Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Η «αριστερή» Δημοκρατία των πεφωτισμένων

του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου

Έβλεπα το πρωί της Κυριακής τον Βεληγκέκα με τη μουστάκα, αυτόν τον Βίτσα, που μιλούσε περιφρονητικά για τους Κώες, που αποφάσισαν να προστατέψουν το νησί και τις ζωές τους απέναντι στους σχεδιασμούς της νέας τάξης για την μετατροπή της Κω σ’ ένα πλωτό στρατόπεδο ανθρώπινης δυστυχίας και αθλιότητας.

Τους αποκάλεσε «ακροδεξιούς», και πως είναι λέει 100 άτομα που περιφέρονται εδώ κι εκεί! Βέβαια στα βίντεο δεν φαίνονται να είναι 100, αλλά πολλοί περισσότεροι. Ξεχνάει όμως, ο προστατευμένος υφυπουργός, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε πρώτος στις εκλογές στην Κω με 38,8%, έναντι μόλις 5,91% που είχε πάρει η Χ.Α. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, ήταν δημόσιοι υποστηρικτές και ψηφοφόροι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κω κ. Καματερού. «Ακροδεξιός», λοιπόν, κι ο Δήμαρχος, «ακροδεξιό» και το Δημοτικό Συμβούλιο, που αν είναι όπως μας λέει ο Βίτσας, κάνουν του κεφαλιού τους, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του λαού της Κω!

«Ακροδεξιοί» και οι ακρίτες νησιώτες μας, που συγκρίνονται τώρα με τους ναζιστές! Αυτοί, που σχεδόν για ένα χρόνο τώρα, υπέμειναν και βοήθησαν με όσα μέσα διαθέτουν τις καραβιές που
αποβιβάζονται στα νησιά τους, όταν ο Βίτσας έπινε τον εσπρέσο του στα πέριξ της βουλής και ψαλίδιζε τη μουστάκα. Και το κάνουν εις βάρος του βασικού τους τρόπου βιοπορισμού, που είναι ο τουρισμός και οπωσδήποτε με την υποβάθμιση του επιπέδου της ζωής τους. Φαίνεται, πως οι Κώες εισπράττουν από τον ΣΥΡΙΖΑ τα αναδρομικά «ευχαριστήρια» για την υποστήριξη που του παρείχαν.

Όποιος δεν συμφωνεί πλέον με την «αριστερή» νεοταξική μειοψηφία που εκπροσωπούν οι Βίτσηδες, βαπτίζεται «ακροδεξιός» και ρίχνεται βορρά στα ιδεοληπτικά ανακλαστικά των «αριστερών» όρνεων, που περιμένουν πάντα πεινασμένα για να ξεσχίσουν την «φασιστική» σάρκα που θα τους υποδειχθεί! Στοχοποίηση, ταμπελοποίηση, δακτυλοδειξία, χαρακτηρισμοί, είναι οι παρελκυστικές τακτικές απέναντι στους διαφωνούντες και το μέσον του φόβου για τη σίγαση της φωνής τους.

Όμως «ακροδεξιοί» εμφανίστηκαν και στα Διαβατά στη Σίνδο, θα εμφανιστούν οσονούπω σα μανιτάρια και στο Κερατσίνι, στην Κόρινθο κι αλλού. Σε λίγο, όλη η Ελλάδα των 11 εκατομμυρίων θα έχουμε γίνει «ακροδεξιοί» για τους Βίτσηδες. Τόσο, που ακόμα και η ίδια η λέξη θα χάσει πια το νόημα της.

Ωστόσο, έχει κι ένα αληθοφανές δίκιο ο Βίτσας, όταν επικαλείται τον αριθμό 100, για να μας δείξει πως οι διαμαρτυρόμενοι είναι μια μειοψηφία και πως είναι φυσικό στη Δημοκρατία, ειδικά σε μια με «αριστερό» πρόσημο, να υπερισχύει η αρχή της πλειοψηφίας κι άρα η βούληση των πολλών κι όχι των λίγων. Έτσι, συμπεραίνουμε πως στον λαό της Κω αρέσουν τα Hot Spots! Άρα, καλά κάνουν τα αριστερά ΜΑΤ που πατάσσουν τους λίγους «ακροδεξιούς»!

Αλλά κι εδώ, ο Βίτσας, που νομίζει ότι απευθύνεται σε κρετίνους, ομολογεί πως αναγνωρίζει στη Δημοκρατία δύο μέτρα και δυο σταθμά. Διότι, πως έγινε τότε και ψηφίστηκε το Σύμφωνο Συμβίωσης των Ομοφυλόφιλων, ενώ ήταν αντίθετο προς τη βούληση της πλειοψηφίας του λαού κι άρα είναι προϊόν αντιδημοκρατικής διαδικασίας; Να μας πει, γιατί επιβλήθηκε εκ των άνω στον λαό ενάντια σε κάθε δημοκρατική νομιμοποίηση και πως η γνώμη των πολλών αγνοήθηκε για να ικανοποιηθεί το αίτημα μιας ελάχιστης μειοψηφίας. Το ίδιο δηλαδή που έκαναν για το νόμο της Ιθαγένειας, για τα Θρησκευτικά, για την ιστορία μας, τις κάρτες, τα μνημόνια κλπ, χωρίς να μπουν στον κόπο να ρωτήσουν κανέναν.

Για να δούμε, τώρα, που ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο θα προκηρύξουν τοπικό δημοψήφισμα για το ζήτημα, ώστε να αποφασίσουν οι ίδιοι οι συκοφαντημένοι πολίτες της Κω, θα σεβαστούν την απόφαση τους, ή θα εκδυθούν και το τελευταίο «δημοκρατικό» τους πρόσχημα;

Αν όμως κρίνει κανείς από το γεγονός, ότι τον Ιούλιο του 2015, ένα ολόκληρο Δημοψήφισμα, την εκκωφαντική φωνή της πλειοψηφίας, την πέταξαν ζωντανή στα σκουπίδια, μπορεί να προδικάσει κι αυτό το αποτέλεσμα. Τελικά, ποιοι αποφασίζουν σε μια Δημοκρατία, οι λίγοι ή οι πολλοί; Πότε η μειοψηφία είναι σεβαστή και πότε ξυλοκοπείται; Πότε έχει δίκιο και πότε άδικο; Πότε λαμβάνεται υπόψη και πότε απορρίπτεται; Μήπως, όποτε τους συμφέρει;

Όλοι, λοιπόν, θα καταλήξουμε «ακροδεξιοί», εκτός από την πεφωτισμένη «αριστερή» παρέα του Βίτσα, που θα απομείνουν οι τελευταίοι και μόνοι «δημοκράτες» σε αυτή την ευτράπελη χώρα, όπου ο αληθινός φασισμός με προοδευτικό προσωπείο θα παραδίδει μαθήματα αντιφασισμού. Τόσο υποκριτικά, όσο και υποστηρίζοντας θεατρινίστικα τις απεργίες που προκαλεί με την πολιτική του ο ίδιος!


το είδα




Κως: Πολίτης του νησιού ξυλοκοπείται άγρια από δυνάμεις των ΜΑΤ.


1 σχόλιο:

  1. χρυσαυγίτης ο γεωργός, γραβατάκιας ο δικηγόρος, φοροφυγάς ο μανάβης, συγκαλύπτουν την ένδεια πολιτικής για τη λύση των προβλημάτων του γεωργού, του δικηγόρου, του μανάβη. Την ίδια στιγμή που οι εταιρείες του τζόγου, φέρ’ ειπείν, δεν πληρώνουν φόρους, τα λαμόγια συνεχίζουν να πλουτίζουν και ο δημόσιος πλούτος εκποιείται (αν, για παράδειγμα, διαβάσετε τη σύμβαση παραχώρησης των αεροδρομίων, θα νιώσετε όπως το κοριτσάκι με τα σπίρτα, αν το βίαζε ο Τζένγκις Χαν). Κι όλα
    αυτά στο όνομα μιας Αριστεράς που πολιτεύεται με ολέθριο τρόπο για τον τόπο (διότι υπακούει σε ολετήρες), εξαναγκάζοντας πλέον απλούς αριστερούς και καλούς ανθρώπους να μιλούν σαν τον κυρ Λοβέρδο...
    Τέτοιο άγος!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ