Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Οι Κόκκινοι παρατρεχάμενοι της Σια και ο καυγάς με τους Ρώσους

Ο αρχιτέκτονας του πραξικοπήματος της Ουκρανίας και της σφαγής του Μαιντάν Τζέφρι Ρ. Πάιατ, ο αμερικανός ανθύπατος εις τα Αθήνας λεει ότι η Κόκκινη Κοινοπραξία ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Τζώνυ Γουώκερ είναι από τους πλέον σταθερούς και αξιόπιστους συμμάχους των ΗΠΑ και ότι «οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ είναι στο καλύτερο σημείο της ιστορίας τους». Δηλαδή τον έφαγε τον Καραμπεσίνη και τον Πιουριφόι, ο Άξελ.

Αφού είμαστε καλύτερα και από τον Γκας Αβράκωτο, ο Κνίτης Κοτζιάς, που έβαλε τη σχολή πρακτόρων του Χαρβαρντ αποφάσισε μαζί με τον Άξελ και τον Τζώνυ Γουώκερ να κάνουν Γυμνάσια, ως «Δυτική Δημοκρατία» και σύμμαχος του μαφιόζου Τζουκάνοβιτς και του Χασισέμπορου Ράμα , στον Βλαδίμηρο.

Ζήτησαν λοιπόν να
αντικατασταθούν από τη ρωσική αντιπροσωπεία στην Μικτή Διυπουργική Επιτροπή Ελλάδας-Ρωσίας τέσσερεις Ρώσοι αξιωματούχοι που οΤζέφρι του είπε ότι είναι από την Κριμαία και σαν καλοί σύμμαχοι του ΝΑΤΟ «δεν πρέπει να τους μιλάνε».

Λίγη ώρα λοιπόν πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για τη Μόσχα ο κνίτης Κατρούγκαλος, ο τυφλός Κουρουμπλής και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου πληροφορήθηκαν ότι η Ρωσία τους απαγόρευσε την είσοδο. Λογικό, αφού είναι πράκτορες του ΝΑΤΟ και της Cia.

Γενικά οι σχέσεις του υποπρακτορείου των Αθηνών με τη Μόσχα είναι επί των ημερών των πρακτόρων του Τζεφρι, στο χειρότερο σημείο τους.

πηγή




Πριν από μερικές μέρες είχαμε πληροφορηθεί ότι,


Όλα για τους Αμερικανούς, το νέο δόγμα Τσίπρα.



1 σχόλιο:

  1. Οι Αμερικανοτσολιάδες του ΣΥΡΙΖΑ,

    στους πρόσφατους εορτασμούς για την επέτειο της ναυμαχίας του Ναυαρίνου στις 19-20 Οκτωβρίου για πρώτη φορά απαγορεύθηκε στο ρωσικό άγημα που παρήλασε στην Πύλο να... φέρει όπλα!

    Αντίθετα με ό,τι συνέβαινε σε όλες τις πρόσφατες παρελάσεις ρωσικών αγημάτων με την ευκαιρία εθνικών επετείων ή θρησκευτικών τελετών, όπου πάντα τα ρωσικά αγήματα έφεραν όπλα, αυτή την χρονιά οι δωσίλογοι υποκύπτοντας στις θελήσεις των δυτικών πατρόνων τους απαγόρευσαν στο ρωσικό άγημα που τιμούσε την ελληνική επέτειο να παρελάσει ένοπλο.

    Και σαν να μην έφτανε αυτό, απαγορεύθηκε και η ρίψη   κανονιοβολισμών από το ρωσικό αποβατικό πλοίο "Αζόφ"  προς τιμήν των νεκρών Ελλήνων και συμμάχων της Ρωσίας στη ναυμαχία του Ναυαρίνου που πυροδότησε την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον οθωμανικό ζυγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ