Σελίδες

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Με ένα Videoclip... ξεσκεπάζουν την "Repubblica", την μεγαλύτερη εφημερίδα της Ιταλίας



Της Μαργαρίτας Ισιδώρου

Η "Repubblica" και τα ψέματα του πολέμου, είναι ο τίτλος του Videoclip για τη διατεταγμένη υπηρεσία της μεγαλύτερης; ιταλικής εφημερίδας, στη νέα τάξη.


Περισσότερα για την περιβόητη "Λίστα Τσίπρα" στην Ιταλία και το...



σπονσοράρισμα του για να "αλλάξει την Ευρώπη": ΕΔΩ

Στο Videoclip του περιοδικού "l΄anti diplomatico", περιλαμβάνονται οι κραυγαλέες "ειδήσεις" που κατασκεύασαν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και του Ισραήλ, που διοχέτευσαν στα ελεγχόμενα ΜΜΕ του πλανήτη, για την παραπληροφόρηση της διεθνούς κοινής γνώμης.

Δείτε παρακάτω τους τίτλους των ψευδών "ειδήσεων" της ιταλικής εφημερίδας, που περιλαμβάνονται στο Videoclip και τι σύμπτωση... εκτός από τα αστικά ΜΜΕ της Ελλάδας, οι περισσότερες από αυτές τις "ειδήσεις" έχουν αναπαραχθεί ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ από την "αριστερή" ΄Αυγή΄!



(Οι Σέρβοι σκοτώνουν τη μάνα μου και μετά με αναγκάζουν να τη βιάσω) “I Serbi uccidono mia madre e poi mi costringono a stuprarla” (22 Ιούνη 1996)





(Ο χρυσλός καμπινές του κομμουνιστή δικτάτορα Janukovic) Il water d’oro del dittatore comunista Janukovic  (22 Φλεβάρη 2014)


(Το καθεστώς του Κιέβο σκοτώνει στη φυλακή την επαναστάτρια Tymoshenko) Il regime di Kiev sta uccidendo in carcere la pasionaria Tymoshenko (14 Φλεβάρη 2012)










Τώρα κατάλαβες ποια ΜΜΕ. εφημερίδες και δημοσιογράφοι στην Ελλάδα, είναι σε διατεταγένη υπηρεσία και σε payrolls πρεσβειών και μυστικών υπηρεσιών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου