Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ … ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Σήμερα στο Ωραιόκαστρο δόδηκε πραγματική μάχη απο τους δημότες του Ωραιοκάστρου που συγκεντρώθηκαν έξω απο το Α δημοτικό στις 1 η ώρα το μεσημέρι για να αντιδράσουν για την είσοδο των λαθρομεταναστόπουλων που μεταφέρανε για να φοιτήσουνε χωρίς να έχουνε τις κατάλληλες προυποθέσεις για φοίτηση, όπως χωρίς να έχουν τις κατάλληλες διαβεβαιώσεις απο το αρμόδιο υπουργείο υγείας για το αν έχουν εμβολιαστεί εάν πάσχουν απο λοιμώδη νοσήματα απο ιώσεις η απο άλλες κολλητικές ασθένειες.

Επίσης αυτά τα παιδιά που δεν γνωρίζουν ούτε μια ελληνική λέξη χωρίς να έχει γίνει η απαραίτηση προεργασία εκμάθησης της ελληνικής προσπαθούν να τα εντάξουν σε σχολικές αίθουσες μαζί με τα άλλα ελληνόπουλα μόνο και μόνο για να τα δώσουν την Ελληνική ιθαγένεια αυτά και τις οικογένειες τους σύμφωνα με τον νόμο περί ιθαγένειας και της τροπολογίας που ψηφίσανε για αυτήν κάτι που είναι παράνομο διότι
ΙΘΑΓΕΝΗΣ λεγεται μόνο αυτός που γεννιέται στην πατρίδα του απο ιθαγενείς γονείς και όχι αυτός που εισέρχεται στην χώρα μας σαν μετανάστης και πολύ περισσότερο σαν λαθρομετανάστης που δεν έχει κάν ούτε και τα απαραίτητα έγγραφα μαζί του, όπως ταυτότητα διαβατήρια κλπ.
Αυτοί που μόνο έρχονται νόμιμα στην χώρα μας οι μετανάστες με όλα τα απαραίτητα έγγραφα έχουν μετά απο διαδικασίες να πάρουνε μόνο ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!! Ο κόσμος που παρευρέθηκε στην διαμαρτυρία ήτανε με τις σημαίες τις Ελληνικές και απλά προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν για τα δίκια της Πατρίδας και για την παράνομη λαθροεισβολή.

Ομως εκεί τους περίμεναν μια ομάδα αντιεξουσιαστών λυσσαγμένων που θαρρείς και τους ψέκασαν με τον ιό της Λύσσας που ήταν εφοδιασμένοι με φτυάρια ρόπαλα πέτρες οι οποίοι ήταν και κουκουλοφόροι και κρανοφόροι όπως επίσης ήρθαν και 4 διμοιρίες ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΟΎΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!

Τα μάτ μια διμοιρία κάνανε ασπίδα απο την μεριά των αντιεξουσιαστών που όμως δεν μπόρεσαν να τους εμποδίσουν να ανέβουν σε αυτοκίνητο επάνω και να αρχίσουν να πετάνε φτυάρια τσάπες πέτρες και ρόπαλα!!! Η άλλη διμοιρία ήτανε απο την μεριά των πολιτών που τους εμποδίζανε να προχωρήσουν έστω και ένα βήμα παραπέρα. Ερχεται κάποιος μπάτσος στην μεριά μου και μου λέει σηκωθείτε φύγετε απο εδώ είναι αναρχία::και του απαντώ::είναι αναρχία να κάθομαι κάτω απο ένα δέντρο στον τόπο μου; Ε μετά φυσικά επειδή αντιεξουσιαστές συριζαίοι και κομμουνιστές μας είχαν περικυκλώσει αρχίσανε και οι προκλήσεις και οι απειλές!!!

Μας βρίζανε ότι θα κάψουν τα σπίτια μας βρίζανε τις οικογένειες μας μας βρίζανε τις μάννες μας μας βρίζανε πουτάνες και ότι θα βάλουνε βόμβα στον φούρνο του Σπύρου και θα σκοτώσουνε την οικογένεια του!!! Επίσης χτυπήσανε στο κεφάλι παλληκάρι με φτυάρι με καρφιά και πέτρες και διεκομίσθηκε στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση ενω μας εμποδίζανε να εισέλθουμε στην αίθουσα που τον ξυλοκοπούσαν ανελέητα για να μάθουμε την κατάσταση του.


Εγινε τελικα μάχη με τους αντιεξουσιαστες με τα μάτ και με τα βοθροκάναλα που μετά απο την παραπληφόρηση που αντιληφθήκαμε τους ορμήσαμε τους κλείσαμε τις κάμερες και τους διωξαμε. Βέβαια έφαγε και μια μπουνιά δημοσιογράφος της ΕΡΤ καταλάθος αλλά χρωστούμενα είναι αυτά!!! Αυτά συνέβησαν μέχρι τις 5 το απόγευμα σήμερα όμως ο αγώνας θα συνεχίζεται καθημερινά και με σύσσωμους πλέον όλους τους πολίτες!!!!
Επίσης μας πέταξαν φυλλάδια γραμμένα στα αραβικά και στα Ελληνικά που θα τα δημοσιεύσω!!!!

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου να δώσουμε σύσσωμοι το ΠΑΡΩΝ!!!!

Anna Art

το είδα

2 σχόλια:

  1. Οi κουκούλες δεν απαγορεύονται; Η αστυνομία τι κάνει; Δεν τους βλέπει που φορούν κουκούλες και δέρνουν τον άνθρωπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως άραγε να λέγονται αυτοί (οι κουκουλοφόροι) που στο όνομα του "ανθρωπισμού" αγωνίζονται με αυτό τον συγκεκριμένο "δημοκρατικό τρόπο";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ