Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Η υποκρισία και προπαγάνδα απο τους νεοφιλελέδες για το BREXIT βάρεσε κόκκινο !!!


ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ γιατι εξάγουμε πέντε λαχανάκια στας Αγγλίας και τώρα που πέφτει η λίρα , θ ακριβύνουν τα δικά μας λάχανα !!!

*Οταν πυροβολάγαμε τα πόδια μας κάνοντας ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ , και σάπιζαν χιλιάδες τόνοι αγροτικά μας προιόντα στα χωράφια , δεν έτρεχε κάστανο , γιατί είμαστε Ευρωπαίοι εταίροι τρομαρα μας και συντασόμαστε με τους ναζίδες κατά των Ρώσων !!!

**’Όταν κλείνει η σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη, από τους λαθρομετανάστες και τις ΜΚΟ , καταστρέφοντας επιχειρήσεις , εργαζόμενους κι εμπορικές συμφωνίες, δε μιλάει κανείς γιατί είμαστε Ευρωπαίοι «ανθρωπιστές» της μητερούλας Μέρκελ !

ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, γιατί θα μειωθούν οι Εγγλέζοι τουρίστες γιατί
γίνεται πιο ακριβή χώρα η ελλάδα γι αυτούς!!!

* Οταν ανεβάζουμε σε μιά νύχτα το κόστος παραμονής στα νησιά μας 25% με ΦΠΑ και φόρους, δε βλάπτεται ο τουρισμός μας …..

**Όταν στην Ελλάδα τη μόνη χώρα ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ στον κόσμο, μπαίνει ελεύθερα ο κάθε καταζητούμενος, και βγάζει πλαστά διαβατήρια ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ,εμείς ΖΗΤΑΜΕ ΒΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ και τους υποχρεώνουμε σε διαδικασίες εξαμήνου για να έρθουν αφήσουν τα ωραία τους ρούβλια και δολάρια !!

ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ! ε δε γίνεται κι εκεί ζημιά θα έχουμε απο το brexit !!

* Κι όταν κάναμε εμπάργκο στο ΙΡΑΚ ΤΗ ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ, για να συνταχθούμε με τις διαταγές της Ευρωένωσης , δεν πυροβολάγαμε τα πόδια μας , όοοοοοχι για το συμφέρον μας ήταν !!!!

** Κι όταν με Κοινοτικές Οδηγίες και Ποσοστώσεις, ξεριζώθηκαν δέντρα μας, απαγορεύθηκαν καλλιέργειες -καπνά, στάρι, βαμβάκι- τώρα τ αμπέλια μας κι απο του χρόνου τα λιόδενδρα μας , ΚΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ, εε, αυτό δεν είναι καταστροφή, είναι εκλογίκευση της παραγωγής όπως εξυπηρετεί το ΕΥΡΩΙΕΡΑΤΕΙΟ !!!

ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΕΝΩΣΗ !!!
ΝΑΙ , ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ, ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΕΣ, ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ !!!!
Εμάς τους λαικιστές όπως μας λένε, μας κατάστρεψε ήδη η ΕΕ , κατάστρεψαν την γεωργία και κτηνοτροφία μας για να μας ταίζουν με τα δικά τους ,κατάστρεψαν την βιομηχανία μας για ν αγοράζουμε τα δικά τους, αρπαξαν τις οικονομίες μας, αρπάζουν τον δημόσιο πλούτο μας, και τώρα θ αρπάξουν σπίτια κι επιχειρήσεις Ελλήνων πολιτών !!!!


ΑΝ δεν τους σταματήσουμε βέβαια ……

13508933_1051345924959682_7491975369713905707_n

Aπο χρήστη του Facebook

το είδα

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε απρεπή και βωμολοχική φρασεολογία.

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »