Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Γεγονός η πρώτη επίσημη καταδίκη αντιφρονούντα γιατρού στην Ιταλία για τους εμβολιασμούς

Δείτε τι παθαίνει όποιος αντιστέκεται στη Νέα τάξη.

Στις 7/4/2017 ο Δρ Ρομπέρτο Γκαβα (Dr. Roberto Gava ) ,τέθηκε εκτός Ιατρικού Συλλόγου του Τρεβιζο, λόγω...αντιδεοντολoγικής συμπεριφοράς.

Ο εν λόγω γιατρός ,αποφοίτησε από την Ιατρική και Χειρουργική σχολή της Παδοβας,ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία , την Κλινική Φαρμακολογία και Ιατρική Τοξικολογία, και τελειοποίησε τις σπουδές του στον Κινεζικό Βελονισμό,την κλασσική Ομοιοπαθητική, και την Βιοηθική. Έχει γράψει βιβλία, και έχει δημοσιοποιήσει διάφορες μελέτες ,αφού για 10 χρόνια αφοσιώθηκε στην πανεπιστημιακή εργασία. Επί 20 χρόνια μελετά διαφορετικές ιατρικές προσεγγίσεις, πιστεύοντας ότι με την βοήθεια πολλαπλών θεραπευτικών τεχνικών και με βάση τις επιστημονικές γνώσεις του σήμερα, ο κάθε ασθενής θα πρέπει να αντιμετωπίζεται.. καθαρά εξατομικευμένα..Τάσσεται κατά των ομαδικών εμβολιασμών, και υποστηρίζει ότι το κάθε παιδί ανάλογα με την ιατρική του κατάσταση ,θα πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά, έτσι ώστε,παρενέργειες και τυχόν προβλήματα από μαζικούς εμβολιασμούς να αποφεύγονται..Ο ιατρικός σύλλογος του Τρεβιζο τον εκδίωξε λόγω αυτών των πεποιθήσεων του ακριβώς επειδή θεωρείται αντιδεοντολογικό να μην θεωρείς τους εμβολιασμούς υποχρεωτικούς.

Οι δικηγόροι του ,υποστηρίζουν ότι πρόκειται για
έναν δεύτερο Γαλιλέο αφού καταδικάζεται επειδή απλά υποστηρίζει την προσωποποίηση στο κάθε εμβολιασμό, και όχι τους μαζικούς. Από παντού έρχονται καταδικαστικές αποφάσεις ,από όλους τους Ιατρικούς συλλόγους της Ιταλίας. Ο Walter Ricciardi, πρόεδρος του Ανωτάτου Ινστιτούτου Υγείας,,ευχαριστεί όλους τους γιατρούς ,που εκδίωξαν τον εν λόγω, Ρομπέρτο Γκάβα ακριβώς, επειδή οι θέσεις του ,σχετικά με τα εμβόλια, είναι ανήθικες και αντιεπιστημονικές.

Το Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας μιλάει για αντιεπιστημονική συμπεριφορά,και την ίδια λογική ακολουθεί και επικροτεί ο ευρωπαϊκός επίτροπος επί θεμάτων υγείας στις Βρυξέλλες .Η συνομοσπονδία των ιατρικών συλλόγων, δηλώνει ότι, εκτός από τις περιπτώσεις με Ανοσοποιητικά προβλήματα,η συμβουλή για μη εμβολιασμό αποτελεί παράβαση αντιδεοντολογική.

Η Ιταλίδα υπ.Υγείας Beatrice Lorenzin επενέβη επί του θέματος και δήλωσε.." οι Ιατρικοί σύλλογοι θα ενδυναμωθούν ακόμα περισσότερο αφού νέα νομοθεσία τώρα ετοιμάζεται και ψηφίζεται στο κοινοβούλιο, για να στιγματίσει τετοια επεισόδια αντιδεοντολογικά .Το κρατικό συμβούλιο εν τω μεταξύ, ενέκρινε νομοθετικά σωστό τον Δημο της Τεργέστης ,που καθιέρωσε, νομοθετικά υποχρεωτικούς τους εμβολιασμούς προκειμένου να γίνουν δεκτες οι εγγραφές σε νηπιακούς σταθμούς,νηπιαγωγεία και σχολεία".


Στις ειδήσεις του κρατικού καναλιού Rαι1 των 20.00 μμ ,όπου περιλαμβάνεται η είδηση της καταδίκης του Ρομπέρτο Γκάβα...από τον ιατρικό σύλλογο και μια μικρή παρέμβαση του τέως πρωθυπουργού, Ματτεο Ρεντσι στο Κομο για τις εσωκομματικές εκλογές του Δημοκρατικού κόμματος στις 30 Απριλίου όπου δηλώνει ότι:

"Πρέπει να αποφεύγουμε οποιοδήποτε φόβο...έτσι όπως ακριβώς απαντάμε, σε αυτούς που υποστηρίζουν οτι τα πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ...και επίσης ,στον κάθε επίδοξο μάγο που καλεί να μην εμβολιάζονται τα παιδιά, γιατί μπορούμε να διαπληκτιζόμαστε για τα πάντα.. τις μεταρρυθμίσεις, την εργασία,τα 80 ευρώ μπόνους,αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών μας, και των συμμαθητών τους...¨Λέει επί λέξη :'' όταν μας λένε να μην εμβολιάζουμε τα παιδιά μας...τότε ναι νευριάζουμε. Καταδικάστηκε εκτος συλλογου ο ''όχι- εμβόλια'' γιατρός, πρέπει να εκδιώξουμε και τους πολιτικούς που υποστηρίζουν και αυτοί το όχι στους εμβολιασμούς.''

Δείτε εδώ την ιστοσελίδα του γιατρού που πλέον κινδυνεύει με πολύ βαρύτερες κυρώσεις, επειδή...τόλμησε να αναφερθεί σε εναλλακτικές θεραπείες και απαγκίστρωση από τα θανατηφόρα εμβόλια-δηλητήρια.






πηγή

3 σχόλια:


  1. Άντε να τα βλέπουμε και εδώ που έχουμε γεμίσει τσαρλατάνους που για να τσεπώσουν κάνα φράγκο παραπάνω υπόσχονται στον κόσμο ότι θα θεραπευτεί με νεράκι και ζαχαρίτσες. Το να προωθείται ο κομπογιαννιτισμός σε βάρος της ιατρικής είναι επικίνδυνο και αντιδεοντολογικό.

    Η μόνη λύση είναι η άμεση διαγραφή από τους ιατρικούς συλλόγους, άρση άδειας άσκησης επαγγέλματος και ανάλογα με την περίπτωση πρόστιμο, φυλάκιση ή/και ασφαλιστικά μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σχέση έχει: ο κομπογιαννιτισμός/ ο τσαρλατάνος/ το νεράκι και ζαχαρίτσες, με τα εμβόλια που αναφέρει η ανάρτηση;
    Άκου λεβέντη προφανώς έχεις μπερδέψει τη ζώνη με τη γραβάτα, από τα πολλά εμβόλια που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Μην τα χιλιάσεις....

    υ.γ.
    Το να προωθούνται έμμεσα "τα νεράκια και οι ζαχαρίτσες" των καλών φαρμακοβιομηχανιών.. σε βάρος της υγείας του ανθρώπου είναι όχι μόνο αντιδεοντολογικό αλλά και επικίνδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Ανώνυμος25 Απριλίου 2017 - 10:46 π.μ.

    Νομίζουμε ότι το blog πρέπει να σας διαγράψει από τον μη ιατρικό σύλλογο σχολιαστών γιατί το σχόλιό σας είναι επικίνδυνο και αντιδεοντολογικό και διότι έχουμε γεμίσει από επαγγελματίες με ιδιαίτερα ενισχυμένη συμπάθεια πρός το κατεστημένο τής φαρμακευτικής βιομηχανίας, που διαδίδουν περίεργες ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ