Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Οι παλιάνθρωποι κολλάνε μεταξύ τους σαν σάπιες σταφίδες

Οι έξωθεν δια του Στάτφορ προέβλεψαν για το 2026 αμελητέα ανάπτυξη και εξαιρετικά υψηλά ποσοστά ανεργίας, που μαζί με την φοροκαταιγίδα και τις περικοπές των συντάξεων θα προκαλέσουν συχνές συγκρούσεις στο εσωτερικό της ισχνής κοινοβουλευτικά πλειοψηφίας, που θα αναγκάσουν την κυβέρνηση να επιβραδύνει τη διαδικασία των μεταρρυθμίσεων». Επομένως για να μην υπάρχει «πολιτική αστάθεια» η κυβέρνηση των Τσιπροκαημένων θα αντικατασταθεί από μια κυβέρνηση τεχνοκρατών που θα μπορεί να περνά τα «μεταρρυθμιστικά νομοθετήματα». Πάνω από όλους και όλα οι «μεταρρύθμισεις».
Ο Αξελ σε πρωτοχρονιάτικο άρθρο του στην «ΑΥΓΗ» ανακοίνωσε ότι οι «μεταρρυθμίσεις» δεν προχωράνε . «Οι εποχές που οι ελληνικές κυβερνήσεις ήταν πρόθυμες να υλοποιήσουν οποιοδήποτε μέτρο, χαρακτηρίζοντας το μάλιστα ευεργετικό και δίκαιο, ανεξάρτητα από την κοινωνική καταστροφή που προκαλούσε, είναι πια παρελθόν», ισχυρίστηκε ενώ κάνει ακριβώς το αντίθετο. Κάνει ότι του ζητάει η εβραία Δρακουλέσκου του ΔΝΤ.

Αφού όμως κάνει τον (τζάμπα μάγκα) για εσωτερική χρήση, οι εξωθών του
έστειλαν πιο σαφές το μήνυμα, από το άλλο μεταρρυθμιστικό δημοσιογραφικό όργανο, τον «Εκόνομιστ», που έριξε το σύνθημα :« Ο Τσίπρας δεν ήταν το όνειρο στο οποίο πίστευε η Ελλάδα». Δηλαδή: « Ή Μεταρρυθμίσεις ή έπεσες». Όμως , οι παλιάνθρωποι κολλάνε μεταξύ τους σαν σάπιες σταφίδες. Ο Μίστερ Πανος (Χικ) δήλωσε ότι θα στηρίξει τον Τσίπρα μέχρι τέλους γιατί είναι ένας έντιμος πολιτικός, είπε ότι θέλουν να έρθουν , σε ρήξη με το κατεστημένο, και ότι οι βουλευτές και οι δικοί του και εκείνοι εξελέγησαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, γνώριζαν αυτά που απογράφησαν το καλοκαίρι και θα στηρίξουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Η Τσογλανοπαρέα στο Μαξίμου «ροκανίζει» χρόνο και πλέει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα ελπίζοντας σε ένα θαύμα από την ενίσχυση των δυνάμεων που αντιμάχονται τη λιτότητα, που θέτει τις βάσεις μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής,
η οποία κάποτε θα φέρει μια «μεγάλη παραγωγική και οικονομική ανασυγκρότηση», στα λόγια.
Ο Αξελ μίλησε για τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής με τους λαθραίους μουσουλμάνους, και τους πούστηδες.

Και ενώ οι έξωθεν τους στέλνουν στα πίτς για ρεκτιφιέ, η υπουργός πίστας μανδάμ Όλγα λέει ότι είναι αδιαμφισβήτητη η κυβερνητική πλειοψηφία και ο τέως προτ παρόλ του ΣΥΡΙΖΑ μεσιέ Σκουρλέτης τονίζει, ότι τα σενάρια σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης , «είναι δημιούργημα κύκλων που θα ήθελαν να δημιουργήσουν συνθήκες ομηρίας στην κυβέρνηση» και ότι, «δεν υπάρχει ανάγκη διεύρυνσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας».
Όπως είπαμε : Οι παλιάνθρωποι κολλάνε μεταξύ τους σαν σάπιες σταφίδες.
Ο Μπαλζάκ είχε δίκιο.


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ