Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΜΙΚΡΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ… ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Στην Ευκαρπία σήμερα στη Θεσσαλονίκη μουσουλμάνοι μοιραζαν μικρα φυλλαδια μεταφρασμενα στα Ελληνικα που έλεγαν τα εξής:

«ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΦΘΟΝΟ…
ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ»

oparlapipas.com
το είδα

Σχόλιο από Οι Μάσκες Πέφτουν:

Έ- ε- ερχονται..

Έρχονται οι μεθοδευόμενες προβοκάτσιες γιά ένα νέο Κόσοβο - αραβοελληνική "άνοιξη".
Στό επόμενο επεισόδιο πράκτορες κρατώντας πλακάτ με τον εσταυρωμένο ή με τον αγκυλωτό σταυρό, δεν έχει σημασία ποιό από τα δύο,  θα σκίζουν ένα Κοράνι αρπάζοντας το από τα χέρια ενός μουσουλμάνου που θα διαμαρτύρεται και που θα είναι και αυτός στο κόλπο, ενώ τα τηλεοπτικά συνεργεία ειδοποιημένα θα αποθανατίζουν την σκηνή!

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΑΓΚΙΑ ΕΔΩ ?
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ελευθερούπολη της Καβάλας φιλοξενούνται και σιτίζονται τις τελευταίες εβδομάδες 209 «πρόσφυγες» από τη Συρία και το Ιράκ κατά τη δήλωσή τους.

    Μπροστά στα μάτια των εθελοντών και των δημοτικών υπαλλήλων οι «φιλήσυχοι και ειρηνικοί», λαθρομετανάστες που παρουσιάζονται ως «πρόσφυγες», κατέβασαν την εικόνα της Παναγίας που βρισκόταν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης και απαίτησαν από τον ιερέα του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου να μην χτυπά τις καμπάνες γιατί ο ήχος , «τους προκαλεί τα θρησκευτικά τους πιστεύω».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1ΟΝ ΖΩΟ ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
    2ΟΝ ΖΩΟΟΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ΟΝ ΖΩΟ Ανώνυμε(26 Μαρτίου 2016 - 2:19 π.μ.) και αγενή, που είναι οι αποδείξεις; To "ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ" αναφέρεται στην πρεσβεία;

      2ΟΝ ΖΩΟΟΟ Ανώνυμε(26 Μαρτίου 2016 - 2:19 π.μ.) και αγενή, ο μισθός που σου δίνει η πρεσβεία (Σαουδική Αραβία) και που τον μισό τον ξοδεύεις για πετρέλαια της κάθε μήνα, που "κολλάει" η σημαία του εργοδότη σου (που προφανώς γνωρίζεις) με την ανάρτηση;

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »