτό ως πρόσχημα, στην πορεία του χρόνου διεκδικητές και επί του εδάφους. Αλλά θα είναι πολύ πιο ισχυροί συγκληρονόμοι διότι θα αποτελούν κράτος – εθνότητα – γλώσσα με αυτό το όνομα, έναντι της Ελλάδος που απλώς θα έχει μία περιφέρεια με αυτό το όνομα, η οποία Ελλάδα θα παρουσιάζεται στην ανίδεη διεθνή κοινή γνώμη ως η χώρα που κατέχει ένα μέρος του κράτους της Μακεδονίας και αυτό θα μοιάζει σχεδόν αυτονόητο σε κάθε ουδέτερο παρατηρητή. Πόσο μάλλον όταν στην κατάλληλη στιγμή θα προβληθούν ως ισχυρό τεκμήριο και οι διαχρονικές θέσεις ενός ελληνικού κόμματος, του ΚΚΕ, που από την εποχή της ίδρυσής του άσκησε σταθερά επαναστατική προπαγάνδα για την
«απελευθέρωση της Μακεδονίας και των λαών της από τους Έλληνες κατακτητές».
Πιθανώς τα Σκόπια με την νέα τους διεθνή υπόσταση θα προσφύγουν σε κάποιο διεθνές δικαστήριο διαμαρτυρόμενοι με θράσσος για να υποχρεωθεί η Ελλάδα να μετονομάσει την περιφέρεια Μακεδονίας σε περιφέρεια Νότιας Μακεδονίας, το οποίο μάλλον θα το πετύχει με την πρόθυμη συναίνεση του επόμενου πρωθυπουργού.
Όπως το ΠΓΔΜ – Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας μετατράπηκε σε Μακεδονία, έτσι και η Βόρεια Μακεδονία στην πράξη θα καταλήξει να λέγεται Κράτος της Μακεδονίας για να αντιδιαστέλλεται ως προς την αντίστοιχη περιφέρεια της Ελλάδας και αργότερα απλώς Μακεδονία.
Η συνέχεια θα είναι προδικασμένη.


Πόσο ειλικρινείς μπορεί να είναι οι Έλληνες πολιτικοί όταν
δηλώνουν ότι η συμφωνία αυτή απλώς τακτοποιεί εκκρεμότητες και προάγει τις καλές σχέσεις στην περιοχή μας;
Πόσο ειλικρινείς είναι οι συγκυβερνώντες με το προσωπείο του πατριώτη, όταν αντί να ρίξουν την κυβέρνηση καταγγέλοντάς την, αρκούνται να δηλώσουν ότι δεν θα ψηφίσουν την συμφωνία, γνωρίζοντας ότι η αναγκαία πλειοψηφία συμπληρώνεται και χωρίς την ψήφο τους;


Όποτε χρειάστηκε στο παρελθόν αγωνιστήκαμε πολεμώντας.

Σήμερα ο αναγκαίος μέσω του νου μας πόλεμος – στην νοητική σφαίρα, είναι εξ ίσου απαραίτητος.
Το κλειδί πάντοτε ήταν η νοοτροπία και οι ιδέες.

Η μοίρα αυτών που έχουν νοοτροπία αλλοτριωμένων ατομιστών, είναι η τελική κατάρρευση των ατομικών τους συμφερόντων μαζί με την καταπόντιση του πλοίου που δεν σεβάστηκαν.

Η ελίτ των ατομιστών διεθνώς όπως και ανά χώρα, ελίτ που αποτελεί ένα αρραγές δίκτυο, είναι πολύ καλύτερα οργανωμένη από εσένα κακομοίρη ατομιστάκο. Η μοίρα σου είναι να στα πάρουν όλα, ακόμα και την μνήμη σου την αντίληψή σου και τις αξίες σου.


Οι πολλοί, που δεν μπορούν άμεσα να κάνουν κάτι, έχουν την ετοιμότητα να συμπορευτούν;
Οι λίγοι, που μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καιρών και δεν προέρχονται από τις ίδιες πεμπτοφαλαγγίτικες δυνάμεις, που βρίσκονται;
Αν μπορούν να συμβάλλουν, τι καλύτερο έχουν να κάνουν στην ζωή τους;
Ότι αξίζει για το κοινό καλό των απογόνων μας μπορεί να επιτευχθεί μόνο εθελοντικά και με θυσία μέρους του εαυτού μας.


Η μόνη κινητήρια δύναμη στα σύγχρονα κράτη μοιάζει να είναι οι ατιμασμένες αμοιβές του διεθνούς χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου στην μακρά σειρά από βδελυρούς υπηρέτες και εμετικούς επίορκους, που αν δεν ήταν εγκληματίες θα ήταν κλόουν.


Πολλοί ακόμα αδρανούν και βλέπουν τηλεπαιχνίδια. Αλλά η ιστορία μπορεί να τους κλονίσει απότομα.

Οι λίγοι προδίδουν και αποσαθρώνουν πλήρως την ύπαρξη της χώρας και των Ελλήνων, ιστορικά, δημογραφικά, γεωπολιτικά και οικονομικά, συνοδεία ασυνάρτητων λογύδριων που αποτελούνται από διαστρέβλωση κάθε ιδέας που μπορεί να διαστρεβλωθεί, αλαζονικοί, θρασείς και προκλητικοί, βασιζόμενοι στην προστασία που τους έχει υποσχεθεί ο εργοδότης τους.

Στην μακραίωνη ιστορία μας υπήρξαμε ηρωικός λαός που πάντοτε όταν έπρεπε πολεμούσε.


Τώρα, στην σημερινή συγκυρία, τι φοβόμαστε; Τα ματ, τα δακρυγόνα και τους «ακροαριστερούς» παρακρατικούς κουκουλοφόρους με τους θεατρικούς συνεργάτες τους, τους «ακροδεξιούς» παρακρατικούς;
Είναι πολύ ταπεινωτικό για να είναι αληθινό ότι τους φοβόμαστε αυτούς και τις μεθοδεύσεις τους.
Είναι ακόμα πιο ταπεινωτικό να αδιαφορούμε.

Είμαστε ζωντανοί, μπορούμε να αντιδράσουμε με ανένδοτο αγώνα μαζικών 24ωρων συνεχών διαδηλώσεων στους δρόμους και επ’ αόριστον διάστημα.
Οτιδήποτε λιγώτερο είναι ανεπαρκές και επιτηδείως προσχηματικό, όπως οι μονοήμερες μνημονιακές εκτονωτικές απεργίες των συνδικαλιστών του συστήματος.


1 σχόλιο:

  1. Μπράβο! Κυρίως γιατί είσαι υπερκομματικός και βάζεις την Ελλάδα πάνω από κάθε πολιτική ιδεολογία. Τους βλέπουμε όταν συζητούν στη Βουλή: κάθε λέξη τους είναι πώς θα πάρουν ψήφους, δεκάρα δε δίνουν για τη δόλια πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »