Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Παραδοχή Βίτσα: Σε εμάς θα μείνουν όλοι οι «μετανάστες»

Εδώ θα μείνουν οι χιλιάδες επί χιλιάδων μουσουλμάνοι που εγκλωβίζονται στην χώρα μας, παραδέχτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας. Θα εγκατασταθούν στις πόλεις-γκέτο που σχεδιάζει η κυβέρνηση σε όλη την χώρα, αγνοώντας του κινδύνους που ελλοχεύουν για την ελληνική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του Συντονιστικού της κυβέρνησης για το «προσφυγικό» μίλησε στην εφημερίδα «Financial Times» τονίζοντας πως «οι χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στα σύνορα αναμένουν το αποτέλεσμα της συνόδου της 17ης Μαρτίου, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να διασχίσουν τα σύνορα. Πρέπει να τους πείσουμε ότι αυτό δε θα γίνει. Τότε ο καταυλισμός της Ειδομένης θα αδειάσει γρήγορα, νομίζω έως το τέλος της εβδομάδας» και πρόσθεσε πως υπάρχουν θέσεις για
αυτούς τους ανθρώπους σε τρεις οργανωμένους καταυλισμούς «μόνο 20 χιλιόμετρα μακριά, όπου μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς».

Ταυτόχρονα παραδέχθηκε πως η Τουρκία δύσκολα θα δεχθεί παράνομους μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ στους πρόσφυγες στην Ειδομένη μοιράζεται φέιγ-βολάν σε τρεις γλώσσες (Αραβικά, Φαρσί και Παστούν).
Αναφέρει

«Σας ενημερώνουμε ότι τα σύνορα μεταξύ Ελλάδας-ΠΓΔΜ έχουν κλείσει. Η Ελλάδα θα σας παράσχει διαμονή, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ όπως και δομές φιλοξενίας. Κατόπιν τούτου παρακαλούμε για την συνεργασία σας με τις ελληνικές αρχές προκειμένου να μεταφερθείτε στους εν λόγω χώρους φιλοξενίας».

Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ