Σελίδες

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ο κυρ Βασίλης ο Σαλαηδός*

Είπαμε, λαγός ο φραπεδοτενεκές και τωρα που οι πλούσιοι είναι όσοι έουν εισόδημα πάνω από 1500 ευρώ το μήνα, τον έβγαλαν μπροστά κατά των «προνομιούχων». Και τον φώναξαν στο «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» για να μιλήσει κατά των «προνομιούχων» δημοσιογράφων στο υπουργείου Τύπου. Και τους είπε με ύφος «σοβαρό»:

«Εσείς οι δημοσιογράφοι, όσοι είστε - προφανώς όχι εσείς οι δύο- από το υπουργείο Τύπου... Ξέρετε είναι 1800 δημοσιογράφοι. Οι συνάδελφοί σας που είναι και παίρνουν από 1800-2000 έκαστος και δεν προσέρχονται, αυτοί είναι εργαζόμενοι; Το να πηγαίνεις στην καρέκλα σου, να την καταλαμβάνεις και να τηρείς τα ωράρια αυτό είναι μια λευκή απεργία. Αργομισθία είναι να μην προσέρχεσαι ή να καλύπτεσαι από τον προϊστάμενο .Πώς το ξέρω; Γιατί δεν χωράει το υπουργείο Τύπου ούτε εκατό άτομα. Τώρα άμα πάνε εκατό άτομα εκεί θα είναι σαν διαδήλωση. Αν πάνε 1800 άτομα θα είναι σαν συγκέντρωση παλιά του Αντρέα. Για αυτό λέω, δεν υπάρχουν καθίσματα».
Και οι άλλοι, οι «βαλτοί», οι «ρουφιάνοι», τον άκουγαν και ….κούναγαν το κεφάλι τους, για τα φοβερά που κατήγγειλε ο κυρ Βασίλης ο Σαλαηδός, που διασπείρει συστηματικά ως λαγός ψευδείς ειδήσεις, κλιμακώνοντας την επίθεση του στους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα.
Οι δημοσιογράφοι στη Γεν. Γραμματεία δεν ξεπερνάν τους εβδομήντα! Ελάχιστη πράγματι απόσταση από τους 1800 του εντυπωσιακά ανεύθυνου λεβέντη.

Αλλά είπαμε, εξελέγη χάρη στον Μητσικώστα και με το σύνθημα, «και Λεβέντης και Μαλάκας» ,με τις
ψήφους των βλογιοκομμένων και χαροκαμένων της τηλε-υπνοπαιδείας, που καταπίνουν τα αλαφουζόλ με τις φούχτες.
Και οι μειωμένοι μισθοί , σύμφωνα με τις παλιές συλλογικές συμβάσεις, μετά από 30 ή και 35 χρόνια εργασίας δεν είναι προνόμιο. Είναι δικαίωμα.
Αλλά ο εργολάβος τηλεφραπεδοπολιτικός, που πλούτισε ως σπιτέμπορας και ως καταπατητής δημόσιας συχνότητας ,φαιδρός μπορεί να είναι, αλλά σίγουρα δεν είναι «κορόιδο», οπότε μιλώντας στην Βουλή, για την κρατική χρηματοδότηση ειπε: «Εγώ είμαι βλάκας να μην την πάρω;».

*Σαλαηδός(η) =Λίγο σαλεμένος. Αυτός που λέει χαζομάρες


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου