Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Οι ανάγκες των καιρών



Δεν μπορούμε παρά να το ομολογήσουμε.

Οι Αρχαίοι Μακεδόνες όπως και γενικώτερα οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν τους όρχεις και αντιμετώπισαν πολλαπλάσιους στρατούς.

Εμείς φοβόμαστε την μίζερη μικρή χάρτινη εξουσία κάποιων δοτών και ανάξιων ελληνόφωνων καραγκιόζηδων που μας έχουν υπνωτίσει και επικαλούνται την ανύπαρκτη συνταγματική τάξη και τους «θεσμούς», που όταν θυμούνται να λειτουργήσουν το κάνουν σε βάρος μας. Όλοι μαζί μας δουλεύουν σοβαροφανώς και μας καταστρέφουν ολοσχερώς, ξεκινώντας από την ρίζα, την νοητική και πνευματική μας καταστροφή.

Το αναπόφευκτο λογικό συμπέρασμα είναι ότι δεν είμαστε ούτε

μία τρίχα από τους όρχεις των Αρχαίων.

Είναι μία χρήσιμη αυτογνωσία.
Πάντα όμως υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής!

6 σχόλια:

  1. ναι αλλα οι Αρχαιοι δεν ειχαν στοες μασωνικες,δεν ειχαν γεννηθει σκλαβοι οπως γεννιωμαστε σημερα εμεις ουτε ηταν προτεκτορατο η χωρα τους σε ΝΑΤΟ ΣΙΑ ΣΙΩΝ και αλλα ευαγη ιδρυματα,εμεις γεννηθηκαμε μεσα στα σκατα,σκατα μαθαμε,σκατα φαγαμε,σκατα τα καναμε και τωρα που γιναμε ενα απεραντο γεροκομειο και ενα απεραντο τρελοκομειο που παιρνουν ολοι ψυχοφαρμακα με την οκα καλουμαστε να κανουμε οτι και οι αρχαιοι.
    Σαν καποιος δηλαδη να θελει να γινει φεραρι ενα φιατακι που εχει επειδη και αυτο ειναι ιταλικης κατασκευης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αρχαίος κόσμος δεν ήταν ειδυλλιακός και χωρίς αρνητικές δυνάμεις.
      Όλα τα κράτη του κόσμου, ιδίως τα ισχυρά, είναι υπόδουλα σε ποικίλο βαθμό σε οργανωμένες διαβρωτικές δυνάμεις. Οι πολίτες τους δέχονται την ανάλογη χειραγώγηση σχεδόν από την γέννησή τους.
      Αυτό είναι το δυσμενές περιβάλλον που μας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουμε τις δυνάμεις μας της διάκρισης, δημιουργικής πρωτοβουλίας, γενναιότητας και αντίστασης.
      Το να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας είναι το ζητούμενο.
      Το να κάνουμε κάτι παραπάνω από το τίποτα δεν είναι σπουδαίο ανδραγάθημα.
      Η μοιρολατρία καλλιεργείται από όσους ωφελούνται από αυτήν.
      Καιρός να αλλάξετε το διαιτολόγιό σας.
      Τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές.

      Διαγραφή
    2. ενταξει τοτε να αλλαξουμε μεσα σε ενα περιβαλλον με εχθρους οπως ειναι ο κρατικος μηχανισμος και το ιδιο το κρατος με ολα τα οργανα του,με κανενα οπλο στα χερια μας χωρις καμια δυναμη χωρις καμια εξουσια.
      Η μονη λυση ειναι η ενοπλη αναμετρηση και οποιον παρει ο χαρος,και για το ποσοι μπορουν να το κανουν αυτο ειναι ενα τραγικο ερωτημα,παντως ο κυρ Μητσος ο μπακαλης και ο κυρ Ανεστης ο τσαγκαρης και τα ΚΑΠΗ Αθηνων και περιχορων δεν εχουν δυνατοτητες για επιθετικες ενεργειες ουτε για αναχαιτηση εχθρικων δυναμεων,αν ψαξουμε ο καθενας στο κυκλο του για νεωτερους θα διαπιστωσουμε οτι οι περισσοτεροι μονο για πρωϊνο παιρνουν ενα κουτι ZANAX,με πολλα αυτοανοσα ο καθενας σχεδον ημιτρελοι,καντε και εσεις μια ερευνα και θα ενθουσιαστειτε με το αξιομαχον του σημερινου εναπομειναντος Ελληνικου λαου,και το κακο ειναι οταν συμβαινουν τετοιες καταστασεις ολοι ζητανε απο τον λαο να εξεγερθει και να βγαλει το φιδι απο την τρυπα,που ειναι το αλλο κομματι του λαου που υπηρετει την δικαιοσυνη,τις ενοπλες δυναμεις,τα σωματα ασφαλειας,για αυτους δεν γινονται πιεσεις να αναλαβουν τις ευθυνες τους οπως οφειλουν πρωτιστως και λογω του ορκου που εχουν δωσει,παντα παραμενουν στην σκια,ενω θα επρεπε σε αυτους να ασκειται πιεση καθημερινα απο ολες τις γραφιδες που καλουν συνεχως τον ανυπερασπιστο απο παντου πολιτη να αλλαξει,γιατι?
      γιατι παντα ο λαος εδινε το αιμα του και εχανε την ζωη του και παντα οι εξουσιες τρωγανε πεινανε την εκαναν για αλλου και οταν τα κοροιδα ειχαν καθαρισει επεστρεφαν αφρατοι χορτατοι και ετχαριστημενοι,και ο κακομοιρης λαουτζικος ο βλακας ηρωας ξανα στο μαγγανοπηγαδο της επιβιωσης,μηπως τελικα ολοι ψαχνουν για κοροιδα?

      Διαγραφή
    3. Σας παρακαλούμε μην καταχράσθε του χώρου των σχολίων ανακυκλώνοντας τις ίδιες δηλώσεις με φλυαρία.
      Το κράτος:
      α) έχει τόση δύναμη όση του δίνουν οι πολίτες του ή
      β) αν έχει παραπάνω τότε συνιστά μία τυραννίδα, οπότε ο λαός θα πρέπει να επαναστατήσει ή να μείνει σκλαβωμένος.
      Στην Ελλάδα είμαστε ακόμα στην (α) περίπτωση οπότε δεν χρειάζεται ένοπλος αγώνας, χρειάζεται απλώς το ενδιαφέρον και η καταπολέμηση της βλακείας, τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους.
      Όποιος όμως πιστεύει ότι χρειάζεται ο ένοπλος αγώνας και δεν θέλει να τον κάνει για τον οποιονδήποτε λόγο, ας μείνει σκλάβος αλλά ας μην κλαίγεται γινόμενος κουραστικός κυρίως στον χώρο των σχολίων ενός ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. στα σκατα γεννηθηκαμε,στα σκατα μεγαλωσαμε,σκατα μαθαμε,σκατα φαγαμε,και σκατα τα καναμε.
    Αν ειχαμε γεννηθει σε ενα καθαρα Ελληνικο περιβαλλον με την σωστη παιδεια και γνωση και φταναμε εδω που εχουμε φτασει ως σκαταναθρεμενοι τοτε θα ηταν δικαιο να εχουμε ολη την ευθυνη εμεις ως ανεπιδεκτοι μαθησεως η ως αντιδραστικοι,τα πραγματα εχουν δολιως δρομολογηθει αιωνες πριν υπαρξουμε εμεις σημερα που καλουμεθα να κανουμε παραγματα που ποτε δεν μαθαμε γιατι ετσι επρεπε και ωφελουσε τα ερπετα που αφησαν να δρασουν εις βαρος μας ακομα και οι οπιοι θεοι προστατες της Ελλαδας,ειμαστε θυματα πλεκτανης απατης και κακουργηματικων πραξεων,τετοιο κακοηθες παιγνιο φανερωνει οτι και οι θεοι ειναι σαδιστες και τρεφονται απο την ενεργεια μας,τους αρεσει να βασανιζομαστε να υποφερουμε,αμα ειναι ετσι ο κοσμος τουτος τοτε αιωνια καταρα να εχει και να καταστραφει ολο αυτο το ανοσιουργημα που λεγεται που λεγεται ζωη κοσμος και οτι αλλη ονομασια του δινουν οι διαφοροι ερπετοειδεις οι οποιοι θα καταστραφουν και αυτοι ομοιως με ολους μας δικαιους και αδικους.
    Ειθε το τελος αυτου κοσμου να ειναι συντομο και μην υπαρξει ποτε ξανα τετοιο ανοσιουργημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Κάποτε ήμουν Ελλην Ηπειρώτης, 1914... υποχώρησα και εδέχθηκα να με ονομάσουν βόρειο-Ηπειρώτη το 1923. Μου είπαν έτσι ότι θα εξασφαλίσουν όλα μου τα δικαιώματα... Να μην φοβάμαι. Επεσα και κοιμήθηκα και ξύπνησα το 1945 να ανακαλύψω ότι πλέον ήμουν Μειονοτικός (το τι μειονότητα δεν το λέγαν). Ξανάκοιμήθηκα και ξύπνησα το 1991 Αλβανός.

    Κάποτε ήμουν Έλλην Κύπριος, μου είπαν να δεχθώ ότι υπάρχουν και Τούρκοι στο νησί και δν είναι σωστό να μην νοιώθουν και αυτοί ίσιοι. Το δέχθηκα, τι κι αν ήταν το ίδιο μου το αίμα εξισλαμισμενο με την βία.

    Έτσι έπεσα και κοιμήθηκα. Ξύπνησα Ελληνοκυπριος και ο αδελφός μου Τουρκοκύπριος. Τώρα μου λένε να μην λέω πώς είμαι Έλληνας...

    Κάνει κακό στην ειρήνη και την ευημερία της Ανατολικής Μεσογείου. Έτσι και γω λέω είμαι Κύπριος σκέτο. Νιώθω όμορφα γιατί μου χαϊδεύουν την πλάτη οι ξένοι.

    Κάποτε ήμουν Ίμβριος, Τενέδιος, Κωνσταντινουπολίτης, μου είπαν μην φοβάσαι, έχεις στάτους μειονότητος... Όλα καλά θα πάνε...σήμερα ζω στην Αθήνα. Στο φέισμπουκ μου γράφω τόπο καταγωγής Istanbul, Turkey. Τα ξαδέρφια μου βέβαια ζουν στην Πόλη ακόμα υπό το όνομα Μοχάμεντ και Φατιμά.

    Κάποτε ήμουν Μακεδόνας. Μου είπαν πως αυτό δεν ευχαριστεί τους σχεδιασμούς των φίλων μας των Γερμανών (για τα δυτικά Βαλκάνια - νέα γερμανική γιουγκοσλαβια) και πώς είναι εθνικιστικό. Και γω σαν καλό παιδί που είμαι και που αγαπά όλο τον κόσμο άλλαξα όνομα και ευτυχώς μου επέστρεψα με χίλια ζόρια να λέγομαι Νοτιομακεδόνας.

    Αλλά θα σας την σκάσω βρε. Για να δείτε ότι είμαι ακόμα καλύτερος απ ότι νομίζετε σκέφτομαι ένα πιο κατάλληλο όνομα: Νομάς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ