«Αν έχετε προβλήματα στο στομάχι ή γαστρεντερικά προβλήματα, μια νέα μελέτη με επικεφαλής την Δρ Judy Carman μπορεί να βοηθήσει να εξηγήσει γιατί: οι χοίροι που τρέφονται με μια διατροφή γενετικά τροποποιημένης σόγιας και καλαμπόκι, παρουσίασαν 267% αύξηση σε σοβαρή φλεγμονή του στομάχου σε σύγκριση με εκείνους που δεν τρέφονται με ΓΤΟ διατροφή.
Στους άνδρες, η διαφορά ήταν ακόμη πιο έντονη: με αύξηση 400% . (Για την ιστορία, τα περισσότερα αυτιστικά παιδιά είναι άνδρες, και σχεδόν όλοι τους έχουν σοβαρή εντερική φλεγμονή.) Η μελέτη διεξήχθη σε 168 νεαρούς χοίρους σε ένα αυθεντικό αγροτικό περιβάλλον και διεξήχθη σε διάστημα 23 εβδομάδων από οκτώ ερευνητές σε όλη την Αυστραλία και τις ΗΠΑ.
Η επικεφαλής της έρευνας, Δρ Judy Carman, είναι από το Ινστιτούτο Έρευνας Υγείας και Περιβάλλοντος στο Kensington Park, στην Αυστραλία. Η μελέτη έχει ήδη δημοσιευθεί στο περιοδικό οργανικών συστημάτων, ένα όμοιος-αναθεωρημένο περιοδικό επιστήμης.
Στους άνδρες, η διαφορά ήταν ακόμη πιο έντονη: με αύξηση 400% . (Για την ιστορία, τα περισσότερα αυτιστικά παιδιά είναι άνδρες, και σχεδόν όλοι τους έχουν σοβαρή εντερική φλεγμονή.) Η μελέτη διεξήχθη σε 168 νεαρούς χοίρους σε ένα αυθεντικό αγροτικό περιβάλλον και διεξήχθη σε διάστημα 23 εβδομάδων από οκτώ ερευνητές σε όλη την Αυστραλία και τις ΗΠΑ.
Η επικεφαλής της έρευνας, Δρ Judy Carman, είναι από το Ινστιτούτο Έρευνας Υγείας και Περιβάλλοντος στο Kensington Park, στην Αυστραλία. Η μελέτη έχει ήδη δημοσιευθεί στο περιοδικό οργανικών συστημάτων, ένα όμοιος-αναθεωρημένο περιοδικό επιστήμης.
Επιμέλεια άρθρου Vagedim
Πηγή: atheatignosi.gr
Πηγή: atheatignosi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου