Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΩ Ο ΜΠΟΥΤΑΣ (ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΙΑΛΥΤΙΚΟΥ ΚΚΕ) ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ...


Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ!


Ο συμβιβασμένος αγροτοπατέρας Μπούτας, αφού κέρασε τσίπρο τον Τσίπρα, θέλει να ξεφουσκώσει τις κινητοποιήσεις και  σαλπίζει υποχώρηση με φαμφάρες και τριπλαδόρικες σαχλαμάρες :«μετά από 39 μέρες στον δρόμο, ο αγώνας ούτε σταματάει ούτε αναστέλλεται. Απλά, όπως αποφασίσαμε όλα τα μπλόκα, από αύριο αλλάζει η μορφή πάλης. Θα είμαστε σε επαγρύπνηση και με το όπλο παραπόδα»

Θυμίζουμε ότι ο αγροτοπατέρας Μπούτας ανήκει στο ΚΚΕ. Έχουμε πριν από χρόνια επισημάνει τον κινηματοδιαλυτικό ρόλο του ΚΚΕ

Όμως οι αγρότες της Κρήτης, που δεν μασάνε ούτε τα λόγια τους ούτε τριπλαδόρικες αρλούμπες, "στέλνουν τα χαιρετίσματά τους" από το Ηράκλειο και τα Χανιά, με κεντρικά στοχευμένες κινητοποιήσεις:

Συγκεκριμένα:


Το παγκρήτιο συντονιστικό όργανο (των αγροτών της Κρήτης) αποφάσισε να συνεχίζουν τον αγώνα τους και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, με αποκλεισμούς και καταλήψεις  τελωνείων και υποκαταστημάτων τραπεζών.

 Οι αγρότες του Ηρακλείου πρόχωρησαν απο νωρίς στον αποκλεισμό του Τελωνείου όπου και θα παραμείνουν ως αργά το μεσημέρι. Δεν προχώρησαν σε αποκλεισμό της Τράπεζας σε μια προσπάθεια να διευκολύνουν τους συνταξιούχους καθώς σήμερα είναι ημέρα καταβολής των συντάξεων.


Παράλληλα, κινητοποίηση πραγματοποιείται και στα Χανιά όπου οι αγρότες προχώρησαν στον αποκλεισμό της Τράπεζας της Ελλάδας από νωρίς το πρωί με την κινητοποίηση να διαρκεί ως αργά το απόγευμα ενώ δεν απέκλεισαν τελικά το τελωνείο της πόλης.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβε το συντονιστικό υπάρχει πλάνο για  άνοδο των αγροτών στην Αθήνα την ημέρα της ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. 

Τέλος στις 11 σήμερα αναμένεται να λήξει και το μπλόκο στο κόμβο των Μαλλίων στην ΕΘνική Οδό από τους αγρότες του Οροπεδίου όπου θα προχωρήσουν σε γενική συνέλευση το απόγευμα προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους.

ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

1 σχόλιο:

  1. ξερετε τι ειπε ο Θεος στον Νωε μετα τον κατακλυσμο?..μιλα μονος σου..

    το ιδιο τωρα θα παθει και ο Μπουτας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ