Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Ρώσοι, Τούρκοι και Ούγγροι ξύπνησαν …Οι Έλληνες ακόμη κοιμούνται βαθιά!

Εκτός των κυβερνήσεών τους οι πράκτορες του Soros και του ΝΑΤΟ ενώ στην Ελλάδα οι πράκτορες του Soros και του ΝΑΤΟ μας κυβερνούν!


Έγραφαν οι πράκτορες και παρακαλούσαν να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της Ουγγαρίας …για να μπορέσει να χάσει τις εκλογές ο Όρμπαν. Τελικά η ευχή τους πραγματοποιήθηκε μ’ ένα ρεκόρ συμμετοχής που έφθασε το 70%. Μόνο που αντί να χάσει ο Όρμπαν …αύξησε το ποσοστό του στο 49%.

Ρώσοι, Τούρκοι και Ούγγροι ξύπνησαν και αφήνουν εκτός κυβέρνησης τους πράκτορες του Soros και του ΝΑΤΟ. Στην πατρίδα του Soros …η κυβέρνηση φρόντισε να μάθει όλος ο κόσμος τι εστί Soros. Στο Iράν …η κρατική τηλεόραση δημιούργησε ειδικά ενημερωτικά κινούμενα σχέδια για να εξηγήσει τι κάνει ο Soros και πως οργανώνει μαϊμού-επαναστάσεις, για να ανατρέψει όσους δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Rothschild και του Σιωνισμού.

https://www.youtube.com/watch?v=lL9MaZQORfI

Σημειώστε ότι ο «ανεπιθύμητος» Όρμπαν κατέβασε την ανεργία στο 3,8%. Στην Ελλάδα, ενώ
έχουν μεταναστεύσει 500.000 νέοι …η ανεργία παραμένει στο 30%. Επίσης ακόμα και το Δημόσιο Χρέος της Ουγγαρίας έχει συνεχόμενη καθοδική τάση …που σημαίνει ανάπτυξη.


Τον Ομπάμα που …διπλασίασε το Αμερικάνικο Δημόσιο Χρέος, που έριχνε 26.000 βόμβες ετησίως, με τις ευλογίες του οποίου η μαφία της Wall Street έβγαλε δισεκατομμύρια στις πλάτες των φορολογούμενων… μας τον παρουσιάζουν ως Άγιο.


Ομοίως τον Γκορμπατσώφ και τον Γιέλτσιν που διέλυσαν την οικονομία της Ρωσίας, που ξεπούλησαν σε τριαντάχρονους μαφιόζους και πράκτορες των Rothschild …τον Ρωσικό πλούτο …επίσης τους λατρεύουν τα Δυτικά ΜΜΕ.


Τους αντίστοιχους Έλληνες πολιτικούς, που διπλασίασαν το Δημόσιο Χρέος, που τριπλασίασαν την ανεργία και κατέστρεψαν οικονομικά τους μισούς Έλληνες… υπογράφοντας Μνημόνια που δεν ήξεραν τι έγραφαν …τους λατρεύουν επίσης οι ξένοι ηγέτες.


Οι μισοί Έλληνες εκβιάζονται με κατασχέσεις των σπιτιών τους από την ΑΑΔΕ… και ο καημός των πρακτόρων της Βουλής ήταν το Σύμφωνο Συμβίωσης, η εμπορία Κάνναβης, τα Αποτεφρωτήρια, τα βιβλία Θρησκευτικών κοκ.


Τώρα που θέλουν να μας «κουρδίσουν» για να χρηματοδοτήσουμε αγορές όπλων και να στηρίξουμε ενδεχόμενη επίθεση εναντίον της Τουρκίας …ο Τσίπρας πήγε στον επιτάφιο με το κερί στο χέρι κι ο Κουβέλης μιλάει για εθνική κυριαρχία… Αυτοί που υπέγραψαν το ξεπούλημα της Ελλάδας …έγιναν Χριστιανοί και πατριώτες σε μια νύχτα.


Τον Τσαουσέσκου που μηδένισε το Χρέος της Ρουμανίας …τον εκτέλεσαν πράκτορες της Δύσης.


Τον Ερντογάν που μείωσε το Δημόσιο Χρέος στο 50% πήγαν να τον σκοτώσουν με το πραξικόπημα.


Τον Πούτιν που έσωσε την Ρωσική Οικονομία και μείωσε δραματικά το Δημόσιο Χρέος προσπαθούν να τον ανατρέψουν εδώ και χρόνια με μαϊμού-επαναστάσεις.


Κατάφεραν να ανατρέψουν τον φιλορώσο Γιανουκόβιτς της Ουκρανίας το 2014… και μπορείτε να δείτε τι συνέβη στο Δημόσιο Χρέος της Ουκρανίας …με το που ανέλαβαν οι πράκτορες των τοκογλύφων. Διπλασιάστηκε την επόμενη χρονιά.


Δείτε το Δημόσιο Χρέος της Ρωσίας από το 2000 και μετά που ανέλαβε ο Πούτιν.


Καταλαβαίνετε ποια είναι τα αγαπημένα παιδιά των τοκογλύφων…


Όσους βελτίωσαν τις οικονομίες των χωρών τους και μείωσαν τα κέρδη των τοκογλύφων …τους κατηγορούν για «διαφθορά».


Όσους μετέφεραν Δημόσιο Πλούτο και το αίμα των πολιτών προς τους ξένους τοκογλύφους… και η μόνη κληρονομιά που άφησαν πίσω τους ήταν τουαλέτες για bisexual μαθητές στα σχολεία …μας τους πλασάρουν ως «Μεγάλες Προσωπικότητες».



Ξύπνησαν οι Ρώσοι, ξύπνησαν οι Τούρκοι, ξύπνησαν οι Ούγγροι …αλλά οι Έλληνες δεν πρόκειται ποτέ να ξυπνήσουν κι είναι ήδη πολύ αργά. Αυτό το μείγμα Ελλήνων που αποτελείται από διαπλεκόμενους, από δειλούς κι από ηλίθιους… είναι η αιτία που αυτή η χώρα θα καταστραφεί.

http://tvxs.gr/news/eyropi-eop/oyggaria-ena-ypsilo-pososto-symmetoxis-tha-dyskolepsei-tin-niki-toy-ormpan-stis-ekloΠηγή:tvxs.gr

http://www.kathimerini.gr/958110/article/epikairothta/kosmos/trith-8hteia-gia-ton-e8nikisth-ormpan-sthn-oyggaria
Πηγή: kathimerini.gr




https://www.cfr.org/blog/how-many-bombs-did-united-states-drop-2016
Πηγή:cfr.org




ΑΖ Νews

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ