Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Πρόσφυγας-λαμπαδηδρόμος στην Αθήνα -Θα κρατήσει την ολυμπιακή δάδα του Ρίο 2016



Η ολυμπιακή φλόγα θα περάσει μέσα από κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Αθήνας, με έναν από τους πρόσφυγες να αναλαμβάνει το ρόλο λαμπαδηδρόμου, κρατώντας στα χέρια του τη δάδα.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής επιτροπής, Τόμας Μπαχ.«Η φλόγα θα περάσει από ένα κέντρο φιλοξενίας όπου, ένας πρόσφυγας θα κληθεί να συμμετάσχει», ανέφερε.

Η φλόγα θα ανάψει στις 21 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία και θα περάσει από κέντρο φιλοξενίας Ιρανών και Αφγανών προσφύγων της Αθήνας, μέχρι να φύγει από τη χώρα 12 μέρες αργότερα.

Οπως είχε γνωστοποιηθεί στο παρελθόν από την ΔΟΕ, οι αθλητές-πρόσφυγες που δεν έχουν πλέον χώρα θα συμμετάσχουν στους Αγώνες του Ρίο, υπό τη σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων.
«Θέλουμε να τραβήξουμε την προσοχή στα προβλήματα των προσφύγων. Δεν γνωρίζουμε πόσοι ακριβώς θα πάρουν μέρος με την Ολυμπιακή σημαία, αλλά δεν θα είναι παραπάνω από 5-10», τόνισε ο κ. Μπαχ.

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »