Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Απάτη των Ηνωμένων Εθνών η αλλαγή του κλίματος για να δημιουργήσουν τη ‘νέα τάξη πραγμάτων’ – σύμβουλος του Αυστραλού Πρωθυπουργού


Ο επικεφαλής σύβουλος επιχειρήσεων του Αυστραλού πρωθυπουργού λέει ότι η κλιματική αλλαγή είναι ένα τέχνασμα των Ηνωμένων Εθνών για τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης που θα βρίσκεται υπό τον έλεγχο του οργανισμού. Η δήλωση αυτή συνέπεσε με μια επίσκεψη του ηγετικού συντονιστή του κλίματος των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Μόρις Νιούμαν (Maurice Newman), πρόεδρος του επιχειρηματικού συμβουλίου του πρωθυπουργού Τόνυ Άμποτ, δήλωσε ότι ο ΟΗΕ χρησιμοποιεί πλαστά μοντέλα που δείχνουν συνεχή αύξηση της θερμοκρασίας επειδή θέλει να διαλύσει τη δημοκρατία και να επιβάλει αυταρχική διακυβέρνηση.

«Είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό, αλλά το 95 τοις εκατό των κλιματικών μοντέλων που μας λένε ότι αποδεικνύουν τη σχέση μεταξύ ανθρωπογενών εκπομπών CO2 και καταστροφικής υπερθέρμανσης του πλανήτη έχουν βρεθεί, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες στατικής θερμοκρασίας, να είναι λάθος», έγραψε σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Australian την Παρασκευή, χωρίς όμως να παρέχει κάποια στοιχεία.

«Η πραγματική ατζέντα είναι η συγκεντρωτική πολιτική εξουσία. Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι το δόλωμα», έγραψε, προσθέτοντας ότι τα
Ηνωμένα Έθνη είναι ενάντια στον καπιταλισμό και την ελευθερία και θέλουν να δημιουργήσουν μια ‘νέα παγκόσμια τάξη’».


Τα ανατρεπτικά σχόλια του συμβούλου συνέπεσαν με μια επίσκεψη της επικεφαλούς του ΟΗΕ για το κλίμα Κριστιάνα Φιγκέρες (Christiana Figueres).

Σύμφωνα με τον Νιούμαν, η Φιγκέρες έχει «καταγραφεί να λέει ότι η δημοκρατία είναι ένα κακό πολιτικό σύστημα για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Η Κομμουνιστική Κίνα, δηλώνει, είναι το καλύτερο μοντέλο

Η Φιγκέρες βρισκόταν στην Αυστραλία για να συζητήσει την πρακτική δράση της κλιματικής αλλαγής, προτρέποντας τη χώρα να αφήσει πίσω της την ρυπογόνα παραγωγή του άνθρακα. Προέτρεψε επίσης την Αυστραλία να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στη διάσκεψη για το κλίμα στο Παρίσι τον Δεκέμβριο.

Είναι αμφίβολο όμως αν αυτή η πρόσκληση θα εισακουστεί. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης για το διοξείδιο του άνθρακα τον Νοέμβριο στο Μπρίσμπεϊν, ο Άμποτ προειδοποίησε ότι η σύνοδος κορυφής του Παρισιού θα αποτύχει εάν οι ηγέτες του κόσμου αποφασίσουν να δώσουν προτεραιότητα στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα έναντι της οικονομικής ανάπτυξης.

Ο Άμποτ, που το 2009 ονόμαστε την επιστήμη πίσω από την κλιματική αλλαγή «σκουπίδια», ακύρωσε επίσης έναν φόρο επί του διοξειδίου του άνθρακα και κατάργησε το ανεξάρτητο συμβουλευτικό όργανο Επιτροπή Κλίματος στην Αυστραλία.

Ο πρωθυπουργός είναι απρόθυμος να συμμετέχει στις πολιτικές της κλιματικής αλλαγής, αν και δεν κατάφερε να τις κρατήσει μακριά από την ημερήσια διάταξη στην περσινή σύνοδο κορυφής του G20.

Τόσο το περιβάλλον του Άμποτ όσο και τα Ηνωμένα Έθνη έχουν έως τώρα αρνηθεί να σχολιάσουν τις δηλώσεις του Νιούμαν.

Ο Νιούμαν, γνωστός σκεπτικιστής της κλιματικής αλλαγής, έχει κάνει παρόμοιες προκλητικές δηλώσεις και στο παρελθόν, περιγράφοντας την έννοια της κλιματικής αλλαγής έναν «μύθο» και μια «αυταπάτη».

Τον Φεβρουάριο επέκρινε τις πολιτικές των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Επικαλούμενος τη Βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση Age UK, δήλωσε ότι οι ηλικιωμένοι πολίτες στη Βρετανία συχνά πεθαίνουν από «χειμερινούς θανάτους», επειδή δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Κατηγόρησε τις πολιτικές της ανανεώσιμης ενέργειας οι οποίες οδηγούν στην αύξηση της τιμής της ενέργειας.

Η φιλανθρωπική οργάνωση που ρωτήθηκε για αυτή τη δήλωση από την εφημερίδα The Guardian, απέστειλε πίσω μία δήλωση με αναφορές στο υψηλό κόστος της ενέργειας παραλείποντας να κάνει οποιαδήποτε νύξη στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Μόλις λίγους μήνες νωρίτερα, τον Νοέμβριο του 2014, ο Νιούμαν ανέφερε μια κυβερνητική Σκωτσέζικη μελέτη, η οποία φέρεται να είπε ότι για κάθε θέση εργασίας στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών, 3,7 θέσεις εργασίας χάνονται από κάπου αλλού. Ωστόσο, η ίδια η έκθεση δεν ανέφερε κάπου ότι είχε ανατεθεί από την κυβέρνηση. Τουναντίον, η κυβέρνηση αποκάλεσε τη μελέτη «παραπλανητική», προσθέτοντας ότι η βιομηχανία θα έχει στην πραγματικότητα το αντίθετο αποτέλεσμα στην απασχόληση.

Σύμφωνα με την Διακυβερνητική Επιτροπή του ΟΗΕ για την Αλλαγή του Κλίματος, ο μέσος όρος της παγκόσμιας θερμοκρασίας θα μπορούσε να αυξηθεί έως και κατά 4,8 ° Κελσίου (40,6 ° F) μόνο μέσα σε αυτόν τον αιώνα. Η πρόβλεψη θεωρείται προπομπός ξηρασιών, πλημμυρών και ανόδου της στάθμης των θαλασσών.


###

Μετάφραση Φαίη/Αβέρωφ

RT

Σχετικές αναρτήσεις:

ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ) – ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ

ΟΙΚΟΚΤΟΝΙΑ: Η Ώθηση Ποινικοποίησης της Ανθρωπότητας για τη Σωτηρία του Πλανήτη

Τα Θαυμαστά Επιτεύγματα της Οικο – Προπαγάνδας

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »