ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Το Χόλυγουντ η «φιλανθρωπία» και ο Αττίλας

Σας το έχω ξαναπεί. Στον «εικονικό» κόσμο μην πιστεύετε την εικόνα. Οι «δυστυχισμένοι» Έποικοι , ο Αττίλας 4, που εισβάλουν απρόσκλητοι και καταλαμβάνουν ειρηνικά τη χώρα μας κουβαλώντας την αφγανική ηρωίνη του Ισλαμικού Κράτους για να πληρώσουν τα «εισιτήρια» τους, συνοδεύονται από ένα στρατό τηλεοπτικών παραγωγών, και σεναριογράφων, που φροντίζουν για τις «δημόσιες σχέσεις».

Οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι που παράγουν τις ιστορίες δυστυχίας που συγκινούν τους βλογιοκομμένους, εργάζονται για τις ναυαρχίδες της Δημοκρατίας , των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και του «ανθρωπισμού» , το Εθνικό Δημοκρατικό Ινστιτούτο (National Democratic Institute-NDI), την εθνική προικοδότηση της Δημοκρατίας (National Endowment for Democracy -NED), το Freedom House, και το Ιδρυμα της Ανοιχτής Κοινωνίας «OSI» του Σόρος.

Το ιδρύματα δουλεύουν εντατικά και εδώ και στ Σκόπια και μοιράζουν χρήμα με ουρά. Προστατευόμενος του Freedom House ήταν και ειναι ο πασοκοσυριζαίος Κούλογλου αλλά και ο «Μέγας» Τρίμης και πολλοί άλλοι.


Έτσι, οι αριστεροί ρουφιάνοι του διαδικτύου έμαθαν ότι «ενα παιδί γεννήθηκε στις λάσπες της Ειδομένης…», και βρέθηκε και ο φωτογράφος και
η μάνα και το μπουκάλι με το νερό.

Μόνο που εξέθεσαν έτσι τον Ερυθρό Σταυρό που φροντίζει και αυτός τους δύστυχους και υποχρεώθηκε να βγάλει ανακοίνωση και να τονίζει ότι, «στην Ειδομένη δυο γυναίκες πρόσφυγες, γέννησαν στις 6 Μαρτίου σε νοσοκομείο -και όχι στον καταυλισμό- η μία στις 4 το απόγευμα και η άλλη στις 6 της ίδιας μέρας».

Ήγουν, καμία γέννηση «μικρού χριστού στις λάσπες της Ειδομένης»!
Χολιγουντιανά Παραμύθια του Freedom House. Έκθετοι οι αργυρώνητοι μαρκουτσοφόροι ρουφιάνοι και κατά παραγγελία εργολάβοι της δημοσιογραφίας.


ΥΓ. Το Γραφείο του Ρώσου Γενικού Εισαγγελέα ανακοίνωσε ότι το Εθνικό Δημοκρατικό Ινστιτούτο, του οποίου προεδρεύει η Μαντλίν , αποτελεί απειλή για τη ρωσική ασφάλεια και τη ρωσική συνταγματική τάξη και το συμπεριέλαβε στον κατάλογο των ΜΚΟ που είναι ανεπιθύμητες στη Ρωσία . Πόσους δυστυχισμένους βοηθάνε στην Ελλάδα;


το είδα Η μούφα του "Μικρού Χριστούλη των λασπών" ...της ΕιδομένηςΣε τρία λεπτά εντόπισα και τον φωτογράφο και τη δημοσιογραφική απάτη που συνόδεψε την φωτογραφία προκειμένου να μετατρέψουν την περιέργεια των αναγνωστών σε διαφημιστικά έσοδα.

Η φωτογραφία ενός μωρού που σίγουρα δεν γεννήθηκε αυτές τις μέρες... συνοδευόμενη από λογοτεχνικές γλαφυρότητες «δημοσιογραφικής» αλητείας ...γεμίζουν τις τσέπες μερικών πονηρών.
Έχουν περάσει αρκετές ώρες από την ανακοίνωση και του φωτογράφου και του Ερυθρού Σταυρού ...αλλά η επινοημένη «είδηση» είναι ακόμα εκεί

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ