Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Στις ΗΠΑ βγαλαν από το ψυγείο τον Μεγάλο Αδελφό



Το 30% των (απελπισμένων) χαζών αμερικανών ελπίζει σε πραξικόπημα Σύμφωνα με δημοσκόπηση της (καθεστωτικής) YouGov, για πολλούς απελπισμένους και χαζούς Αμερικανούς, ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, με το οποίο ο στρατός θα ανελάμβανε τον έλεγχο της (διεφθαρμένης) ομοσπονδιακής κυβέρνησης, φαίνεται σαν μια «αναζωογονητική εναλλακτική λύση».

Η έρευνα διαπίστωσε ότι σχεδόν το 1/3 των Αμερικανών θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα στρατιωτικό πραξικόπημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ το 41% θα ήταν αντίθετο εκατό δεν θα μπορούσε να φανταστεί υποστηρίζουν ένα τέτοιο γεγονός.
Η έρευνα αποκάλυψε ακόμα ότι. οι Ρεπουμπλικάνοι είναι περισσότερο «φασίστες», αφού το 43% των οπαδών του πραξικοπήματος δηλώνουν Ρεπουμπλικάνοι ενώ οι «Δημοκρατικοί πραξικοπηματίες» είναι μόνο 20%.

Στην ίδια έρευνα, οι χαζοί ερωτώμενοι, επηρεασμένοι από το Χόλυγουντ, απάντησαν κατά το 70% ότι οι
(μισθοφόροι και επαγγελματίες) στρατιωτικοί . «θέλουν το καλύτερο για την Αμερική», ενώ μόνο το 12% θεωρεί το ίδιο και για τα μέλη του Κογκρέσου. Το 71% μάλιστα πιστεύει ότι τα μέλη του Κογκρέσου επιδιώκουν μόνο ό, τι είναι καλύτερο για τον εαυτό τους. Η πλειοψηφία, το 55% θεωρεί επίσης ότι οι αστυνομικοί (ομοσπονδιακοί και τοπικοί) κάνουν το καλύτερο που μπορούν για τη χώρα.

ΥΓ. Η δημοσκόπηση δεν ρώτησε τους χαζούς να πουν τη γνώμη τους για τους φιλάνθρωπους τραπεζίτες.

το είδα

2 σχόλια:

  1. γιατι ειναι χαζοι οι Αμερικανοι?
    οι Ευρωπαιοι τι ειναι καλυτεροι?
    και τι εστι χαζομαρα βλαβη εγκεφαλου η μηπως ελλειψη πληροφορησης και γνωσης?
    παντου υπαρχουν οι ανιδεοι και βραδυνοες,αλλα παντου υπαρχουν και ανυσηχα πνευματα με γνωση και λογικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον αυτονόητο λόγο ότι κάποιος πρέπει να μας εξασφαλίσει ότι η με οποιοδήποτε προσωπείο δικτατορία, δεν θα είναι οργανωμένη και χρηματοδοτημένη από τους ίδιους που χρηματοδοτούν τα διεφθαρμένα κόμματα του κοινοβουλευτισμού.
      Τα διεθνή μεγάλα συμφέροντα που ελέγχουν τα ΜΜΕ, τα κοινοβούλια, τον συνδικαλισμό και παραδοσιακά ανεβοκατεβάζουν δικτατορίες, δεν έχουν κανένα λόγο να διστάσουν να είναι πίσω από την επόμενη δικτατορία που θα εμφανιστεί στην Ελλάδα ή αλλού.
      Πιο απλό δεν μπορεί να είναι.

      Παρακαλούμε να επιλέγετε πιο προσεκτικά το περιεχόμενο των σχολίων σας.
      Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »