Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Η φιλοσκοπιανή Ξανθούλα Καρανίκα... και οι λοιποί πράκτορες του Σόρος

Μετά τον Καρανίκα μαθαίνουμε και για την αδερφή του, την Ξανθίππη ή Ξανθούλα, στέλεχος του ΣΥΝ. Η Ξανθούλα δεν είναι καθόλου τυχαία προσωπικότητα. Πριν από 7 χρόνια η «αριστερή» Ξανθούλα ...ήταν μέλος ομάδας στο Facebook ...με τίτλο ...«Είμαστε Έλληνες και την αποκαλούμε Δημοκρατία της Μακεδονίας»...

...που διαχειριζόταν ο πρώην Πρόεδρος(;) της Φιλελεύθερης Συμμαχίας. Δημοσίευαν μάλιστα τους γνωστούς αλυτρωτικούς χάρτες των εθνικιστών της FYROM ...αυτοί οι «διεθνιστές κι αντιεθνικιστές».

Οι δήθεν φιλελέυθεροι με τους δήθεν αριστερούς αγκαλίτσα. Αρκεί να το ζητήσουν οι άνθρωποι του Soros και της Μοσάντ.

Το αριστερο-φιλελέ ζεύγος Περλικού και Καρανίκα ...το συναντήσαμε και σε συλλογή υπογραφών διαφόρων διανοούμενων Πρεσβείας και Στοάς ...που ζητούσαν να καταδικαστούν οι εθελοντές Έλληνες που πολέμησαν στο πλευρό των Σέρβων (!) ως συνένοχοι στη σφαγή της Σρεμπρένιτσας, που ως γνωστόν πραγματοποίησαν οι Δυτικοί κι όχι οι Σέρβοι.

Πάρα πολλοί εκ των ονομάτων που ζητούσαν να τιμωρηθούν οι Έλληνες εθελοντές ...ξαναβρέθηκαν σε άλλη συλλογή υπογραφών που υποστήριζε το σχέδιο ΑΝΑΝ!

Λεπτομέρειες γι' αυτό το δίκτυο ανθρώπων που
φαίνονται να εκπροσωπούν κάτι διαφορετικό, αλλά όποτε τους χρειάζονται οι ξένοι νταβατζήδες ενώνονται σε ένα τάγμα εφόδου θα βρείτε ΕΔΩ.

Τα γνωστά Σορo-κόμματα OAKKE, Φιλ. Συμμαχία, ΔΡΑΣΗ, Οικολόγοι Πράσινοι, Ουράνιο Τόξο, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ κλπ... συστρατεύονται πολύ συχνά πριν από τις εκλογές.

Πράκτορες φυσικά υπάρχουν και σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ κλπ... και κάθε φορά που οι νταβατζήδες τους θέλουν ενωμένους ώστε να μας αλυσοδέσουν πιο εύκολα ...διαπιστώνουμε ότι οι δήθεν εχθροί συμφωνούν μαζικά για τα Μνημόνια με 255 ψήφους στους 300.

Υ.Γ.: «Είναι μικρός ο κόσμος κι είναι κρίμα να μην ξέρουμε τους ρουφιάνους που ζουν ανάμεσά μας».



το είδα

1 σχόλιο:

  1. Τι να σου πει η καθε μελαχροινουλα η ξανθουλα ..
    Φαντασου να προσφερεις υπηρεσίες σε αφεντικο που
    αρνειται τη καταγωγη του..τον πατερα του και τη μητερα του..
    που αντ αυτών λεει οτι ειναι απογονος βασιλιαδων..
    Και μαλιστα Μακεδονων ..
    ..Σοβαρά. αφεντικα..σοβαρες υπηρεσίες.. σοβαροι λαοι..
    Σοβαρά ήθη.. σοβαροι ανθρωποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »