Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο κομπασμός της νεοφιλελεύθερης δολιότητας…

Η αθλιότητα του Νάσου Αθανασίου δεν αποτελεί απλώς μια δήλωση - όνειδος υπέρ του Σημίτη, αλλά και μια συνειδητή απόπειρα παραποίησης της πραγματικότητας και εξαπάτησης του ελληνικού λαού: Αλητεία στο τετράγωνο.

Μιλάει το μικροσκοπικό πολιτικό μορμολύκειο του συριζαίικου νεοφιλελευθερισμού περί «κατάρρευσης» του Ασφαλιστικού (που ο Σημίτης «είχε καταλάβει»), αποκρύβοντας δολίως την άγρια και πολύχρονη λεηλασία των Ταμείων: Αυτή που αποτελεί και το βασικό αίτιο της κατάρρευσης.

Το ΕΓΚΛΗΜΑ αυτό που επί δεκαετίες διαπράχτηκε σε βάρος των Ταμείων (για τη «σωτηρία» τους) το παρασιωπά ο κύριος αυτός: Τέτοιο μέγεθος κυνισμού και πολιτικής αλητείας.

Μήπως δεν γνωρίζει ο «αριστερός» αυτός ότι επί δεκαετίες ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις οργίαζαν στην
ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ των Ταμείων και στην εξόντωση των συνταξιούχων;

Παραπέμπουμε πάνω σ’ αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ στο κείμενο- ντοκουμέντο του Νίκου Μπογιόπουλου, εδώ:
http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/362986,Polemos-monomerhs-kai-anelehtos---.html


Και αντιγράφουμε σχετικά με το τι έκανε ο Σημίτης που «είχε καταλάβει»!

«Μέσα σε μία τριετία, το διάστημα 1999 - 2002, έγιναν φτερό στον άνεμο του χρηματιστηριακού τζόγου τα 2/3 των αποθεματικών των Ταμείων !
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κοινωνικού Προϋπολογισμού, που είχε δημοσιοποιηθεί τον Οκτώβρη του 2003, η αξία των μετοχών που είχαν στην κατοχή τους τα ασφαλιστικά Ταμεία κατρακύλησε από τα 5,3 δισ. ευρώ σε 1.8 δισ. ευρώ.
Μέσα σε μία τριετία, δηλαδή, οι καπιταλιστές και οι χρηματιστές λεηλάτησαν 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ!».


Αρκετά πια με όλη αυτήν την «αριστερή» πολιτική αλητεία που ξεπλένει το θηριώδες ΕΓΚΛΗΜΑ της καταλήστευσης των Ταμείων και προωθεί το νέο ΕΓΚΛΗΜΑ: Αυτό των χαριστικών βολών στα Ταμεία, δηλαδή το έγκλημα της νέας λεηλασίας τους και του ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ τους…

το είδα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ