Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Το ανέντιμο πονηρό ΚΚΕ


 
Στό δημοσίευμα μας:


μας έγραψε ένας σχολιαστής:
Ναι το 'προδοτικό ΚΚΕ' φταίει πάλι! Και από πότε πρέπει το ΚΚΕ να ασχολείται με την παραβίαση ή μή των Ευρωπα'ι'κών νόμων;
To KKE λοιπόν έχει προειδοποιείσει από το 2013 για την κατάσταση αυτή.Και σου λέει ξεκάθαρα ότι χρειάζεται να συνδυασθεί με την πάλη για κοινωνικοποίηση όλων των μονοπωλίων και για κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες.
Βλέπεις εσύ τον ελληνικό λαό να έχει τέτοιου είδους προοπτική; Άσε λοιπόν το ΚΚΕ και μήν ψάχνεις να χρεώσεις την αδυναμία του αστικού συστήματος πάνω του.

στον οποίον και απαντάμε:

Εμφανίζεστε σαν απολογητής του ΚΚΕ και έτσι θα σας αντιμετωπίσουμε.
Το ΚΚΕ είναι στο πολιτικό περιθώριο εδώ και αρκετές δεκαετίες, κρινόμενο με αντικειμενικά στατιστικά κριτήρια. Στην διάρκεια αυτού του χρόνου πάντοτε, κατά την γνώμη του ΚΚΕ, χρειαζόταν η “πάλη για κοινωνικοποίηση όλων των μονοπωλίων και για κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες”, και πάντοτε το ΚΚΕ δεν έβλεπε “τον ελληνικό λαό να έχει τέτοιου είδους προοπτική”, όπως ακριβώς γράφετε.
Παρόλα αυτά, τα οποία ίσχυαν διαρκώς, το ΚΚΕ συνέχιζε ακάθεκτο την πολιτική του παρουσία και την ακτιβιστική του δράση.
Αυτή η ακτιβιστική δράση είναι λογικό να εντείνεται τόσο περισσότερο όσο μεγαλύτερη γίνεται η επίθεση του καπιταλισμού και των μονοπωλίων εναντίον της χειμαζόμενη εργατικής τάξης (χρησιμοποιούμε την γλώσσα του ΚΚΕ για να είμαστε πιο ...κατανοητοί).
Επειδή αυτή η επίθεση εντείνεται τα τελευταία χρόνια με ρυθμό χιονοστιβάδας, είναι λογικό να περιμένουμε ότι το φερόμενο ως "αντικαπιταλιστικό" ΚΚΕ θα είχε επιστρατεύσει όλες του τις δυνάμεις σε ένα ατέλειωτο αγώνα των πεζοδρομίων, τέχνη άλλωστε που την ξέρει πάρα πολύ καλά, προσαρμόζοντας την δράση του στις δραματικές εξελίξεις της επικαιρότητας.
Αντί αυτού το ΚΚΕ κάνει ακριβώς το αντίθετο και δεν εκμεταλλεύεται καμία από τις άφθονες ευκαιρίες εξέγερσης που του δίνει στο πιάτο η λυσσαλέα αυτή επίθεση κατά του λαού.
 Ρωτάτε: "Και από πότε πρέπει το ΚΚΕ να ασχολείται με την παραβίαση ή μή των Ευρωπα'ι'κών νόμων" και η αυτονόητη απάντηση είναι: από όταν του δίνεται μία ανέλπιστη ευκαιρία καταγγελίας και ακτιβιστικής δράσης εναντίον του ...άσπονδου εχθρού του, των μονοπωλίων.

Μήπως έχει αλλάξει η στρατηγική του ΚΚΕ και επιδιώκει να κατακτήσει την κορυφή του επιτεύγματος για την “κοινωνικοποίηση όλων των μονοπωλίων και για κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες” προσγειωνόμενο στην κορυφή με ελικόπτερο, χωρίς να μεσολαβήσει το στάδιο της επιστράτευσης των δυνάμεων του σε ένα ατέλειωτο αγώνα των πεζοδρομίων;
Ή μήπως ακολουθεί υψηλού επιπέδου βουδιστικές πρακτικές και περιμένει υπομονετικά την αυτοκαταστροφή του καπιταλισμού μετά από μερικές δεκαετίες ή αιώνες οπότε θα ανέβει στην κορυφή και θα προσκαλέσει την εργατική τάξη σε ανασυγκρότηση; 
Ασφαλώς το ΚΚΕ δεν έχει καταφανή άμεση ευθύνη για την οικονομική καταστροφή της χώρας με την έννοια όμως ότι δεν είναι ο εμφανής αυτουργός, αλλά έχει έμμεση ευθύνη γιατί είναι η πέμπτη φάλαγγα εντός της χώρας, μαζί με όλες τις όμοιου αφεντικού πολιτικές δυνάμεις της χώρας, που προσφέρει στον λαό μια κάλπικη αντιπολίτευση άνευρη και προδοτική σε πλήρη συνεργασία με τις δυνάμεις των αφεντικών, τα οποία υποτίθεται αντιμάχεται.
Για λεπτομερέστερη ενημέρωση επί αυτών μπορείτε να δείτε τυχαία σταχυολογημένα πειστήρια στην ετικέτα  αυτού του ιστολογίου, όπου μπορείτε να διαφωτιστείτε εάν τα μελετήσετε χωρίς τις χαρακτηριστικές κομματικές παρωπίδες.

4 σχόλια:

  1. Πραγματικά,στο κείμενο αυτό,γίνεται σπατάλη λέξεων χωρίς κανένα πρίσμα ή διάθεση να γίνει ο αναγώστης σοφότερος.Ο μόνος στόχος που εξυπηρετεί είναι ένα οχλώδες γιουχά'ι'σμα που προσπαθεί να πείσει τον κάθε ανήδεο.

    Λέτε 'Το ΚΚΕ είναι στο πολιτικό περιθώριο' μα άν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα μπαίνατε στον κόπο της αποδόμησης του (επιεικής όρος,αφού μόνο ώς λίβελος χωρίς κανένα επιχείρημα κείμενο)δεν θα σας ενοχλούσε αν ήταν έτσι,εκτός αν θέλετε το περιθώριο, το οποίο εσεις επικαλείστε, να δώσει λύσεις που δεν της αναζητάτε ή δεν μπορούν να δωθούν από το ασφικτικό αστικό πλαίσιο που ζούμε.Άρα ώς συμπέρασμα καταλήγω ότι η προσπάθεια είναι του ανεμιστήρα.

    Πάμε παρακάτω...

    'Ακτιβιστική δράση' :Ο ακτιβισμός ως βύσμα είναι θάνατος του πολιτικού και πολιτισμένου λαού από ηλεκτροπληξία στο σκοτάδι του ιμπεριαλιστικού μεσαίωνα. Δε γράφει ιστορία η παράκαμψη της πολιτικής. Γεμίζει μόνο τα άλμπουμ φωτογραφιών των επιλεγμένων μάνατζερ του μέλλοντός τους και όχι μάς.

    Συνεχίζουμε..

    'Αντικαπιταλιστικό ΚΚΕ' : Ενώ θα υλοποιείται το «αντικαπιταλιστικό πρόγραμμά»..ο καπιταλισμός και το κεφάλαιο θα ζουν και θα βασιλεύουν, αφού λόγος δεν γίνεται για κοινωνικοποίηση.Δηλαδη έναν αχταρμά στόχων που το κίνημα μπορεί να παλεύει σε συνθήκες καπιταλισμού και έχουν χαρακτήρα σύγκρουσης με τη στρατηγική του κεφαλαίου,μέτρα που αφορούν τη λαϊκή εξουσία, μέτρα αστικής διαχείρισης και όλα αυτά τα ονομάζει αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα ...που δεν ξέρουμε ποιος θα υλοποιήσει!

    Απορώ πραγματικά μαζί σας !!

    Τέλος,η καταστροφή του καπιταλισμού δεν γίνεται θεωρητικολογόντας,εκεί αποτυπώνεται,αλλά η ταξική συνείδηση καθορίζει τον αγώνα και τα εργαλεία εναντίον του.
    Όσο για την 'άνευρη προδοτική και σε πλήρη συνεργασία με τα αφεντικά' αρκεί να δείς τα κόμματα της βουλης που εκπροσωπούν την σημερινή Ελλάδα...7 κόμματα μία πολιτική.
    Θα παραθέσω απλώς την ενδιαφέρουσα απάντηση της Παπαρήγα:"Ε, ας δοκιμάσει ο λαός λοιπόν. Και τότε βλέπουμε. Δηλαδή, γιατί ο λαός να έχει προκατάληψη για κάτι που δεν έχει δοκιμάσει; Ευκαιρία να δοκιμάσει."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τερμα οι δοκιμες.
      Οι μονες δοκιμες που κανουμε τωρα ειναι στα οπλα,καταλαβατε οπαδοι απασων κομματων και ιδεολογιων?

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαγράφηκε το σχόλιο λόγω απρεπούς και βωμολοχικής φρασεολογίας.

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »