Σελίδες

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Μήνυση Νικολόπουλου σε Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία (κατατέθηκε σήμερα στις 11.00)


Νίκος Νικολόπουλος: Ο πρώην Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, «έτρεξε» να ανοίξει τις πόρτες των μνημονίων


«Έχει σχεδόν εξαντληθεί ο δημόσιος διάλογος γύρω από τον τρόπο που οι σαράφηδες του Βερολίνου και των Βρυξελλών και οι κυνικοί «αποικιοκράτες» του Δ.Ν.Τ. πέρασαν τη θηλιά των μνημονίων στο λαιμό της δόλιας πατρίδας μας. Ένα είναι το συμπέρασμα που έχει προκύψει: Επρόκειτο για υλοποίηση ενός υποχθόνιου σχεδίου που εκπονήθηκε από το Δ.N.T. και ως… «πορτιέρης» ο Γιώργος Παπανδρέου άνοιξε την κερκόπορτα του Καστελλόριζου με αποτέλεσμα την φτωχοποίηση της Ελλάδος και την απώλεια της εθνικής μας αξιοπρέπειας και κυριαρχίας.


Ο πρώην Πρωθυπουργός έσπευσε προτερόχρονα να παγιδεύσει την χώρα στην μέγγενη των μνημονίων, ζημιώνοντας τα συμφέροντα της. Ήταν η περίοδος, που δέχθηκε σχετικές υποδείξεις εξ Αμερικής, ενώ ο τότε
Υπουργός Οικονομικών είχε παρομοιάσει την Ελλάδα με τον «Τιτανικό» και στα υπόγεια της ΕΛΣΤΑΤ «μαγειρεύονταν» τα στοιχεία για να καταστεί μονόδρομος η μνημονιακή «λαίλαπα» Συνειδητά, δηλαδή, με το διάγγελμα του στις 23 Απριλίου 2010, ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ανακοίνωσε κι αποδέχτηκε το έλλειμμα της Χώρας για το οικονομικό έτος 2009, ούτως αλλοιώνοντας και καθιστώντας ανενεργή τη θεμελιώδη αρχή της δέσμευσης του από το Σύνταγμα, βάσει του οποίου η ύπαρξη και το ύψος τυχόν ελλείμματος ΔΕΝ δύναται να γίνει κατ’ αρχάς γνωστό ενωρίτερα από την οικεία Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία δημοσιεύτηκε εν προκειμένω την 1η Νοεμβρίου 2010, ήτοι ΕΞΙ [6] ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ το διάγγελμα».


Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου » εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου