Σελίδες

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Πόσος κόσμος πήγε στη συγκέντρωση Τσίπρα στο Σύνταγμα

Οι διαφορετικές προσεγγίσεις που κάνουν άνω κάτω τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει σε βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στα στρατόπεδα των άλλων κομμάτων,  η  χθεσινή συγκέντρωση  στην πλατεία Συντάγματος.

Συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα κάνουν λόγο για ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά.

Το επιχείρημα που χρησιμοποιούν είναι πως ναι μεν η κυβέρνηση μπορεί να έχει την πλειοψηφία στη Βουλή, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ την έχει στην κοινωνία.

Υπογραμμίζουν μάλιστα ότι ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την ομιλία του κ. Τσίπρα ήταν γύρω στις 15.000 και δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους για την προσέλευση.

Οι μετριοπαθείς

Ωστόσο, οι πιο μετριοπαθείς απόψεις έκαναν λόγο για το πολύ  7.000-8.000 συγκεντρωμένους και οτι η κατο
κατάλληλο απλομα έκανε τον κόσμο να φαίνεται περισσότερος στην τηλεόραση.. Πολλοί πάντως, ειδικοί στίς συγκεντρώσεις, υπολογίζουν οτι οι συγκεντρωμένοι δεν ήταν περισσότεροι απο 3-4.000.  Δηλαδή αποτυχία!...

Όπως εξηγούσαν με βάση τις σημερινές συνθήκες πόλωσης, το λουκέτο στην ΕΡΤ, τα σκληρά μέτρα λιτότητας και το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει κόμμα εξουσίας, θα έπρεπε ο κόσμος να δώσει βροντερό παρών.

Η εποχή του Ανδρέα

Από την άλλη πλευρά βέβαια πληθαίνουν οι φωνές όσων υποστηρίζουν ότι ο κόσμος δεν ακολουθεί πλέον  τις λογικέ των μεγάλων συγκεντρώσεων  που παραπέμπουν στην εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ μπορούσε με τις συγκεντρώσεις –μαμούθ που έκανε να γοητεύει τις μάζες, αλλά οι πολίτες δεν πείθονται πλέον και ζητούν κοστολογημένες προτάσεις και επιχειρήματα, για τη διακυβέρνηση της χώρας

το είδα





<<<     Γιατί είναι αναξιόπιστη η Αριστερά 



 Αφοπλισμός του Ελληνισμού! - Η τρόικα Κύπρου διαλύει την Εθνοφρουρά - Θέλει κατάργηση της στρατιωτικής θητείας...    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου