Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

"Αυγή", Κούλογλου, ΑΠΕ... δημοσιογραφικές πόρνες του Μερκελισμού & της "νέας τάξης"! Ας αρχίσουμε να τους ξεσκεπάζουμε!

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου


13 εβδομάδες από την αίτηση συνδρομής της Συρίας στη Ρωσία για αντιτρομοκρατική συνδρομή... Οι μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ, Ε.Ε., Ισραήλ και σκοταδιστικών δικτατορικών "αραβικών" καθεστώτων ξεκίνησαν δράση γκεμπελικής διαστρέβλωσης μέσβ των δημοσιογραφικών πορνών... Αυγή, ΑΠΕ & Κούλουγλου... προσφέρουν ΝΑΤΟϊκές υπηρεσίες!


Μετά τις αποκαλύψεις... για τον ρόλο των νεοαποικιοκρατών, με τους "εξεγερμένους" επί 5 χρόνια, τους "μετριοπαθείς" και μη "μετριοπαθείς"  φονιάδες μισθοφόρους τους στη Συρία, τον ρόλο της "αραβικής άνοιξης made in USA"... την ανάθεση ευθύνης εκπαίδευσης κι εξοπλισμού των αποκεφαλιστών του χαλιφάτου δολοφόνων από Τουρκία, Ισραήλ και την πλήρη ενίσχυση από τον παιδόφιλο "μονάρχη" της Σαουδικής Αραβίας -προεδρεύει και στο "Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" του γελοίου οργανισμού ΟΗΕ (τώρα ενδιαφέρεται και για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" των φονιάδων), αλλά και του Κατάρ με το "al jazeera"... την μεγαλειώδη επιχείρηση κατασκευής "προσφυγικού" ζητήματος για αποπροσανατολισμό της διεθνούς κοινής γνώμης, την μεγάλη οικονομική μπίζνα του διευθυντηρίου της Ε.Ε. και σήμερα με την δήθεν απάνθρωπη επίθεση της Συρίας σε ελεγχόμενα χωριά από φονιάδες αποκεφαλιστές, τρομοκράτες της δύσης... το διαδίκτυο και τα μέσα ενημέρωσης έχουν πλημμυρίσει με όλων των ειδών τις ανόητες φήμες, μύθους και ψέματα για το τι θα μπορούσε να θα συνέβαινε και τώρα τι συμβαίνει.


Αυτές οι φήμες, μύθοι και ψέματα όχι μόνον εξακολουθούν, αλλά εντείνονται κι εξαπλώνονται με
συντονισμένες επιχειρήσεις γκεμπελικής προπαγάνδας της "πολιτισμένης" δύσης, των ιμπεριαλιστών της "νέας τάξης"...


Δείτε ενδεικτικά, τις ελληνικές δημοσιογραφικές πόρνες της...

σιωνιστικής "αριστεράς" -ξεπερνούν κατά παρασάγγες την στρατευμένη στην υπόθεση του 4ου Ράιχ δεξιά και νεοφιλελεύθερους σοσιαΛΗΣΤΕΣ-, πως μπαίνουν στην πρώτη γραμμή των λακέδων του ιμπεριαλισμού και κανέναν δεν τολμάει να γράψει ή να μιλήσει!


Ο γνωστός πολιτικός γυρολόγος, πολιτικός απατεώνας, αλλά και καταδικασμένος για λογοκλοπές κ.α., ο Γεωργιάδης του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην μνημονιακό οικόσιτο του ΓΑΠ, ο κ. Κούλουγλου, σήμερα "ριζοσπάστης αριστερός" ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με μηνιάτικο περίπου στα 35.000 ευρώ (τώρα τουλάχιστον πληρώνει τους εργαζόμενους στο "αριστερό" tvxs του;)... στην πρώτη γραμμή: 

Μαντάγια: Η πόλη όπου οι άνθρωποι πεθαίνουν από τη πείνα -Οι Πολιορκημένοι - βίντεο από το Al Jazeera
Από κοντά κι "Αυγή" της κοσμοπολίτικης "αριστεράς", με πηγές πάντα τα ιμπεριαλιστικά κατασκευάσματα (Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων... Γιατροί Χωρίς Σύνορα κ.α.)
Αυγή: Συρία: Τουλάχιστον 23 άνθρωποι πέθαναν από την πείνα στην πολιορκημένη Μάνταγια
Δεν υπολείπεται το κρατικό ΑΠΕ, που πληρώνει για την επίσημη παραπληροφόρησή του ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης: Επετράπη η πρόσβαση των ανθρωπιστικών οργανώσεων στην υπό πολιορκία πόλη Μαντάγια.
Ας μην ασχοληθούμε με τον αστικό τύπο, που έχει ίδιο σημείο αναφοράς, μιας και είναι διαχρονικά γνωστός ο ρόλος του κι οι "υπηρεσίες" του...


 


Όλοι αυτοί δεν έχουν γράψει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ για τους 250.000 νεκρούς που έχει "πληρώσει" ο ηρωικός κι αδούλωτος λαός της Συρίας, μέχρι σήμερα...


Όλοι αυτοί αποσιωπούν το φονικό-δολοφονικό εμπάργκο της επίσημης Ελλάδας (κυβέρνησεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και σήμερα της "πρώτη φορά αριστεράς) εναντίον του λαού της Συρίας: Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας!


Νοιώθουν "ανίσχυροι" κάτω από την προστασία της "νέας τάξης"... ας αρχίσουμε, έστω με μικρές δυνάμεις να τους αποδομούμε...


Όσοι διαθέτουν "αδένες", ας αναδείξουμε την αλήθεια, να ακουμπήσουμε τις συνειδήσεις της πατριωτικής Ελλάδας, της πατριωτικής αριστεράς... αυτούς που συνεχίζει να παγιδεύει ο "αριστερός" Δούρειος Ίππος του 4ου Ράιχ!


Έστω σε λίγα ιστολογοφόρα (blogs) που δεν έχουν "εξαρτήσεις", επώνυμους κι ανώνυμους σχολιαστές... διαδίδουμε την αλήθεια!

Ας μας πουν πότε (χρονολογία) και που, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες, βίντεο... που τώρα αναδημοσιεύουν ως χθεσινά!




Ο πριν χρόνια [2009], επαίτης (Clouchard της "πολιτισμένης" δύσης)... -"αθάνατη" φωτογραφία που σήμερα κάνουν χρήση στο διαδίκτυο και τα ΜΜΕ οι δημοσιογραφικές πόρνες-, που εμφανίζουν ως "θύμα" του "αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος της Συρίας", με τη συνδρομή της Cia, Μοσάντ και μυστικών υπηρεσιών Ε.Ε....


Η Συρία θα γίνει ο τάφος των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους! Η "αραβική τους άνοιξη" ας γίνει χειμώνας κι η Συρία νέο Στάλινγκραντ!


Να υπερασπίσουμε, με τις όποιες μικρές δυνάμεις μας Tα πραγματικά χαρακώματα του ευρωπαϊκού πολιτισμού!


Ο Αμάρ Μπαγκντάς, Γ.Γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας στην αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση του KKE, ας αποτελέσει σημείο αφύπνισης όσως συντρόφων και συντροφισσών παραμένουν εγκλωβισμένοι και παραμυθιασμένοι από τους επαγγελματίες "αντιρατσιστές" της ηγετικής κλίκας του νέου ΣΥΡΙΖΑ, των ΜΚΟ του (χθες του ΓΑΠ, σήμερα του Τσίπρα και του πετυχημένου υπερασπιστή των "προσφύγων" του "αριστερού" Μουζάλα) και της "ασριτεράς" του Σόρος!


Στη γειτονική Ιταλία ξεσκεπάστηκε η μπίζνα των "προσφύγων-μεταναστών" του "αριστερού" Ρέντζι... (Στην Ιταλία δεν συγκεντρώνουν βοήθεια για τους πρόσφυγες, αλλά για το λαό της Συρίας), ας ξεκινήσουμε κι εδώ!


Ποιος βουλευτής έχει "αδένες" να κάνει κοινοβουλευτική ερώτηση στους "αριστερούς" Κοτζιά και Τσίπρα, γιατί συνεχ΄πιζουν φονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας;


Ας είναι μια αρχή στο αστικό κοινοβούλιο του 4ου Ράιχ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ