Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ Ο.Α.Ε.Ε. – Κ.Ε.Α.Ο.: ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΑΜΥΝΑ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ (ΑΝ)ΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ

Όπως είχαμε προ-ανακοινώσει παραθέτουμε σε αυτό το άρθρο τα κείμενα (επιστολές – δικόγραφα) τα οποία συντάξαμε εμείς και έχουμε ήδη καταθέσει – χρησιμοποιήσει για τους εαυτούς μας.

Πρίν όμως απλά παραθέσουμε μία λίστα συνδέσμων είναι καλό να εξηγήσουμε την στρατηγική της νομικής επίθεσης που εμείς προτείνουμε. Μη όντας δικηγόροι, βεβαίως συζητήσαμε –συμβουλευθήκαμε τους επαγγελματίες δικηγόρους και δικαστικούς για τα τυπικά και /ή τα βάσιμα της στρατηγικής που εμείς σχεδιάσαμε πριν σας την παρουσιάσουμε.

Τα ΝΠΔΔ όπως ο ΟΑΕΕ και σχήματα όπως το ΚΕΑΟ βασίζονται στην αοριστία και στην έλλειψη ενημέρωσης των Πολιτών όσον αφορά αφ’ ενός τα Δικαιώματα των Πολιτών και αφ’ ετέρου τις υποχρεώσεις του Δημοσίου (σε αυτή την περίπτωση ΟΑΕΕ – ΚΕΑΟ) προς αυτούς.

Το πρώτο λοιπόν που πρέπει να αποσπασθεί από τον ΟΑΕΕ σε πρώτη φάση είναι οι πληροφορίες και τα
τεκμήρια που θα αποδείξουν ατράνταχτα ενώπιον παντός δικαστηρίου αυτό που όλοι μας γνωρίζουμε με την απλή λογική και την εμπειρία μας ως Επαγγελματίες που διώκονται συνεχώς λόγω είδους επαγγέλματος : ότι οι εισφορές είναι παράνομες, παρανόμως υπολογισμένες και επαχθείς ενώ το σύνολο της αντιμετώπισης μας από τον Ο.Α.Ε.Ε. και εντός ολίγου από το Κ.Ε.Α.Ο. είναι επαχθέστατο, καταχρηστικό, αντισυνταγματικό και αντιανθρωπιστικό διότι μας εξαιρεί από την άσκηση εργασίας και πρόσβαση σε περίθαλψη και αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο ενώ στοχεύει εν τέλει είτε στην κλοπή του ασφαλιστικού μας κεφαλαίου είτε στην έμμεση δήμευση της περιουσίας μας τον κοινωνικο-οικονομικό μας στραγγαλισμό και αποκλεισμό.

Άρα, καταθέσαμε και προτείνουμε να καταθέσει κάθε ένας ασφαλισμένος του Ο.Α.Ε.Ε. τα παρακάτω ασφαλιστικά μέτρα ως συνέχεια των επιστολών που είχαμε στείλει από τον Αύγουστο στον Ο.Α.Ε.Ε., όταν μας εστάλη το μαζικό και άκυρο λόγω κοινού αριθμού πρωτοκόλλου ειδοποιητήριο (βλέπε σχετικό άρθρο http://www.humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=318) και μετά όταν ανταπαντήσαμε στην δεύτερη αόριστη, και κατά παράβαση του Συντάγματος και του Νόμου περί υποχρέωσης πλήρους και ορισμένης επί της ουσίας απαντήσεως σε αναφορές – αιτήσεις – ενστάσεις Πολιτών του Δημοσίου, παράνομη, δήθεν ‘απαντητική’ επιστολή – ειδοποιητήριο του Ο.Α.Ε.Ε. όπερ και έκτοτε έχει τηρήσει σιγή ιχθύος (βλέπε http://www.humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=325).

Δείτε εδώ τα ασφαλιστικά μέτρα που καταθέσαμε εμείς: http://www.humansupport.gr/uploads/asfalistika2013.pdf

Δείτε εδώ τα γενικά ασφαλιστικά μέτρα που προτείνουμε : ΚΛΙΚ ΕΔΩ http://www.humansupport.gr/uploads/asfalistikamitra.pdf



Πρόκειται για μία φόρμα ασφαλιστικών μέτρων επίδειξης εγγράφου όπου εσείς θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και θα ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνονται με πλάγια γράμματα όπου υπάρχει κείμενο με μπλέ μελάνη. (Εδώ τα το κείμενο σε μορφή doc http://www.humansupport.gr/uploads/asfalistikamitra.doc )

Προσοχή : τα ασφαλιστικά μέτρα έχουν συνταχθεί έχοντας υπ’ όψη ότι έχουν αποσταλεί από τον ασφαλισμένο οι δύο προαναφερόμενες επιστολές. Εάν έχετε στείλει διαφορετικές ή έχετε στείλει και άλλες θα πρέπει να τροποποιήσετε εσείς το κείμενο αναλόγως με το περιεχόμενο της επιστολής σας, κάνοντας τις απαραίτητες παρεμβάσεις.

Εάν δεν έχετε στείλει καμμία επιστολή σε ό,τι έχετε λάβει από τον Ο.Α.Ε.Ε. στείλτε τες τώρα (με την χρονική σειρά βεβαίως την κάθε μία και με την προϋπόθεση για την δεύτερη ότι σας απαντάει στην πρώτη ένσταση σας ο Ο.Α.Ε.Ε.) και καταθέστε τα ασφαλιστικά μέτρα σας σε ένα μήνα από την στιγμή που στείλετε την πρώτη σας επιστολή, εάν δεν λάβετε απάντηση σε αυτή και ένα μήνα από την δεύτερη αν σας αποσταλεί απάντηση στην πρώτη.

Με αυτό τον τρόπο και έχοντας εμείς οι ασφαλισμένοι πολλές δικασίμους με το ίδιο ουσιαστικό αίτημα ασκούμε ασφυκτική πίεση καθημερινά τόσο στον Ο.Α.Ε.Ε. όσο και στους κυβερνητικούς που φοβούνται την διαφάνεια και την αποκάλυψη της σωρείας των εγκληματικών τους πράξεων εις βάρος μας.
Ταυτόχρονα, στείλτε στο Κ.Ε.Α.Ο. τις παρακάτω επιστολές για να μας διασαφηνισθεί το αόριστο νομικό του πλαίσιο και να μην μπορεί να ελιχθεί στις επόμενες νομικές μας επιθέσεις οι οποίες βεβαίως θα λάβουν χώρα ως ομάδα στο ΣτΕ εγχωρίως και στα αρμόδια διεθνή δικαστήρια εκτός της Ελλάδος :

Α) http://www.humansupport.gr/uploads/keao1.pdf (εστάλη με συστημένο PD 187054563GR)

Β) http://www.humansupport.gr/uploads/keao2.pdf (εστάλη με συστημένο PD 187054603GR)

Γ) http://www.humansupport.gr/uploads/keao3.pdf (εστάλη με συστημένο PD 181721374GR και PD 181721388GR)

Δ) http://www.humansupport.gr/uploads/keao4.pdf (εστάλη με συστημένο PD 181721365GR)

Με αυτά τα γράμματα αφ’ ενός καταθέτουμε επίσημο αίτημα αναστολής της όποιας διαδικασίας Κ.Ε.Α.Ο. (επιστολή Α) αφού έχουμε βεβαίως πρώτα καταθέσει τα ασφαλιστικά μας μέτρα. Εάν δεν μας απαντήσει έχουμε δυνατότητα να ασκήσουμε άλλα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του ή αν μας απαντήσει λέγοντας τα περί μη αναστολής, κλπ μπορούμε ν χρησιμοποιήσουμε το έγγραφο του αυτό για άμεση προσφυγή διεθνώς αλλά και να ετοιμασθούμε άμεσα για να προσβάλλουμε την εκτελεστή πράξη που θα μας έρθει με την επίδοση της κατ’ ευθείαν στο ΣτΕ.

Με τις άλλες τρείς επιστολές ζητάμε τα έγγραφα – απαντήσεις γνωμοδοτήσεις (ιδίως προς την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων) με τα οποία θα επτεθουμε νομικά κατά του Κ.Ε.Α.Ο ως αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό και επαχθή οργανισμό για να το διαλύσουμε.

Αυτά για τώρα. Θα μιλήσουμε λεπτομερέστερα στο άμεσο μέλλον τόσο για το στρατηγικό σχέδιο που ξεκινήσαμε να αναπτύσσουμε εδώ όσο και για το πόσο εύκολο είναι να μεταλαμπαδευθεί αυτού του είδους η στρατηγική σε κάθε πτυχή του δημοσίου ώστε επί της ουσίας να ακινητοποιήσουμε τις πράξεις των κυβερνητικών-τροϊκανών.

ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !

ΖΗΤΩ ΤΟ 120 Σ !

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου

το είδα





<<<    Η Τρανή δικαίωση του Άρη Πουλιανού που πέρασε απαρατήρητη ! 



 Η μεγάλη απάτη της κυβέρνησης με την ΕΡΤ...    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.