Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 30/6/2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ. ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο δρ.ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ κ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ

5 σχόλια:

  1. Νικόλαος Λάος,ο Έλληνας πρόεδρος των Ιλλουμινάτι

    http://www.logiosermis.net/2014/05/blog-post_6415.html#.VZk4DUafbG4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας παραπέμπουμε σε απάντηση που δώσαμε σε άλλον σχολιαστή επί του ιδίου θέματος: εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς φίλε μου,επειδή είναι ακριβώς θέμα διάκρισης δεν θεωρώ πρέπον να μπαίνουν τέτοια βίντεο.

    Υπάρχουν 10αδες γεωπολιτικοί αναλυτές,ο κ.Λάος μπορεί να πρωθεί την ατζέντα των ιλλουμινάτι.
    Λέει 10 αλήθειες κα ενα ψέμα,μεχρι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και το κοινό να τα βλέπει όλα για αλήθειες.

    Αυτό κάνανε αιώνες τώρα εντέχνως και πετυχημένως.Για να έχει κάποιος την διάκριση πρέπει να έχει και την γνώση,για να αντιλαμβάνεται τα κόλπα.Εφόσον πιστεύετε ότι έχετε τοιαύτη διάκριση,καλό θα ήταν κάτω απο κάθε βίντεο να αναφέρεται τι είναι ο κύριος,τι αντιπροσωπεύει και σε ποια σημεία του βίντεο προωθεί την ατζέντα των ιλλουμινάτι,για να γνωρίζει ο αναγνώστης που δεν έχει την κατάλληλη διάκριση και να προφυλάσσεται.

    Πιστεύω οτι είναι το ελάχιστο καθήκον σας.


    Υ.Γ.
    Προσωπικά δεν πρόκειται να δεχτώ την ανάλυση,όσο περισπούδαστη και αν είναι οποιουδήποτε μασώνου,ιλλουμινάτι,σατανιστή που έχει κρυφή ατζέντα εναντίον της χώρας μου και όλων των χωρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγράφουμε εδώ την απάντηση που δώσαμε σε άλλον σχολιαστή επί του ιδίου θέματος, στην οποία σας παραπέμψαμε πιο πριν:

      “Oι επιφυλάξεις που εύλογα δημιουργεί σε κάποιον η συγκεκριμένη ιδιότητα του κυρίου Λάου είναι δεδομένες. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι πρέπει ασυζητητί να κλείνουμε τα αυτιά μας στα όσα καταγγέλλει. Εκτός και αν δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, θεωρώντας ότι έχουμε μηδενική ικανότητα διάκρισης. Οι καταγγελίες του και γενικότερα οι πληροφορίες που παρέχει είναι από τις πλέον συγκροτημένες και τεκμηριωμένες. Ως εκ τούτου καλούμε τον οποιονδήποτε να τις παρακολουθεί ευρισκόμενος σε επιφυλακή ώστε να συνυπολογίζει κάθε στιγμή και τις προαναφερθείσες επιφυλάξεις.
      Οι ad hominem αναφορές, δηλαδή οι εναντίον της προσωπικότητας και του βίου του ατόμου, είναι μια κατά την γνώμη μας λανθασμένη κριτική προσέγγιση. Η ίδια η ποιότητα του λόγου έχει την μεγαλύτερη σημασία σύμφωνα και με τα προεκτεθέντα.”

      Επιπροσθέτως σας αναφέρουμε τα εξής:
      Όποιος παρακολουθεί συστηματικά έναν ομιλητή ώστε να του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη, προφανώς θα γνωρίζει και το ποιόν του, το οποίο στην εποχή του διαδικτύου είναι υπόθεση έρευνας μερικών λεπτών. Οι αναδημοσιεύσεις μας απευθύνονται σε νοήμον κοινό. Δεν ανήκει στο καθήκον μας, όπως λέτε, να προνοούμε “πριν από σας για σας”, ως παιδονόμοι. Αν το κάναμε θα έπρεπε να μην δεχόμαστε σχόλια από ανώνυμους όπως εσείς, χωρίς να μας έχουν υποβάλλει τα διαπιστευτήριά τους τα οποία να έχουμε εγκρίνει, διότι θεωρητικά τίποτα δεν αποκλείει να είστε και εσείς κακόβουλο μέλος κάποιας κακόφημης οργάνωσης με τον δόλιο σκοπό να μας παραπλανήσετε. Ακόμα και αν αποκαλύπτατε την ταυτότητά σας, θα μπορούσατε να είστε κρυφό μέλος κάποιας οργάνωσης. Αυτή λοιπόν η λογική δεν οδηγεί πουθενά.
      Ένας άνθρωπος χωρίς εξασκημένη ικανότητα διάκρισης είναι έρμαιο οποιασδήποτε παραπληροφόρησης και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά μπροστά μας σε θέματα πολύ πιο χονδροειδή. Διότι δεν είναι σε θέσει να αντιληφθεί ούτε καν αν αυτός που τον προειδοποιεί είναι ο παραπλανητής ή ο τίμιος. Η λύση δεν είναι το κυνήγι μαγισσών αλλά η καλλιέργεια της νοημοσύνης μας και της ερευνητικής μας διάθεσης.
      Σας ευχαριστούμε για την παρατήρησή σας.

      Διαγραφή
    2. ωραια τα λετε,και ωραια ακουγονται,αλλα οι καιροι ειναι πονηροι και πρεπει να ξερουμε απο ποιους ακουμε το οτιδηποτε,μην ξεχνατε την Μπενακη Ψαρουδα η οποια θρασσυτατα προναηγγειλε την κατασταση στην οποια θα ερθει η χωρα και ο λαος της,και αυτη αληθεια ελεγε,αλλα αυτη η αληθεια δεν ωφελησε παρα εκεινους που επεβαλαν τα προρηθεντα τοτε της Κας Μπενακη,εμεις ως λαος απλα φαγαμε στην μαπα αυτην αληθεια και τωρα τρεχουμε,εχω την εντυπωση οτι η αληθεις που βγαινουν απο τα στοματα συστημικων εναι μια μεθοδος για να συνηθησουμε στην ηττα μας, να αποδεχθουμε το μοιραιο,διοτι το να λες μονο αληθειες χωρις να προτινεις και λυσεις ειναι σαν τρομοκρατηση του μεσου ανθρωπου και κυριως του αδαους.

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »