Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Πράσινος ευρωφασισμός: ‘Σούπερ-πολιτισμική’ κοινωνία είτε το θέλετε είτε όχι.

Κάποιοι νομίζουν ότι οι κοινωνίες φτιάχνονται στα εργαστήρια και ότι η ιδεοληψία τους αποτελεί ένα επαρκές ηθικό/ανθρωπολογικό/κοινωνιολογικό υπόβαθρο, που μπορεί να τις στηρίξει. Έχουν μάλιστα έναν συγκεκριμένο τρόπο να προβάλλουν τις προοδευτικές τους θέσεις .. κουνώντας το δάχτυλο. Αν ο Χίτλερ ξαναγεννιόταν, θα φορούσε φουστάνια, θα χωνόταν κάπου στην αριστερή πτέρυγα (είναι της μοδός και έχει πέραση) και θα κρυβόταν πίσω από έναν ‘καλό σκοπό’.

Μία μικρή λεπτομέρεια όμως ίσως ρίξει λίγο φως σε αυτήν την παράνοια. Οι Πράσινοι μαζί με τους Φιλελεύθερους ούρλιαζαν κάποτε στην Ευρωβουλή υπέρ του βομβαρδισμού της Λιβύης.

Ομιλεί η Dr. Von Berg (ή μήπως Dr Jekyll and Hide;;) – μέλος του κόμματος των Πρασίνων στην Γερμανία. [Βίντεο στο youtube]

Πρόεδρος της Βουλής: Κυρίες και κύριοι θα
μιλήσει η κυρία Δρ Von Berg για το Γερμανικό Κόμμα των Πρασίνων.

Δρ Von Berg: Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι.


Η κοινωνία μας θα αλλάξει. Η πόλη μας θα αλλάξει ριζικά.
Πιστεύω, ότι σε 20 με 30 χρόνια δεν θα υπάρχουν [Γερμανικές] πλειοψηφίες στην πόλη μας.
Το ίδιο λένε και οι ερευνητές στην μετανάστευση. Θα ζούμε σε μία πόλη που θα ευδοκιμούν οι πολλές και διαφορετικές εθνότητες. Θα έχουμε πολλούς ανθρώπους και θα ζούμε σε μία σούπερ-πολιτισμική κοινωνία.

Αυτό θα έχουμε στο μέλλον. Και θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρη, [υψώνει τη φωνή της και κουνά απειλητικά το δάχτυλο] ειδικά σε εκείνους της δεξιάς παράταξης.

Αυτό είναι καλό.



απομαγνητοφώνηση/μετάφραση Φαίη / Αβέρωφ

1 σχόλιο:

  1. θα πρασινισετε απο το κακο σας,αλλα εμεις θα γινουμε μαυροι βρυκολακες και θα σας φαμε πρασινους και φρεσκους σαν τα μαρουλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ