ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Ακροδεξιοί και ψευτοαντιρατσιστές αμαύρωσαν διαδήλωση Γερμανών πολιτών για τις επιθέσεις στην Κολωνία

Χιλιάδες διαδηλωτές βρέθηκαν στους δρόμους της Κολωνίας για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη βία κατά των γυναικών ύστερα από τις επιθέσεις που σημειώθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην πόλη από παράνομους μετανάστες.
Την ίδια ώρα πίσω από κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης συγκεντρώθηκαν, περίπου 450 υποστηρικτές του ακροδεξιού κινήματος Pegida, οι οποίοι έφτασαν με τρένα από τις γύρω περιοχές. Το σύνθημά τους ήταν «Το Pegida προστατεύει».

Έτσι βρήκαν πάτημα, οι γνωστές… «αντιρατσιστικές» οργανώσεις, οι οποίες προέβησαν σε αντιδιαδήλωση, βάζοντας την ταμπέλα του «ακροδεξιού» σε όσους πολίτες διαμαρτυρήθηκαν.

Πρόκειται για τις οργανώσεις «Η Κολωνία ενάντια στην ακροδεξιά» και «Η Κολωνία αντιστέκεται», στις οποίες συμμετέχουν συνδικάτα, κόμματα, εκκλησιαστικές και άλλες θρησκευτικές κοινότητες. Το σύνθημά τους ήταν «Σταματήστε το Pegida! Όχι στο ρατσισμό! Όχι στον σεξισμό!».

Η ομοσπονδιακή αστυνομία ήταν παρούσα στις
διαδηλώσεις με εκατοντάδες άνδρες, ενώ η αστυνομία του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας κινητοποίησε 1.700 άνδρες. Ύστερα από την εκτόξευση βεγγαλικών και μπουκαλιών εναντίον τους, οι αστυνομικοί τελικά διέλυσαν τη διαδήλωση του Pegida χρησιμοποιώντας εκτοξευτήρες νερού.

Τελικά ακροδεξιοί και «αντιρατσιστές» δουλεύουν για τον ίδιο σκοπό: Να μπαίνει «ταμπέλα» εθνικιστή σε όσους πολίτες αγανακτούν αυθόρμητα κατά της, παγκοσμιοποιητικής έμπνευσης, πολυπολιτισμικότητας!

(prisonplanet)

το είδα


Δες και,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ