Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Που είναι το αντιμονοπωλιακό ΚΚΕ να κάνει κατάληψη στον μονοπωλιακό ΟΠΑΠ;

Εκεί στο ΚΚΕ που είστε δήθεν ΚΑΤΑ των Μονοπωλίων ...γιατί δεν κάνετε μία κατάληψη στον Μονοπωλιακό ΟΠΑΠ στον οποίο παραχωρήθηκαν Μονοπωλιακά Δικαιώματα κατά παράβαση Ευρωπαϊκών Νόμων;

Σκεφτείτε ότι οι γενίτσαροι της Βουλής προκάλεσαν τεράστιες οικονομικές ζημίες στις ΚΡΑΤΙΚΕΣ επιχειρήσεις όπως τον ΟΤΕ και τη ΔΕΗ προκειμένου να χάσουν το μονοπώλιο εντός της Ελλάδας. Οι κρατικές εταιρίες υποχρεώθηκαν να παρέχουν υπηρεσίες και δίκτυα στους ξένους ανταγωνιστές τους ...γιατί δήθεν κινδυνεύαμε ως χώρα με πρόστιμα από τους νταβατζήδες μας.

Αλλά μόλις ο ΟΠΑΠ κατέληξε στα χέρια περιούσιων (ZIEGLER και KELLNER καθώς ο Μελισσανίδης είναι μειοψηφία) ..όχι μόνο δεν έχασε τα μονοπωλιακά του προνόμια που είχε ως κρατική εταιρία ...αλλά το κράτος φρόντισε να του τα κατοχυρώσει με ειδικό νόμο. Κι επειδή οι κυβερνώντες σκέφτηκαν να φορολογήσουν τα τυχερά παιχνίδια ...αυτοί οι «σωτήρες επενδυτές» καταφεύγουν στη Δικαιοσύνη ζητώντας 1 Δισεκατομμύριο αποζημίωση ...που πρέπει να μαντέψετε ποιοι θα τα πληρώσουν.

Το Δημόσιο έχει μεγάλη παράδοση στο να απουσιάζει από
τέτοιες δίκες διότι οι πολιτικοί έχουν μερίδιο από τις αποζημιώσεις που κατοχυρώνονται εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Και ο ΟΠΑΠ μαζί με τις τράπεζες συντηρεί τα χρεωκοπημένα ΜΜΕ ώστε αυτά να στηρίζουν επικοινωνιακά τους «επενδυτές» ...όπως έκαναν και με τη μεγάλη κομπίνα των ENERGA κι HellasPower.







το είδα

2 σχόλια:

  1. Ναι το 'προδοτικό ΚΚΕ' φταίει πάλι! Και από πότε πρέπει το ΚΚΕ να ασχολείται με την παραβίαση ή μή των Ευρωπα'ι'κών νόμων;
    To KKE λοιπόν έχει προειδοποιείσει από το 2013 για την κατάσταση αυτή.Και σου λέει ξεκάθαρα ότι χρειάζεται να συνδυασθεί με την πάλη για κοινωνικοποίηση όλων των μονοπωλίων και για κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες.
    Βλέπεις εσύ τον ελληνικό λαό να έχει τέτοιου είδους προοπτική; Άσε λοιπόν το ΚΚΕ και μήν ψάχνεις να χρεώσεις την αδυναμία του αστικού συστήματος πάνω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμφανίζεστε σαν απολογητής του ΚΚΕ και έτσι θα σας αντιμετωπίσουμε.

      Το ΚΚΕ είναι στο πολιτικό περιθώριο εδώ και αρκετές δεκαετίες, κρινόμενο με αντικειμενικά στατιστικά κριτήρια. Στην διάρκεια αυτού του χρόνου πάντοτε, κατά την γνώμη του ΚΚΕ, χρειαζόταν η “πάλη για κοινωνικοποίηση όλων των μονοπωλίων και για κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες”, και πάντοτε το ΚΚΕ δεν έβλεπε “τον ελληνικό λαό να έχει τέτοιου είδους προοπτική”, όπως ακριβώς γράφετε.

      Παρόλα αυτά, τα οποία ίσχυαν διαρκώς, το ΚΚΕ συνέχιζε ακάθεκτο την πολιτική του παρουσία και την ακτιβιστική του δράση.

      Αυτή η ακτιβιστική δράση είναι λογικό να εντείνεται τόσο περισσότερο όσο μεγαλύτερη γίνεται η επίθεση του καπιταλισμού και των μονοπωλίων εναντίον της χειμαζόμενη εργατικής τάξης (χρησιμοποιούμε την γλώσσα του ΚΚΕ για να είμαστε πιο ...κατανοητοί).

      Επειδή αυτή η επίθεση εντείνεται τα τελευταία χρόνια με ρυθμό χιονοστιβάδας, είναι λογικό να περιμένουμε ότι το φερόμενο ως "αντικαπιταλιστικό" ΚΚΕ θα είχε επιστρατεύσει όλες του τις δυνάμεις σε ένα ατέλειωτο αγώνα των πεζοδρομίων, τέχνη άλλωστε που την ξέρει πάρα πολύ καλά, προσαρμόζοντας την δράση του στις δραματικές εξελίξεις της επικαιρότητας.

      Αντί αυτού το ΚΚΕ κάνει ακριβώς το αντίθετο και δεν εκμεταλλεύεται καμία από τις άφθονες ευκαιρίες εξέγερσης που του δίνει στο πιάτο η λυσσαλέα αυτή επίθεση κατά του λαού.

      Ρωτάτε: "Και από πότε πρέπει το ΚΚΕ να ασχολείται με την παραβίαση ή μή των Ευρωπα'ι'κών νόμων" και η αυτονόητη απάντηση είναι: από όταν του δίνεται μία ανέλπιστη ευκαιρία καταγγελίας και ακτιβιστικής δράσης εναντίον του ...άσπονδου εχθρού του, των μονοπωλίων.

      Μήπως έχει αλλάξει η στρατηγική του ΚΚΕ και επιδιώκει να κατακτήσει την κορυφή του επιτεύγματος για την “κοινωνικοποίηση όλων των μονοπωλίων και για κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες” προσγειωνόμενο στην κορυφή με ελικόπτερο, χωρίς να μεσολαβήσει το στάδιο της επιστράτευσης των δυνάμεων του σε ένα ατέλειωτο αγώνα των πεζοδρομίων;

      Ή μήπως ακολουθεί υψηλού επιπέδου βουδιστικές πρακτικές και περιμένει υπομονετικά την αυτοκαταστροφή του καπιταλισμού μετά από μερικές δεκαετίες ή αιώνες οπότε θα ανέβει στην κορυφή και θα προσκαλέσει την εργατική τάξη σε ανασυγκρότηση;

      Ασφαλώς το ΚΚΕ δεν έχει καταφανή άμεση ευθύνη για την οικονομική καταστροφή της χώρας με την έννοια όμως ότι δεν είναι ο εμφανής αυτουργός, αλλά έχει έμμεση ευθύνη γιατί είναι η πέμπτη φάλαγγα εντός της χώρας, μαζί με όλες τις όμοιου αφεντικού πολιτικές δυνάμεις της χώρας, που προσφέρει στον λαό μια κάλπικη αντιπολίτευση άνευρη και προδοτική σε πλήρη συνεργασία με τις δυνάμεις των αφεντικών, τα οποία υποτίθεται αντιμάχεται.

      Για λεπτομερέστερη ενημέρωση επί αυτών μπορείτε να δείτε τυχαία σταχυολογημένα πειστήρια στην ετικέτα ΚΚΕ αυτού του ιστολογίου, όπου μπορείτε να διαφωτιστείτε εάν τα μελετήσετε χωρίς τις χαρακτηριστικές κομματικές παρωπίδες.

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ