Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Οι κυνικοί εξισλαμιστές του μέλλοντος μας

Παρατήρηση από Οι Μάσκες Πέφτουν

Οι κυβερνήσεις της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, δεν είναι συνδιαχειριστές της εξουσίας με τους υπερεθνικούς πάτρωνές τους, όπως εσφαλμένα υποδηλώνει το συγκεκριμένο άρθρο. Ως εκ τούτου δεν έχουν πρωτοβουλίες κινήσεων ούτε καν προτάσεων, πόσο μάλλον επί τόσο σημαντικών και μακροχρόνιου σχεδιασμού γεωστρατηγικών θεμάτων.
Είναι απλοί υπάλληλοι, για την ακρίβεια ηθοποιοί (όπως και η αντιπολίτευση), σε ένα έργο με υπερεθνικό παραγωγό, σεναριογράφο, σκηνοθέτη και σκηνογράφο. Σε τίποτα από αυτά δεν συμμετέχουν.
Εκτός από το να είναι υποκριτές ηθοποιοί, απαιτούνται και άλλα προσόντα, όπως το να είναι συνειδησιακά και ψυχικά διαβρωμένοι,
με μακροχρόνια εμπλοκή σε διαπλεκόμενο περιβάλλον και εύκολα εκβιαζόμενοι  και κατά προτίμηση ανάλγητοι και αδιάφοροι για το παρόν και το μέλλον του λαού που κυβερνούν και ακόμα καλύτερα εχθρικοί.

(ακολουθεί το άρθρο)



του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου

Που λες Καραγκιόζη, για το δημογραφικό της Ελλάδας βρέθηκε η λύση.
Ε, να! Συναντήθηκαν λέει ο Μουζάκης και ο Ξυδάλας σ΄ένα ουζερί. Εκεί που έπιναν, αποφάσισαν να κατεβάσουν κάποιες ιδέες για τη λύση του προβλήματος της υπογεννητικότητας και της δημογραφικής παρακμής.
Πήραν λοιπόν μολύβι και χαρτί κι άρχισαν τους υπολογισμούς. Έλεγαν μεταξύ τσίπουρου και καραβίδας, κλανιάς και ρεψίματος:



- Πόσα θα χρειαστούν, ρε συ, για να κάνουμε τους Έλληνες να αρχίσουν να γαμάνε, έπειτα από τόσο πήδημα που τους ρίξαμε;
- Τόσα δις.
- Α πα πα! Ασύμφορο είναι! Καλύτερα να γίνουν όλοι γκέι!
- Πόσα θα χρειαστούν για να δώσουμε κίνητρα στα νέα ζευγάρια;
- Τόσα δις.
- Άστα, πάμε παρακάτω, δεν υπάρχει μία.
- Πόσα θα χρειαστούν για επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων;
- Τόσα εκατομμύρια.
- Ε, όχι ρε! Δε συμφέρει! Μέσα μπαίνουμε!
- Πόσα θα χρειαστούν για θέσεις εργασίας, ώστε οι νέοι να μη φεύγουν μετανάστες και να νιώθουν ικανοί να δημιουργήσουν οικογένεια;
- Τόσα δις.
- Καλά, πλάκα μου κάνεις; Θέλεις να τσαντιστεί ο Σόιμπλε και να καταστραφούμε ολοσχερώς; Δεν γίνεται αυτό!

Έξυναν, λοιπόν, τις κεφάλες τους με απορία, σκεπτόμενοι με
ποιο τρόπο θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα. Κι όλο κατέβαζαν τα καραφάκια. Άξαφνα, η καράφλα του Ξυδάκη άστραψε μονομιάς, ως αδιάψευστο σημείο της έλευσης μιας φαεινής ιδέας, ενώ το φουλάρι του Μουζάλα ανέμισε από την πνοή της επιφοίτησης, καθώς ρουφούσε επιμελώς μια καβουροδαγκάνα.

- Η καλύτερη ιδέα μάγκα μου, είναι εκείνη που κλείνει ταυτόχρονα πολλές «τρύπες», που εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς και λύνει πολλά προβλήματα. Όπως λένε στο χωριό μου «βρήκαμε παπά, ας θάψουμε πεντέξη!». Αντί, λοιπόν, να ξοδέψουμε όλα αυτά τα λεφτά για να γεννοβολήσουν οι Έλληνες, που θα πάρει χρόνια, μήπως είναι καλύτερα να κρατήσουμε εδώ όλους αυτούς τους προσφυγομετανάστες που θα μας ξεμείνουν και που θα είναι κάνα εκατομμύριο και βάλε μέχρι το καλοκαίρι; Που είναι έτοιμοι για δουλειά και γεννοβολάνε από μια ντουζίνα παιδιά, χωρίς να ζητάνε και τίποτα; Πιο φθηνά θα μας έρθει.

Ούτε επιδόματα, ούτε κίνητρα και οι μισθοί της πείνας, ίσα-ίσα για την επιβίωση. Είναι μαθημένοι αυτοί, μας κάνουν μια χαρά για εκμετάλλευση. Διότι εδώ που τα λέμε, οι Έλληνες είναι πολύ απαιτητικοί, ατίθασοι κι απρόβλεπτοι. Συνέχεια απεργίες και συνδικαλισμούς και διαμαρτυρίες είναι. Καλύτερα να μείνουν λιγότεροι. Έπειτα, θα αποκτήσουμε και χιλιάδες νέους φανατικούς ψηφοφόρους, που θα τους κουμαντάρουμε ως αντιρατσιστές κι έτσι θα κυβερνάμε ακόμα για 50 χρόνια. Θα ευχαριστήσουμε και την Ε.Ε που θα τους κρατήσουμε εδώ, αντί να πάνε εκεί και την Μέρκελ που θα της φτιάξουμε μερικές ωραίες ΕΟΖ. Αυτό θα πει διπλωματία κι εξωτερική πολιτική!

Αλλά θα ικανοποιήσουμε και τον σουλτάνο Έρντι, που θα κάνουμε τον τόπο Ελλαδιστάν με εκατοντάδες σουνιτικά τζαμιά, σαν κι εκείνα που αγωνίστηκαν οι μαλάκες να διώξουν, πριν από 195 χρόνια. Θα εξασφαλίσουμε τις μισθάρες και το πολιτικό μας μέλλον και θα ενισχύσουμε το ασφαλιστικό που καταρρέει από τις μαλακίες όλου του συστήματος. Διότι δεν φταίμε μόνο εμείς και γι' αυτό είναι σύμφωνοι κι όλοι οι άλλοι, που έχουν λερωμένες τις φωλιές τους. Μη κοιτάζεις που διαμαρτύρονται στη βουλή. Στο κόλπο είναι κι αυτοί. Η ιδέα θα αρέσει στον Αλέξη και στα υπεραντλαντικά μεγάλα αφεντικά μας. Άλλωστε, το χάπατο «αριστερό» ακροατήριο το έχουμε, θα κάνει ό,τι του πούμε. Το θέμα είναι τώρα, να βρούμε τον τρόπο για να το πουλήσουμε στο υπόλοιπο πόπολο. Καλά ρε συ, μιλάμε ότι είμαστε και γαμώ τους εγκέφαλους! Διάνοιες!
Άντε ρε βίβα!

Αυτά έλεγαν Καραγκιόζη μου στο ουζερί οι καραγκιόζηδες. Φυσικά δε σκέφτηκαν, ότι το 70% των εισερχομένων είναι άντρες κι άρα θα θέλουν από μια-δυο γυναίκες. Μήπως ως παράδειγμα καλής θέλησης, θα προσφέρουν πρώτοι τις δικές τους κόρες για χανούμισσες; Ούτε βέβαια, σκέφτηκαν, ότι εξαιτίας τους είναι, που αυτοκτονούν και πεθαίνουν οι Έλληνες και μεταναστεύουν οι νέοι.

Σχέδιο: Μελάνι-χαρτί
Γ.Γ.Γ

2 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=f2xfO2-14JU

    ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΗ ΜΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδη το θεμα εχει παρει διαστασεις διαφορων επιπεδων και συχνοτητων βραχεων υπερβραχεων κλπ,ας συνελθουμε ολοι και να δουμε λιγο ρεαλιστικα και ψυχρα το θεμα?

    Πισω απο αυτην την δηθεν προσφυγικη κριση κρυβονται εκεινα που δεν θελουν να ξερουν οι ξεμυαλοι ευρωπαιοι βλακες,πρωτο κρυψιμο ειναι το θρησκευτικο τμημα του ισλαμ που ωθει τους μουσουλμανους να βρουν τα σκατα της ευτυχιας σε ξενα μερη δινοντας τους την αλλαζονικη μαλακια οτι θα επικρατησει παντου το ισλαμ και αυτοι θα ειναι οι ευνοημενοι της νεας εποχης,αντιθετα με τους χριστιανομαλακες που διδασκονται την ταπεινωση και την δουλικοτητα,και την αγαπη της συγκινησιακης πανουκλας που τους κανει ανικανους να σκεφτουν και να αντιδρασουν.

    Μετα απο τις θρησκευτικες μαλακιες υπαρχουν και οι πολιτικες σκοπιμοτητες και συμφεροντα των δυτικων πανουκλιασμενων ηγετων που και αυτοι πασχουν βαρεως απο ιδεοληψιες,και εκτος αυτου ειναι και ολοι μπερδεμενοι με μασονιες,λεσχες,διαπλοκες,μιζες,ανωμαλιες,και καθε ειδους ηθικη εκτροπη και παρεκτροπη.Και επειδη νομιζουν οτι ειναι πονηροι εκμεταλευομενοι την μαλακια χριστιανων και μουσουλμανων,προσπαθουν να κανουν μιξη πολτο με σκατανθρωπους ωστε να ισοπεδωσουν πληρως τις μαζες.

    Ετσι λοιπον οι μαγκες της δυτικης σαβουροΕΛΙΤ θα καααααθονται και θα δουλευουν οι κοροιδαρες χριστιανομουσουλμανοβλακες για ενα κοματι μουχλιασμενο ψωμι.

    Θα φτιαξουν και μια νεα υπεθρησκειαρα με εναν καινουριο Θεο με 64 βαλβιδες και πεντε επικεφαλης εκκεντοφορους,εξατμισεις χουκερ ξετσιμπουκωτες για να εχουν θορυβο αναλογο με το κυρος του νεου υπερθεου,και τοτε ολοι θα πιστευουμε εις ενα Θεον πατερα παντοκρατωρα και της γης τον κοσμοκρατωρα.

    Θα μοιρασουν παλι θρησκευτικη τροφη σε κονσερβες με πανουκλα και παραισθησιογονα,θα φαει το νεο μπασταρδε ποιμνιον και θα κανη μια κεφαλα πιο μεγαλη και απο του μουζαλα,οποτε ενταξει το σιδερωσαμε το παντελονι,τους καναμε λιαδα στην μαλακια και τωρα μπορουμε να τους εχουμε στο χερι για παντα...

    την σακουλευτηκατε την δουλεια η ειναι δυσκολο ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ